- 22 Temmuz 2022
- 482
- 1.300
- 63
- Konu Sahibi hulyatufan
-
hersey uyyuka cikti bu aksam.konusmak ve son kez cocuklari gormek icin geldi.bende telini aldim o tv izlerken iyice karistirdim bu sefer.bana isteyim dedigi saatlerde baska bir ev adresinde surekli.her eve gelmesinde once oraya gitmis ve kasimin 1 inden beri devam etmis.ben aldatilma suphesiyle yasayamam anlicaniz.manisa somadayim ankara ailemin yanina gidecegim nasil yaparim bilmiyorum ama asla pisman degilim.Otelci , fuhuşçu. Çok ağır ithamlar değil mi. Evlendiginiz aynı yastığa baş koyduğunuz insana tek bir kalemde bu sözler nasıl çıktı. (Öncesi yoksa tabi ) konumun yanlış olabileceğini arkadaşlar iletmiş.gitmişse kanıtlar bosanirsiniz, ki guvenmedigim adamla evli kalmam diyerek boşanma taraftarı olduğunuzu dusunuyorum. peki ya gitmediyse bundan sonrası için ne yapacaksınız ?
devami da aksam cocuklari son kez gormeye geldiginde geldi canim.adam sadece otele gitse yine iyi.1 saat konum izledim ve surekli evden cikinca baska eve gitmis.ve her eve gelmesinde oraya ugramis.bana hafta sonu calismasi diye yalan soylemis orda kalmis.zaten evde kardes gibiydik.bosver iyi oldu kuzum daha fazlasini bile haketmis.konum hatalı gösterebilir şu sıralar. Oteli de aramışsınız yok demişler.
Adama ağzınıza geleni saymışsınız , hiç yutulacak laflar değil bence, yetmemiş şiddet de uygulamışsınız.
Eşiniz masumsa ki, öyle gibi görünüyor, yerinde olsam sizden boşanırdım. Fuhuşçu iğrenç bir küfür çünkü.
Adam haklıysa da haksızsa da nasıl yüzyüze bakacaksınız ki bu saatten sonra . Öfkeyle kalkan zararla oturur derler.
nereye gitmiş peki ne diyor sordunuz mu? eğer doğruysa hak veririm size haketmiş tabi ki. Sadece şüpheyle saldırdım dediğiniz için haksız olabilirsiniz demiştim. işin rengi değişti şimdidevami da aksam cocuklari son kez gormeye geldiginde geldi canim.adam sadece otele gitse yine iyi.1 saat konum izledim ve surekli evden cikinca baska eve gitmis.ve her eve gelmesinde oraya ugramis.bana hafta sonu calismasi diye yalan soylemis orda kalmis.zaten evde kardes gibiydik.bosver iyi oldu kuzum daha fazlasini bile haketmis.
Itiraf etti mi?devami da aksam cocuklari son kez gormeye geldiginde geldi canim.adam sadece otele gitse yine iyi.1 saat konum izledim ve surekli evden cikinca baska eve gitmis.ve her eve gelmesinde oraya ugramis.bana hafta sonu calismasi diye yalan soylemis orda kalmis.zaten evde kardes gibiydik.bosver iyi oldu kuzum daha fazlasini bile haketmis.
inkar edecek tabiki.evet ben gittim burda aslinda bir dostum var.o sebeple senin elin elime deyse kaciyorum demez galiba.ama sogukluk harici hicbir sorunumuz yoktu.tel karistirmak asla aklimda yoktu.Allah ya iste gostercek demek ki.dur dedim ya gecen gittigimiz koftecinin adi neydi konumdan bi bakayim dedim.malum oldu kofteci.simdi affedilirse bu boyle uzarrrr gider ve olan bana olur.2 cocugumuz var 6 yas ve 8 aylik.o herseyi goze aldiysa ben aslan gibi evden de atarim hayatima da canim.nereye gitmiş peki ne diyor sordunuz mu? eğer doğruysa hak veririm size haketmiş tabi ki. Sadece şüpheyle saldırdım dediğiniz için haksız olabilirsiniz demiştim. işin rengi değişti şimdi
aslaaa etmedi tabiki.itiraf eden erkek yoktur zaten.uyanik ve yakalayip kapi disari eden kadin vardir.bu kural hic sasmazItiraf etti mi?
yok masum cikmadi.otel 2 defa iyiymis yine dostu varmis herifin.benim eve 30 km.her isten gelirken ugramis giderken ugrasmis.hafta sonu calisma var demis orda kalmis.bogazini sıktım sırtından yakaladim isirdim kacamadi bu defa tirnaklarimi butun gucumle suratina gecirdim.geberttim elini kaldirmadi cunku suclu.KK tarihinde ilk kez bir erkek masum çıktı o da dayağı çoktan yemiş
Allah Allah ne diyor peki bu duruma? Nasıl ayni evde cikiyormus konumu?aslaaa etmedi tabiki.itiraf eden erkek yoktur zaten.uyanik ve yakalayip kapi disari eden kadin vardir.bu kural hic sasmaz
nasil cikacak kuzum gittigi icin tabiki.inkar inkar kurana yeminler insallah carpilir serefsiz.Allah Allah ne diyor peki bu duruma? Nasıl ayni evde cikiyormus konumu?
yok masum cikmadi.otel 2 defa iyiymis yine dostu varmis herifin.benim eve 30 km.her isten gelirken ugramis giderken ugrasmis.hafta sonu calisma var demis orda kalmis.bogazini sıktım sırtından yakaladim isirdim kacamadi bu defa tirnaklarimi butun gucumle suratina gecirdim.geberttim elini kaldirmadi cunku suclu.
nasil cikacak kuzum gittigi icin tabiki.inkar inkar kurana yeminler insallah carpilir serefsiz.
ay alsin Allah askina ona yaklasmak isteyen kim.ondan korkan onun gibi olsun.en fazla ifade icin cagirirlar.kasimdan beri ordan cikmamis serefsiz insan.sakin olun lutfen. Biz hep kadinlari goruyoruz ama erkeklerde darp raporu alip eslerine uzaklastirma karari aldirabiliyor. basiniz belaya girecek
ay alsin Allah askina ona yaklasmak isteyen kim.ondan korkan onun gibi olsun.en fazla ifade icin cagirirlar.kasimdan beri ordan cikmamis serefsiz insan.
evet kesinlikle bosanacagim.cocuklar uyumustu erkenden asla duymadilar bile.mantikli aciklamasi "gitmedim"o aptal var saniyor karsisinda.Bebeginiz cok kucukmus lütfen oncelikle sakin olmaya calisin ve esinize saldirmayin. Yuksek sesten cok korkuyor bebekler. Esinizin mantikli bir aciklamasinin olmamasi sasirtici.
Bosanmayi düşünüyor musunuz?
Bu otele o kadınla mı gitti sizce?ay alsin Allah askina ona yaklasmak isteyen kim.ondan korkan onun gibi olsun.en fazla ifade icin cagirirlar.kasimdan beri ordan cikmamis serefsiz insan.
Bu otele o kadınla mı gitti sizc
yok masum cikmadi.otel 2 defa iyiymis yine dostu varmis herifin.benim eve 30 km.her isten gelirken ugramis giderken ugrasmis.hafta sonu calisma var demis orda kalmis.bogazini sıktım sırtından yakaladim isirdim kacamadi bu defa tirnaklarimi butun gucumle suratina gecirdim.geberttim elini kaldirmadi cunku suclu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?