- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
kızlar milli eğitm bakanlığı çok güzel bir kampanya başlattı.bu kampanya sayesinde doğudaki ve batıdaki çocuklar birbiriyle kaynaşacak. Projenin amacı, doğu illerinde eğitimini sürdüren ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin batı illerini, batı illerinde eğitimini sürdüren ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin doğu illerini ziyaret ederek ülkemizi daha iyi tanımalarını sağlamak, doğu batı kaynaşmasını artırarak zihinlerde var olan ön yargıları yıkmak ve yeni gönül köprülerinin kurulmasını sağlamaktır.
bu kampanyaya emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.
bu arada bizde mihmandar ailelerden biriyiz.salı günü yozgattan misafir kızımız gelecek.kızım gelecek arkadaşını karşılamak için çok heyecanlanıyor.
bu projeyi bende çok beğendim doğrusu .. çocuklarımız için güzel bi buluşma ve kaynaşma olucak ..benim kızımda orta sonda..temmuzun 5 inde bana da geliyo ..misafir edip gezdireceğiz.. umarım üstüme düşen vazifemi yeterince yerine getirebilirim .. canım bişey sorucam ..okulda öğretmenleri bulamıyorumda ben o yüzden soramadım .. çocuklar yurtta kalıcaklar ..sabahmisafir kızı almaya sadece kızımız mı gidecek yoksa biz büyükler mi gidip almak zorundayız acaba..
Gerçekten çok güzel bi kampanya başlattılar,benim hemşerim size misafir olacak çok sevindim.
Benim kızım lisede okuyor,bu güzel projede benim kızımda gönül köprüsünde yer aldı.Bizim misafirimiz Bingöl'den geldi, ozaman okullar kapanmamıştı kızım ve arkadaşları Bingölden gelen kardeşlerini 2 gün gezdirdiler,evlere yollamıyolar,dışarda gezdiriyolar,akşamları çocuklar yurda dönüyor.
Kızımın şimdi Doğu'dan Bingöl'den bi kardeşi var ve hergün mesajlaşıyolar,kızım çok mutlu oldu,hele Bingöllü kardeşi herkese anlatıyomuş,gezdiklerini çok güzel ağırlandıklarını ve kardeş kazanmanın mutluluğunu yaşıyormuş.
Ben kızımla gurur duydum,iyiki kendisine bi kardeş seçmiş.
giznurcum bize okuldan telefon geldi.veli olarak bizimde gelmemiz istendi.bakalım yarın sabah karşılyacağız misafirimizi..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?