google harita yanlis konum bildirimi yapar mi kizlar??

Şu an baktım geçmişe, bir kitapçıya gitmişim gibi görünüyor ama aslında o gün kuzenime gitmiştim, erkek kuaförüne gitmişim gibi görünüyor başka bir gün ama arkadaşımdaydım. Yakınlarda başka bir yer varsa konum yanlış gösterebiliyor. Saat aralığı yazar o saatte konuştunuz mu ya da ondan önce kimleri aramış hat dokumlerinden bakabilirsiniz

arama kaydina guvenmeyim demi dökuman isteyim.illa ki bisi varsa cikacaktir.o an neler yaptigimi ben bile hatirlamak istemiyorum yirttim parcaladim ellerini yuzunu otelci fuhuscu dedim.

Bu sitede kadınların ortası yok gerçekten. Kimisi gözünün içine baka baka aldatılıyor tık yok, kimisi de daha ortada net bir şey yokken bir bardak suda fırtına kopartıyor.

Konumdan dolayı kapıya koyduysanız zaten ben o adamın yerinde olsam direkt boşanırım. Hiç bir tuhaf hareketini görmediğiniz birini nasıl direkt yaftalayıp kovdunuz gerçekten? Ha şüphelendim deyip eşinizin peşine düşseniz, acaba mı deyip takip etseniz gayet insani olur anlarım. Ama şu şekilde fuhuşçu deyip kovduğunuz insanı eve alsanız ne olacak? Bu kadar kolay dile getirirseniz kocanıza da rahatlık gelir. Şu an siz aldatmayı basitleştirmiş oldunuz farkında değilsiniz çünkü sinirle kapıya attınız aklınız başınıza gelince eve alacaksınız çünkü aldattığına dair delil yok.

ya neler yaptim ama hatirlamk istemiyorum.elini yuzunu parcaladim.fuhuscu otelci dedim.sen lagimci misin dedim.daha neler neler aman Allah'im.suan surekli olarak asagiliyorum.

otel konumuna gore isteydi evde degildi.ben isteydim baska yere gitmedim diyor ama suphe kotu bisey sonucta.suphelendigim evliligi surduremem.
tamam bende şunu diyorum işyerinden orda olduğuna dair teyit alın. Kendi işi ise çevre komşuya sorun ve sakin olun.

iste o an ne kendimi kontrol edemedim.ben iste saniyorum konum otel cikiyor.eve almayi dusunmuyorum zaten ates olmasa duman cikmaz benim konumum hep oldugum yerde.alirsam eve daha fazla kurcalarim ve baska seyler cikarsa iyice is sarpa sarar.

tamam bende şunu diyorum işyerinden orda olduğuna dair teyit alın. Kendi işi ise çevre komşuya sorun ve sakin olun.
santiyede gece vardiyasinda oldugu icin soracak kimsede yok aksilik.sakinlestim ama 48 saatimi aldi.benim icimden kocaman bi canavar cikti valla kendimi taniyamadim.

santiyede gece vardiyasinda oldugu icin soracak kimsede yok aksilik.sakinlestim ama 48 saatimi aldi.benim icimden kocaman bi canavar cikti valla kendimi taniyamadim.
ailenizdeki erkek bireylere sordurun abiniz veya babanız enişteniz gitsin çaktırmadan sorsun. sizde eşinizde rahat nefes alın.

ailenizdeki erkek bireylere sordurun abiniz veya babanız enişteniz gitsin çaktırmadan sorsun. sizde eşinizde rahat nefes alın.
oteli aradim rezervasyonumuz vardi 2 gun once ayni kayit uzerinden yenilemek istiyorum dedim.esimin adini soyadini verdim 2 gun once bu isimde kayit yok isterseniz yeni kayit yapalim dediler.netten arastirdim mahkeme karari olmadan ne kayit ne kamera bilgisi paylasilmaz diyor.

E tamam adam suçsuz. Bir sonraki sizi aramasında eve gelmek ister veya gelirse ses etmeyin evde de azıcık 2 surat yapın bitti gitti. Geçmiş olsun :)

Bizde burda pazara gitmiştik eşimle karşısında olan otelde gösterdi beni şaka gibi.
Sonra dedik bu uygulamayı yani yerimizi gösterme kısmını iptal ettik.
O tarafa gitti mi bir iş için filan yakın çevreyi alabiliyor?
İşte bana …oteli nasıl buldunuz gibi saçma bir mesaj bile geldi halbuki pazardaydık.

Ama canım ablam yok demişler işte, daha ne desinler Özür dile bari eve geri çağır. Yediği dayak d ayanına kalır artık

butun kartlarina teker teker baktim otel icin para cekilmemis.nakitte cekilmemis.ve cebinde otele vs verecek kadar parasi da yoktu.kiyametleri kopardim sen fuhuscusun diye.attim disari kurana yemin ediyor ama suphe kotu bisey yani.
Telefon kaydına arama kaydına baktınız mı .onlarda yoksa sizin kuruntunuz gibi duruyor

ben google da yorum yaparım bazı mekanlara çoğu gitmediğim yer gitti olarak gösterir örnek vereyim bir sokağın diğer tarafından restaurant var ama buraya gitmişim gibi buraya yorum yap der bu sebeple kocanızın hakkına gitmeyin elde somut bir delil yoksa

Yapmaz. Ya telefonu gitti. Ya kendi telefonu ile gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…