google harita yanlis konum bildirimi yapar mi kizlar??

butun kartlarina teker teker baktim otel icin para cekilmemis.nakitte cekilmemis.ve cebinde otele vs verecek kadar parasi da yoktu.kiyametleri kopardim sen fuhuscusun diye.attim disari kurana yemin ediyor ama suphe kotu bisey yani.
Nakit ödeme yapılmıyor mu otele. 145 kilometre uzakta bir yere gitmiş bir adamın cebinde para olmadığına inanmanız çok ilginç. Ayrıca Google konum bildirimi konusunda asla ve asla hata yapmaz yapacağı hata 20 metreyi geçmez.

Evet yakın çevre ile ilgili hata yapar sizin tam olarak bulunduğunuz noktayı bildirmez ama 145 kilometrelik bir hatayı yapmaz oradaki bir otele gitmemiş olabilir ama oraya gitmiş adam dese ki otele gitmedim de şuraya gittim okey Ama adam hiç gitmedim diyor

yakin yer olsa bende anlicam fakat 145 km otedeki otel cikinca koptu kiyamet evde
Yerden göğe haklısınız aldattı diyemem o bölgeye gitti. Tecrübe ile sabit. Benim eşim de böyle bir yalan söylemişti. Yeminler etmişti asla gitmedim demişti. Ama sonra gittiğini öğrenmiştim oraya gittiğini söylerse kızarım diye yalan söylemiş. Google kocamdan çok güvenirim.

yasanmaz bu supheyle simdi patlak vermese sonradan mutlaka patlak verecektir bence.cok ugrasip kafamda bununla yasamaktansa herkes kendi isine baksin.

145 kilometrelik bir hata yapabileceğini kendi adıma düşünmüyorum google ın.
yapmaz bende biliyorum fakat ettigi yeminler dusunduruyor insani.yanlislik olabilir mi diye.cunku ise gidisini eve gelisini birer birer vermis konum.ev dogru is dogru otel mi yanlis yani.herkes kendini cok uyanik saniyor varya

yasanmaz bu supheyle simdi patlak vermese sonradan mutlaka patlak verecektir bence.cok ugrasip kafamda bununla yasamaktansa herkes kendi isine baksin.
O civara gitmesi için başka bir sebep var mı? otele gitti diye düşünmeyin oralarda bir arkadaşı sırf siz kızacaksınız diye gizliyor olabilir illa aldatıyor düşünmeyin. Bir de ben en çok neye güvenirim biliyor musunuz bu hayatta, kadınların hislerine hisleriniz ne diyor?

ben his degilde mantigima cok guvenirim.yakin olsa tamamda 145 km otedi otel ne alaka simdi.is konum dogru ev konum dogru bi otel mi yanlis yani.insanlari aptal niyetine koyanlarin planini bozmayi cok severim.yapacak bisi yok herkes layik oldugu yere.

biz bu sehire yeni tasindik zaten hic kimsemiz yok burda.oraya ancak ve ancak otele gitmis olmasi lazim baska secenek yok.145 km hata yapmaz konum bilgisi.eve gelirken yoldaki bir otel olsa yine anlicam.ama otel ve ev tam zit kutuplarda.

Ben de şimdi merak edip baktım Zeytinburnu'nda bi aparta gitmişim görünüyor hem de iki defa tövbe bismillah iyi ki evli değilim başım yanardi
aynen iyi ki evli degilmissiniz.sucsuz olan tarafi anlamak istiyorum sucsuzdur tamam diye ama kafamdaki kuskuyu supheyi atamiyorum.iki taraf icinde zor.hem kendini anlatamamak hem artik inanamamak zor.

Konum geçmişime baktım. Her yer doğru ama örneğin x mekanda yedim suraya gittiniz mi diye yan tarafı soruyor.no 16 idim no 8 gösteriyor. bugün hep evdeymişim. Oysa 2 kez sokağa çıkıp kedilere mama verdim. Hatası o kadar.

Bence şuan fevri davranıyorsunuz ben de dahil başkalarıda yazmış konumlarin yanlış göstereceğini ki deprem den ötürü şebekelerde sorun var Mersin nere istanbul nere konum İstanbul çıkıyor Ankara çıkıyor yurtdışı bile çıktı,başka arkadaşta yazmış yurtdışında gösterdi diye .

Oteli aramissiniz kayıt yokmuş oteller ister 3 yıldızlı olsun ister 4 kimliksiz kayıt yapmaz.

Banka dokumlerini incelemissiniz kredi kartı kullanilmamis,nakit parada çekilmemiş bence biraz sakin olun şu aşamada .

yapmaz bende biliyorum fakat ettigi yeminler dusunduruyor insani.yanlislik olabilir mi diye.cunku ise gidisini eve gelisini birer birer vermis konum.ev dogru is dogru otel mi yanlis yani.herkes kendini cok uyanik saniyor varya

Eşiniz siz yanındayken hoparlörü açıp oteli arayacak. Ben şu gün sizin otelinizde kalmıştım. Traş takımımı odada unutmuşum, gönderir misiniz diyecek. Eğer otelde kalmadıysa zaten karşı taraf bir yanlışlık oldu galiba der.

aynen iyi ki evli degilmissiniz.sucsuz olan tarafi anlamak istiyorum sucsuzdur tamam diye ama kafamdaki kuskuyu supheyi atamiyorum.iki taraf icinde zor.hem kendini anlatamamak hem artik inanamamak zor.
Şimdi de kardeşime baktık kardeşim eve yeni geldi ama onu da evde göstermiş hep çıkmamış gibi çok garip

Şu ara bizim internet konumumuz Gaziantep, Malatya ve hatta İstanbul gözüküyor. Biz Ağrı Doğubayazıt’tayız şu an. Vpn açınca ip değişikliği de sebep olabilir.

arama kaydina guvenmeyim demi dökuman isteyim.illa ki bisi varsa cikacaktir.o an neler yaptigimi ben bile hatirlamak istemiyorum yirttim parcaladim ellerini yuzunu otelci fuhuscu dedim.
Otelci , fuhuşçu. Çok ağır ithamlar değil mi. Evlendiginiz aynı yastığa baş koyduğunuz insana tek bir kalemde bu sözler nasıl çıktı. (Öncesi yoksa tabi ) konumun yanlış olabileceğini arkadaşlar iletmiş.gitmişse kanıtlar bosanirsiniz, ki guvenmedigim adamla evli kalmam diyerek boşanma taraftarı olduğunuzu dusunuyorum. peki ya gitmediyse bundan sonrası için ne yapacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…