- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi hulyatufan
-
Deprem nedeniyle şebekelerde sorun var ve evet konum her zaman doğruyu göstermez.
Ben Mersin'deyim bir ara telefon konumun harita Ankara, Gaziantep, İstanbul gösteriyordu hatta yurtdışı bile oldu.
Esinizin suçu yok bence ki Kredi kartlarına bakmışsınız çekim yokmuş,nakiTi yokmuş nakit çekim de olmamış otel bedava almayacağına göre telefon konumu yanlıştır .
arama kaydina guvenmeyim demi dökuman isteyim.illa ki bisi varsa cikacaktir.o an neler yaptigimi ben bile hatirlamak istemiyorum yirttim parcaladim ellerini yuzunu otelci fuhuscu dedim.Şu an baktım geçmişe, bir kitapçıya gitmişim gibi görünüyor ama aslında o gün kuzenime gitmiştim, erkek kuaförüne gitmişim gibi görünüyor başka bir gün ama arkadaşımdaydım. Yakınlarda başka bir yer varsa konum yanlış gösterebiliyor. Saat aralığı yazar o saatte konuştunuz mu ya da ondan önce kimleri aramış hat dokumlerinden bakabilirsiniz
ya neler yaptim ama hatirlamk istemiyorum.elini yuzunu parcaladim.fuhuscu otelci dedim.sen lagimci misin dedim.daha neler neler aman Allah'im.suan surekli olarak asagiliyorum.Bende yapıyor hatta dün bende farkettim içine dahi girmeyip yakınından geçtiğim otellerin mağazaların bildirimini yapmış . Sanırım verici alıcı gücü ile alakalı bişi . Çok şüpheniz varsa arayın oteli sorun. Benimde konum geçmişimde gitmediğim bir ton yer gözüküyor. Üzerine çok gitmeyin ama hafiftene takipte edin. Söylediği durum olası yani google böyle şeyler yapıyor. Ama suçsuzsa dahi çok burnunuzdan kıl aldırmadan eve kabul edin yine de affettirmek için uğraşsın
tamam bende şunu diyorum işyerinden orda olduğuna dair teyit alın. Kendi işi ise çevre komşuya sorun ve sakin olun.otel konumuna gore isteydi evde degildi.ben isteydim baska yere gitmedim diyor ama suphe kotu bisey sonucta.suphelendigim evliligi surduremem.
iste o an ne kendimi kontrol edemedim.ben iste saniyorum konum otel cikiyor.eve almayi dusunmuyorum zaten ates olmasa duman cikmaz benim konumum hep oldugum yerde.alirsam eve daha fazla kurcalarim ve baska seyler cikarsa iyice is sarpa sarar.Bu sitede kadınların ortası yok gerçekten. Kimisi gözünün içine baka baka aldatılıyor tık yok, kimisi de daha ortada net bir şey yokken bir bardak suda fırtına kopartıyor.
Konumdan dolayı kapıya koyduysanız zaten ben o adamın yerinde olsam direkt boşanırım. Hiç bir tuhaf hareketini görmediğiniz birini nasıl direkt yaftalayıp kovdunuz gerçekten? Ha şüphelendim deyip eşinizin peşine düşseniz, acaba mı deyip takip etseniz gayet insani olur anlarım. Ama şu şekilde fuhuşçu deyip kovduğunuz insanı eve alsanız ne olacak? Bu kadar kolay dile getirirseniz kocanıza da rahatlık gelir. Şu an siz aldatmayı basitleştirmiş oldunuz farkında değilsiniz çünkü sinirle kapıya attınız aklınız başınıza gelince eve alacaksınız çünkü aldattığına dair delil yok.
santiyede gece vardiyasinda oldugu icin soracak kimsede yok aksilik.sakinlestim ama 48 saatimi aldi.benim icimden kocaman bi canavar cikti valla kendimi taniyamadim.tamam bende şunu diyorum işyerinden orda olduğuna dair teyit alın. Kendi işi ise çevre komşuya sorun ve sakin olun.
ailenizdeki erkek bireylere sordurun abiniz veya babanız enişteniz gitsin çaktırmadan sorsun. sizde eşinizde rahat nefes alın.santiyede gece vardiyasinda oldugu icin soracak kimsede yok aksilik.sakinlestim ama 48 saatimi aldi.benim icimden kocaman bi canavar cikti valla kendimi taniyamadim.
oteli aradim rezervasyonumuz vardi 2 gun once ayni kayit uzerinden yenilemek istiyorum dedim.esimin adini soyadini verdim 2 gun once bu isimde kayit yok isterseniz yeni kayit yapalim dediler.netten arastirdim mahkeme karari olmadan ne kayit ne kamera bilgisi paylasilmaz diyor.ailenizdeki erkek bireylere sordurun abiniz veya babanız enişteniz gitsin çaktırmadan sorsun. sizde eşinizde rahat nefes alın.
E tamam adam suçsuz. Bir sonraki sizi aramasında eve gelmek ister veya gelirse ses etmeyin evde de azıcık 2 surat yapın bitti gitti. Geçmiş olsun :)oteli aradim rezervasyonumuz vardi 2 gun once ayni kayit uzerinden yenilemek istiyorum dedim.esimin adini soyadini verdim 2 gun once bu isimde kayit yok isterseniz yeni kayit yapalim dediler.netten arastirdim mahkeme karari olmadan ne kayit ne kamera bilgisi paylasilmaz diyor.
Bizde burda pazara gitmiştik eşimle karşısında olan otelde gösterdi beni şaka gibi.selamlar hanimlar.simdi bir durum var isin icinden cikmadim.soyle bi esimin teli karistirirken ne hikmetse eve 145 km otedeki otele dun gittigine dair konum cikiyor.o da canla basla gitmedigine yeminler ediyor.direk koydum kapinin onune ama gunahini almadim insallah.eve gelmesi ise gitmesi hepsi var ama otelde var.3 yildizli mal bi otel hemde.aradim giris bilgisi vermiyor.esimde son zamanlarda cok alakasiz bizimle zaten.basina boyle bisey gelen var mi? sizin gitmediginiz yerler konum gecmisinizde gorulebilir mi? rica etsem yardim eder misiniz?
oteli aradim rezervasyonumuz vardi 2 gun once ayni kayit uzerinden yenilemek istiyorum dedim.esimin adini soyadini verdim 2 gun once bu isimde kayit yok isterseniz yeni kayit yapalim dediler.netten arastirdim mahkeme karari olmadan ne kayit ne kamera bilgisi paylasilmaz diyor.
Telefon kaydına arama kaydına baktınız mı .onlarda yoksa sizin kuruntunuz gibi duruyorbutun kartlarina teker teker baktim otel icin para cekilmemis.nakitte cekilmemis.ve cebinde otele vs verecek kadar parasi da yoktu.kiyametleri kopardim sen fuhuscusun diye.attim disari kurana yemin ediyor ama suphe kotu bisey yani.
Yapmaz. Ya telefonu gitti. Ya kendi telefonu ile gitti.selamlar hanimlar.simdi bir durum var isin icinden cikmadim.soyle bi esimin teli karistirirken ne hikmetse eve 145 km otedeki otele dun gittigine dair konum cikiyor.o da canla basla gitmedigine yeminler ediyor.direk koydum kapinin onune ama gunahini almadim insallah.eve gelmesi ise gitmesi hepsi var ama otelde var.3 yildizli mal bi otel hemde.aradim giris bilgisi vermiyor.esimde son zamanlarda cok alakasiz bizimle zaten.basina boyle bisey gelen var mi? sizin gitmediginiz yerler konum gecmisinizde gorulebilir mi? rica etsem yardim eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?