Gönül yarası

Amin inşallah şuan size sarılıp ağlamak istedim, inşallah süreç istediğiniz gibi sonuçlanır ve sizde sizin kıymetinizi bilen birine yar olursunuz

Amin inşallah şuan size sarılıp ağlamak istedim, inşallah süreç istediğiniz gibi sonuçlanır ve sizde sizin kıymetinizi bilen birine yar olursunuz
Amin, çok teşekkür ederim.

Boşanmanın kazananı yok. Dava benim lehime de sonuçlansa bu kazandım demek değil çünkü yuvam dağıldı ama hakkımda atılan asılsız çirkin, rezil iftiraları eşimin yanına kar bırakamazdım. Hem aldatıp hem de kötülüklere devam edip bana iftiralar atıp hiçbir bedel ödemeden gidemezdi.

Benim asıl istediğim Allah'ın ileride ona sonraki ilişkisinde/ evliliğinde beni mumla aratması, benim için; gerçekten eski eşim beni sevmiş, hakikaten bana değer vermiş şimdi hiç sevilip değer görmüyorum, sadece bu kadın maddi imkanlarım için yanımda demesi. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Kul hakkıma ciddi olarak girildiği için âhlarımın tutacağını düşünüyorum.

Ben umutsuz değilim. Allah inşallah yüzüme gülecek. Şu an boşanana kadar kendime odaklıyım sonra duruma bakacağım acelesi yok.

Fakat size şunu diyeyim illa ki çocuk ve evlilik diye kendimizi baskı altına almayalım. Neyi çok istersen o sınavın oluyor. Evli, mutlu ve çocuklu olmayı çok istedim, eşimle ömür boyu mutlu olalım, çocuğumuz olsun istedim, bu istekler en büyük sınavım oldu hem de ne sınav.. O yüzden her isteğimize olursa olur olmazsa nasip kısmet, sağlık olsun demek lazım.

Öyle demeyi çok isterim şuan 34 yaşındayım bosan birine güven derken zaman geçiyor, o yüzden umutsuzum biraz, içimde geç kalmışlık hissi var
İnsanlar 55 60 yaşında geç demeden evleniyor. Evlenmeyi de bırakın aşık oluyor ne var ki yaşanızda. Şu an 70 yaşında bir tandığımız artık bekar kalmak istemiyorum diyorsa sizin demeniz çok yanlış. Ayrıca çoçuğunz da yok bu ne üzüntü Allah aşkına. Çoçukla ayrılmak inanılmaz zor. Istemesen de bir bağ kurmadan olmuyor. Ömür boyu çekmek zorundasın

Neye geç kalmışlık?
Bu izafi bir şey, kırkında olup henüz yaşamaya başlamış olanlar da var. Niye hayatınız bitmiş gibi davranıyorsunuz?
Ne kırkı 70 yaşında tanıdığım bayan evlenmek istiyor. Ve bence bu da gayet normal. İlla evlenmek de değil insan tekrar birine birşey hissedebilir bu çok insani bir şey ve bence asla yaşı yok

Boşanıyorm ve çok canım acıyor bu kadar zor olacağını düşünmemiştim şimdi ne olacak
Şükredin çocuğunuz yok. Ülkemiz de hâlâ bosanamanin en büyük sebebi çocuk erkekler bunun üzerinden tehdit ediyor. Maddi gücünüz varsa aileniz de destekse beklemenin uzulmenin anlamı yok

Mesele bir daha evlenememekten ziyade annelik için süre azalıyor hissi sanirim,gece bunu düşünerek uyaniyorum

Ailem her zaman yanımda çok şükür
Bazı şeyler sizin için daha kolay olur. Uzuntunuzu yasayin sonra yolunuza bakın. Yakın arkadaşım baya zor bi evlilikten geçti boşandı şimdi tekrar evleniyor. Ondan sonra tekrar olmayacak diye düşünmeyin tabi bu kendi tercihiniz de olabilir evlenmek veya evlenmemek hakkiniz da herşeyin hayirlisin olsun

Çok teşekkür ederim, ailemi de üzmek istemiyorum, belli etmemeye çalışıyorum, kendimi sıkmaktan vücudum ağrıyor. Şurada yazdığım duygularımı onlara soyleyemiyorum

Sevgili Yağmur, bütün bu hisleri yaşaman o kadar normal ki…
Aramızda 1 yaş var sadece. Bende 33 yaşımda kumar ve aldatma nedeniyle açtım boşanma davasını, 35’imde bitti. Geçen bu iki senede şu hissettiklerinin hemen hemen hepsini yaşadım. Ah o yalnızlık duygusu yada anne olamayacak mıyım korkusu! Hala ara ara yoklar bazen bu duygular tamamen geçti diyemem. Ama o negatif düşüncelerle, vesveselerle, endişelerle başetmeye çalışıyorum. Onlara yenilmek yerine; “hayır gerçek değil tüm bunlar, sadece benim negatif bakış açım hepsi. Bu durumdan çıkmalıyım, olumlu düşünmeliyim” diyorum kendime. Çünkü nasıl bakarsak öyle görürüz hayatı.
Unutma ki evlenirken bu ilişkinin sonunun böyle olacağını kestiremediğimiz gibi, belki de bu bitiş bize daha güzel kapılar açacağını da göremiyor olabiliriz. Bu nedenle olanı kabul edip umut etmeye devam etmeliyiz.
Şu an eski hayatını, düzenini, hayallerini, ihtimalleri düşünüp üzülüyor olabilirsin. Sonuçta beyin alıştığı düzeni sürdürmek istiyor. Yenilik ve değişiklik her zaman zor gelir insana.
Zamanla daha iyi olacaksın bunu bil.
Yeni düzen kuracaksın. Yeni insanlarla tanışacaksın. Değer gördüğün daha iyi bir yuvan, ailen olacak. Anne de olacaksın.
Korkma, kendine güven, seni yaratana güven.
Yaşadıklarından dersler çıkarıp yeni yolunda ilerle yeter ki! Arkana bakma bile, yoksa önündeki yeni fırsatları göremezsin. Ayrıca kendine değer ver! Sana kötü şeyler yaşatan birkaç kendini bilmez insan yüzünden gelecek konusunda neden endişeleniyorsun ki? Öyle değil mi?
Sana değer vermeyen kişiden ayrılma kararı aldığın gün aslında hayatının en şanslı en güzel günü olmalı. Bitişler can acıtır. Tabi bunu bitiş olarak görürsen. Aslında bu bir bitiş değil sana yük olanlar, seni aşağı çeken insanlardan kurtulmak olarak görmelisin.
Çok uzattım kusura bakma. Yardımcı olabileceğim birşey varsa mesaj atabilirsin.
Güzel bir geleceğin olacağına şüphe etme. Gülsün yüzün! :)

Çok teşekkür ederim, umarım hayat karşımıza degerimizi anlayacak kişiler çıkarır, boşandıktan sonra görüştüğünuz biri oldu mu eski eşiniz pişman olup tekrar denemek istedi mi

Çok teşekkür ederim, umarım hayat karşımıza degerimizi anlayacak kişiler çıkarır, boşandıktan sonra görüştüğünuz biri oldu mu eski eşiniz pişman olup tekrar denemek istedi mi
Yeni boşandım sayılır. Görüştüğüm biri olmadı henüz. Şu an biraz bekarlığın tadını çıkarmak istiyorum zaten Mahkemede hakim zina olduğunu kabul edip boşadığı halde, eski eşim hiç kabullenmedi “Sende şöylesin böylesin ama bende pişmanım yeniden deneyelim” dedi. Yani yediği haltın sorumluğunu bile alamadı. Pişman olsa ne fayda? Bir daha o eve, o aileye geri dönersem ayaklarının altına beni paspas edeceklerini biliyorum. Yani geri dönersem onların gözünde daha da değersiz olacaktım. Ben böyle bir hayat istemiyorum.
Beni haketmeyen onlardı. Onları ait oldukları gibi geride bıraktım.

Mesele bir daha evlenememekten ziyade annelik için süre azalıyor hissi sanirim,gece bunu düşünerek uyaniyorum
Ya o kadar detay düşünmeyin. 20 yaşında insanın çocuğu olmayayxbilir 50 yaşında hamile kalanlar var neden böyle hep olumsuz bakıyorsunuz. Herşey nasip kısmet ben buna çok inanıyorum

Oh ne güzel tadını çıkarın, bundan sonra hayat istediğiniz gibi devam eder, çok mutlu olursunuz inşallah

Aynı şeyler başıma geldi + 2 çocukla hemde, bazı şeyler çok zorluyor ama alışılıyor be..

Şu kısmı görmeyi çok istiyorum. Ama bence şu an bunu sonuna kadar yaşıyor. Ama açık etmediği için bilemiyoruz.
Sarımsağı bile gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış. :)

Kendine odaklan, çocuk olmadığı için çok şanslısın hanımlar doğru söylüyor.

Onu bende çok istiyorum, pişman olsun ve Rabbım bana bir şeklide göstersin pişmanlığını, evet çocuk olmadığı için geç kalmışlık hissi var içimde ama dediğinizde doğru belki olsaydı da keşke olmadan ayrılsaydim diye düşünecektim insana her zaman sahip olmadıkları daha güzel geliyor

O kadar güzel yazmış sinizki elinize saglik

Ya o kadar detay düşünmeyin. 20 yaşında insanın çocuğu olmayayxbilir 50 yaşında hamile kalanlar var neden böyle hep olumsuz bakıyorsunuz. Herşey nasip kısmet ben buna çok inanıyorum
Doğru tabiki nasibe, kadere inanan biriyim, ama şuan da umutlu olamıyorum maalesef, kendime güvenim de, geleceğe dair umudum da Bi anda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…