- 22 Ocak 2013
- 41.702
- 210.620
- 798
- Konu Sahibi hulyatufan
-
Nakit ödeme yapılmıyor mu otele. 145 kilometre uzakta bir yere gitmiş bir adamın cebinde para olmadığına inanmanız çok ilginç. Ayrıca Google konum bildirimi konusunda asla ve asla hata yapmaz yapacağı hata 20 metreyi geçmez.butun kartlarina teker teker baktim otel icin para cekilmemis.nakitte cekilmemis.ve cebinde otele vs verecek kadar parasi da yoktu.kiyametleri kopardim sen fuhuscusun diye.attim disari kurana yemin ediyor ama suphe kotu bisey yani.
Evet yakın çevre ile ilgili hata yapar sizin tam olarak bulunduğunuz noktayı bildirmez ama 145 kilometrelik bir hatayı yapmaz oradaki bir otele gitmemiş olabilir ama oraya gitmiş adam dese ki otele gitmedim de şuraya gittim okey Ama adam hiç gitmedim diyorŞu an baktım geçmişe, bir kitapçıya gitmişim gibi görünüyor ama aslında o gün kuzenime gitmiştim, erkek kuaförüne gitmişim gibi görünüyor başka bir gün ama arkadaşımdaydım. Yakınlarda başka bir yer varsa konum yanlış gösterebiliyor. Saat aralığı yazar o saatte konuştunuz mu ya da ondan önce kimleri aramış hat dokumlerinden bakabilirsiniz
Yerden göğe haklısınız aldattı diyemem o bölgeye gitti. Tecrübe ile sabit. Benim eşim de böyle bir yalan söylemişti. Yeminler etmişti asla gitmedim demişti. Ama sonra gittiğini öğrenmiştim oraya gittiğini söylerse kızarım diye yalan söylemiş. Google kocamdan çok güvenirim.yakin yer olsa bende anlicam fakat 145 km otedeki otel cikinca koptu kiyamet evde
yasanmaz bu supheyle simdi patlak vermese sonradan mutlaka patlak verecektir bence.cok ugrasip kafamda bununla yasamaktansa herkes kendi isine baksin.Yerden göğe haklısınız aldattı diyemem o bölgeye gitti. Tecrübe ile sabit. Benim eşim de böyle bir yalan söylemişti. Yeminler etmişti asla gitmedim demişti. Ama sonra gittiğini öğrenmiştim oraya gittiğini söylerse kızarım diye yalan söylemiş. Google kocamdan çok güvenirim.
yapmaz bende biliyorum fakat ettigi yeminler dusunduruyor insani.yanlislik olabilir mi diye.cunku ise gidisini eve gelisini birer birer vermis konum.ev dogru is dogru otel mi yanlis yani.herkes kendini cok uyanik saniyor varya145 kilometrelik bir hata yapabileceğini kendi adıma düşünmüyorum google ın.
O civara gitmesi için başka bir sebep var mı? otele gitti diye düşünmeyin oralarda bir arkadaşı sırf siz kızacaksınız diye gizliyor olabilir illa aldatıyor düşünmeyin. Bir de ben en çok neye güvenirim biliyor musunuz bu hayatta, kadınların hislerine hisleriniz ne diyor?yasanmaz bu supheyle simdi patlak vermese sonradan mutlaka patlak verecektir bence.cok ugrasip kafamda bununla yasamaktansa herkes kendi isine baksin.
ben his degilde mantigima cok guvenirim.yakin olsa tamamda 145 km otedi otel ne alaka simdi.is konum dogru ev konum dogru bi otel mi yanlis yani.insanlari aptal niyetine koyanlarin planini bozmayi cok severim.yapacak bisi yok herkes layik oldugu yere.O civara gitmesi için başka bir sebep var mı? otele gitti diye düşünmeyin oralarda bir arkadaşı sırf siz kızacaksınız diye gizliyor olabilir illa aldatıyor düşünmeyin. Bir de ben en çok neye güvenirim biliyor musunuz bu hayatta, kadınların hislerine hisleriniz ne diyor?
biz bu sehire yeni tasindik zaten hic kimsemiz yok burda.oraya ancak ve ancak otele gitmis olmasi lazim baska secenek yok.145 km hata yapmaz konum bilgisi.eve gelirken yoldaki bir otel olsa yine anlicam.ama otel ve ev tam zit kutuplarda.O civara gitmesi için başka bir sebep var mı? otele gitti diye düşünmeyin oralarda bir arkadaşı sırf siz kızacaksınız diye gizliyor olabilir illa aldatıyor düşünmeyin. Bir de ben en çok neye güvenirim biliyor musunuz bu hayatta, kadınların hislerine hisleriniz ne diyor?
aynen iyi ki evli degilmissiniz.sucsuz olan tarafi anlamak istiyorum sucsuzdur tamam diye ama kafamdaki kuskuyu supheyi atamiyorum.iki taraf icinde zor.hem kendini anlatamamak hem artik inanamamak zor.Ben de şimdi merak edip baktım Zeytinburnu'nda bi aparta gitmişim görünüyor hem de iki defa tövbe bismillah iyi ki evli değilim başım yanardi
O bölgeye gitmediniz mi?Ben de şimdi merak edip baktım Zeytinburnu'nda bi aparta gitmişim görünüyor hem de iki defa tövbe bismillah iyi ki evli değilim başım yanardi
Bence şuan fevri davranıyorsunuz ben de dahil başkalarıda yazmış konumlarin yanlış göstereceğini ki deprem den ötürü şebekelerde sorun var Mersin nere istanbul nere konum İstanbul çıkıyor Ankara çıkıyor yurtdışı bile çıktı,başka arkadaşta yazmış yurtdışında gösterdi diye .ben his degilde mantigima cok guvenirim.yakin olsa tamamda 145 km otedi otel ne alaka simdi.is konum dogru ev konum dogru bi otel mi yanlis yani.insanlari aptal niyetine koyanlarin planini bozmayi cok severim.yapacak bisi yok herkes layik oldugu yere.
yapmaz bende biliyorum fakat ettigi yeminler dusunduruyor insani.yanlislik olabilir mi diye.cunku ise gidisini eve gelisini birer birer vermis konum.ev dogru is dogru otel mi yanlis yani.herkes kendini cok uyanik saniyor varya
Bakırköy'e dış hekimine gitmiştim valla aparta falan gitmedimO bölgeye gitmediniz mi?
Şimdi de kardeşime baktık kardeşim eve yeni geldi ama onu da evde göstermiş hep çıkmamış gibi çok garipaynen iyi ki evli degilmissiniz.sucsuz olan tarafi anlamak istiyorum sucsuzdur tamam diye ama kafamdaki kuskuyu supheyi atamiyorum.iki taraf icinde zor.hem kendini anlatamamak hem artik inanamamak zor.
Şu ara bizim internet konumumuz Gaziantep, Malatya ve hatta İstanbul gözüküyor. Biz Ağrı Doğubayazıt’tayız şu an. Vpn açınca ip değişikliği de sebep olabilir.Evet yakın çevre ile ilgili hata yapar sizin tam olarak bulunduğunuz noktayı bildirmez ama 145 kilometrelik bir hatayı yapmaz oradaki bir otele gitmemiş olabilir ama oraya gitmiş adam dese ki otele gitmedim de şuraya gittim okey Ama adam hiç gitmedim diyor
Konumu kapalı olabilir, son konumu kapadığı yerde kalmıştır.Şimdi de kardeşime baktık kardeşim eve yeni geldi ama onu da evde göstermiş hep çıkmamış gibi çok garip
Otelci , fuhuşçu. Çok ağır ithamlar değil mi. Evlendiginiz aynı yastığa baş koyduğunuz insana tek bir kalemde bu sözler nasıl çıktı. (Öncesi yoksa tabi ) konumun yanlış olabileceğini arkadaşlar iletmiş.gitmişse kanıtlar bosanirsiniz, ki guvenmedigim adamla evli kalmam diyerek boşanma taraftarı olduğunuzu dusunuyorum. peki ya gitmediyse bundan sonrası için ne yapacaksınız ?arama kaydina guvenmeyim demi dökuman isteyim.illa ki bisi varsa cikacaktir.o an neler yaptigimi ben bile hatirlamak istemiyorum yirttim parcaladim ellerini yuzunu otelci fuhuscu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?