• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

bi derdin varsa buraya yazıp herkesinn fikrini alman daha iyi olur bence...

tamam hanımlar vurmayın kadın öldü.....

türk dil kurumu net sitesi burası konu sahibi arkadaşım neden dikkat etmiyosun yazarken...
derdin ne olduğuna değil nasıl yazıldığına takarız biz...

laf sokmadan önce sonra yazdıklarınada bakın :ssz:

iyi niyetle savunuysun ama bence önce biraz bekleyin foyası çıksın ortaya,kk kadınları cin gibi bi terslik olduğunu anlıyor hemen ;)

nben de ilk defa kib yaptım çeko yıllardır burdayım hiç yapmamaıştım:)
Aynen az mı sahtekar dehledik buralardan.O değil yazdığı küfürlerden mahkemeye versem bilişim suçlarının nasıl ciddiye alındığından bi haber galiba.
Bugüne kadar kimseyi bdv de kolay kolay araştırmadım ama bu hatun kılıklı erkekimsi kişi de bir terslik olduğunu anında anladım.Neyse ağzı bozuk kişiyi ciddiye alıp teselli vermekten topunuzu başından kurtardım.:33:

Baştan adam gibi yazacaktın ne sıkıntın olduğunu...

Daha önce de dedim buraya ooo neler neler yazan oldu..

Bir şekilde sana yardımcı olamya çalışırdık ama senn yaşam koçluğu bilmem ne,

Yok "cemaill" adresimmm....

Amacın ne seninn kızım oğlum söyle bizeee bakimm hadii çıkar baklayı ağzından...

Gerçi çıkaramadan şutlanacan birazdan o ayrııı :51:

Bu ne Allah aşkına dedektifçilik mi oynuyoruz, hoş mu eski konuları didikleyip alakasız çıkarımlarda bulunmak.

Bir de insanların sıkıntısıyla dalga geçiliyor, çok belli işte darda olduğu. Yardıma ihtiyacım var diyor kadıncağız.

Size fake gibi gelirse yorum yapmazsınız ama dalga geçmek cidden yakışmıyor hiçbirinize hanımlar.
merhaba hayırlı gunler kızlar
konu sahıbesını korumuyorum erkek ya da bayan
fakat artık su huyumuzdan vazgecelım , konularına bakarız bende cok yapıyorum bunu ya da mesajlarına ıste bısıyler arayıp cıkartmaya calısırız ınsanların gecıcı ruh hallerı olabılır mutlu uzgun sınırlı gıbı vs. yanı burası bır dedktıf sıtesı degıl dertlerımıze sıkıntılaRIMIZA DERMAN OLMYA CALISIYORUZ EGER FORUMDA BIRILERININ SAMIMIYETINE INANIP GUVENMIYORSANIZ YAZMASSINIZ KIMSE SIZE ZORLA CEVAP VERIN DIYE BIR BASKIDADA BULUNMUYOR . ya da soyle dıyebılırsınız arkadasım bana samımı gelmedın yolun acık olosun derdın varsada rabbım yardımcın olsun demek yerıne ne bu alaycı tavırlar ? yaptıgınız zamanla benımde yaptıgım cok yanlıs ! ıstemeyen ınanamayan cevap vermesın banada ınandırıcı samımı gelemdı ama oturup klavyemın basına sureklı konuya cevap verıp alay etmekte harcım degıl , burası kadınlar kahvesıde degıl admın de konuyu arastırır bakar eger kı bır guvensızlık soz konususysa konuyu kapatır uyeyı banlar olur bıter uzatmanın alemı yok .
konu sahıbesı sızde forumda gmaıl vermenın yasak oldugunu bılın arkadaslarda bır nevı sızı korumaya calısmıslar spıklar dadanabılır dıye hayırlı gunler

Aynen az mı sahtekar dehledik buralardan.O değil yazdığı küfürlerden mahkemeye versem bilişim suçlarının nasıl ciddiye alındığından bi haber galiba.
Bugüne kadar kimseyi bdv de kolay kolay araştırmadım ama bu hatun kılıklı erkekimsi kişi de bir terslik olduğunu anında anladım.Neyse ağzı bozuk kişiyi ciddiye alıp teselli vermekten topunuzu başından kurtardım.:33:

ilk ben kıllandım bikerem :63: ah o cimeili yokmu hemen kafamda deli sorular döndü :60:

ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.
saldırganlık dürtüsü..
hımm. anca ilaçla tedavi gerektirir.:68::68:

merhaba hayırlı gunler kızlar
konu sahıbesını korumuyorum erkek ya da bayan
fakat artık su huyumuzdan vazgecelım , konularına bakarız bende cok yapıyorum bunu ya da mesajlarına ıste bısıyler arayıp cıkartmaya calısırız ınsanların gecıcı ruh hallerı olabılır mutlu uzgun sınırlı gıbı vs. yanı burası bır dedktıf sıtesı degıl dertlerımıze sıkıntılaRIMIZA DERMAN OLMYA CALISIYORUZ EGER FORUMDA BIRILERININ SAMIMIYETINE INANIP GUVENMIYORSANIZ YAZMASSINIZ KIMSE SIZE ZORLA CEVAP VERIN DIYE BIR BASKIDADA BULUNMUYOR . ya da soyle dıyebılırsınız arkadasım bana samımı gelmedın yolun acık olosun derdın varsada rabbım yardımcın olsun demek yerıne ne bu alaycı tavırlar ? yaptıgınız zamanla benımde yaptıgım cok yanlıs ! ıstemeyen ınanamayan cevap vermesın banada ınandırıcı samımı gelemdı ama oturup klavyemın basına sureklı konuya cevap verıp alay etmekte harcım degıl , burası kadınlar kahvesıde degıl admın de konuyu arastırır bakar eger kı bır guvensızlık soz konususysa konuyu kapatır uyeyı banlar olur bıter uzatmanın alemı yok .
konu sahıbesı sızde forumda gmaıl vermenın yasak oldugunu bılın arkadaslarda bır nevı sızı korumaya calısmıslar spıklar dadanabılır dıye hayırlı gunler

iyi o zaman bıraksaydık da siz kendi çapınızda heriflerin derdine derman olmaya çalışıp üzülüp didinseydiniz,o da sapıklığıyla tatmin olsaydı..

Bilişim suçlarından habersizler..
Cehalet ne diyelim..

baktım zaten..
çileden çıkmış sonunda normal olarak...

yahu yanlış konu okuyorsunuz demekki adammı kadınmı ne olduğu belli olmayan biri adres veriyor bana yardımcı olucak birisi eklesin konuşalım diyor :ssz: madem haklı ekleyin öğrenin derdi neymiş erkek çıkarsa bilemicem :34:

Back
X