Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişe baktığımda yoktu hiçbir arama sadece faceden ve instagramdan bildirimler geldi gerçekten ihmalkarlık diyelim o günden sonra açık kalmış poliste açmıştı ama o çıkış yapmışŞikayet ettiğiniz dönem ve öncesindeki geçmişe bakmadığınıza emin misiniz? Tarihe bakın derim.
Şifre çalan siteler ve uygulamalar var.Gmail şifresi ve adresini böyle bir yere girmişseniz çalınmıştır. Neden hala kullanıyorsunuz bu hesabı şikayet de ettiyseniz? Başka bir hesap almanız zor değil.
Biz anlamıyorsak kendi çözümünü kendi bulacak.aynı soruyu sorunca biz googleın g sinden anlamaz olduk. beklemedeyim ne cevap gelecek...
Zaten kapattım ben ama şuan eşimle iletişim halinde değilim onada kapattıracamBirde tüm cihazlardan çıkış sağlayın dediğim gibi şifrenizi de değiştirin ve kapatın başka bir mail alın
peşini bırakmayın o haldeGeçmişe baktığımda yoktu hiçbir arama sadece faceden ve instagramdan bildirimler geldi gerçekten ihmalkarlık diyelim o günden sonra açık kalmış poliste açmıştı ama o çıkış yapmış
Zaten ara arada Samsung whatsap falan kullanılmışAnladığım kadarıyla sizin ve eşinizin kullandığı g mail hesabı başkasının cihazinda ve hala açık olmalı o kişi kullaniyor. İşin aslı ortaya çıkınca kişi bulunursa o hesabinizi kapatıp telefonlarinizdan kaldırın yeni g mail açın telefonlar için
Zaten kapattım ben ama şuan eşimle iletişim halinde değilim onada kapattıracam
Silmek yok hatta polis faceyi bizim telefonda açık bıraktırdı önemli olan yazışma yapılan cihaz dedi ve bu bana mantıksız geldi ama yinede açık kaldı kapatmayın dediHesabı silebiliyorsunuz
Ya pardon herşeyi bilmek zorundasınız demi yada insanlar sizin herşeyi bildiğinizi bilmek zorunda demi...Ben size hakaret etmemişim haliyle düzgün konuşacağım bir durumda yok ortada bu ne ego yaaa.Siz bana düzgün konuşun önce önceki attığınız mesajlara bakın ben buraya konu açtım diye insanların aşşağılamasını göze aldım diye birşey yok evet eleştiriye açığım fakat önceki mesajlara bakarsanız eleştiri değil aşşağılama görüyorum mümkünse konuma yorum yazmayınkonu sahibi siz mi benim googleın g sinden anlamadığımı iddia ediyorsunuz?
Juvaderm bakın sizi uyarıyorum, benimle düzgün konuşun. ya derdinizi düzgünce anlatın ya da saçma sapan bana saldırmayı kesin. mantıklı hiçbir açıklamanız yok sadece saldırı peşindesiniz.
buradan ne istiyorsunuz tam olarak size insanlar nasıl yardımcı olsunlar? önce derdinizi düzgünce anlatmayı öğrenin.
Hayır hayır bazıları beni yalancılıkla itham etmiş onun için fevriyim..Biraz karmaşık anlatmışsınız olayı. İnsanların o yüzden aklında soru işaretleri var. Olayı anlamak ve size yardımcı olmak adına soru soruyorlar bunu suçlama olarak görmeyin.
Hele ki böylesine hassas bir konuda insanların sorgulayıcı olması çok normal.
Sorununuza dönecek olursam;
1. Pedofili hesabın açıldığı e-mail sizin gmail adresiniz mi yoksa aydın yüksel olarak bahsettiğiniz hotmail hesabı mı?
2. Gmail hesabınıza giriş yaparken kullandığınız cihazların modeline kadar çıkması gerekiyor. Cihaz eşiniz veya sizin kullandığınız cihazlarla eşleşiyor mu?
Eğer sorularıma detaylı bir cevap verirseniz size yardımcı olmak isterim.
İyi de sizin, kocanızın ve polisin dışında bir cihaz yoksa o maili kullanan kişi bu üç kişiden biri demektir.Hayır hayır bazıları beni yalancılıkla itham etmiş onun için fevriyim..
Cevaplara gelecek olursa pedofilinin çaldığı hesap eşimin 5 yıl önce açtığı ama hiç kullanmadığı bu ocak ayında pedofilinin kullanmasıyla aktifleşen hesap o gmail hesabı karaollardan ifadelerden sonra bizim cihazlarda açık kalmış etkinliğim kısmında yani google arama geçmişinde o Hotmail hesabı çıktı karşıma
Bizim cihazlarla eşlleşiyor bizden hariç Samsung edge(polisin teli) ilede eşleşiyor ama onun en son etkinliği 16 temmuzdaydı sanırım bu Aydın hotmailde geçen gün aratılmış
Arkadaşım bu gmaille sadece facebooka kayıt olmuş yani bu gmaile hiç girmemiş onun cihazı Samsung J yani facebooktaki cihazlarda samsungJ trabzon ve birkaç yer bildirimi daha gözüküyor çünkü Wi-Filerden bağlanmışİyi de sizin, kocanızın ve polisin dışında bir cihaz yoksa o maili kullanan kişi bu üç kişiden biri demektir.
Bilmem anlatabildim mi?
Üzgünüm ama eşinizin bu işle ilgisi olduğunu düşünüyorum.Hayır hayır bazıları beni yalancılıkla itham etmiş onun için fevriyim..
Cevaplara gelecek olursa pedofilinin çaldığı hesap eşimin 5 yıl önce açtığı ama hiç kullanmadığı bu ocak ayında pedofilinin kullanmasıyla aktifleşen hesap o gmail hesabı karaollardan ifadelerden sonra bizim cihazlarda açık kalmış etkinliğim kısmında yani google arama geçmişinde o Hotmail hesabı çıktı karşıma
Bizim cihazlarla eşlleşiyor bizden hariç Samsung edge(polisin teli) ilede eşleşiyor ama onun en son etkinliği 16 temmuzdaydı sanırım bu Aydın hotmailde geçen gün aratılmış
Bu gmail hesabına giriş yapmadan facedeki numaranı silmek isterken mail hesabı istiyorya acaba kişi bu mail hesabınımı yazdı çünkü hiç giriş yapmamış gmaile yani cihazı yokÜzgünüm ama eşinizin bu işle ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Eşinizin aktif olarak kullanmadığı gmail hesabını birinin çalmasına ihtimal bile veremiyorum. Sebeplerini anlayacağınız şekilde açıklarsam;
Şuan teknolojinin göbeğinde çalışıyorum. İş yaptığım firmaların neredeyse yarısı yazılım firmaları. Gmail hesabını hacklemeyi bırakın yanından bile geçemezler. Google'dan bahsediyoruz burada.
En muhtemel şey tanıdığınız, cihazlarınızı emanet ettiğiniz birinin hesabınıza bir şekilde erişim sağlaması veya e-mail adresinizle güvenli olmayan bir siteye mevcut şifrenizle üye olmanız vb. Ama sizin söylediğinize göre 5 sene önce açılan ve kullanılmayan bir gmail hesabından bahsediyoruz. Aktif olarak kullanılmayan hesabın yakın zamanda başka tarafından ele geçirilmesi neredeyse imkansıza yakın.
Ayrıca cihaz kısmında sadece sizin ve polisin çıkması şüpheyi daha da arttırır. Karşı taraf sizin anladığınızı fark edip cihaz listesinden kendisini kaldırdı diyelim. Neden aydın yüksel diye tekrardan arama yapıp, hesabı kullanmaya devam etsin?
Eşinizi takibe alın, en büyük şüpheli şuan eşiniz.
Küçük bir çocuğunuz var. Sakinleşip, mantığınızla hareket edin.
konu sahibi siz mi benim googleın g sinden anlamadığımı iddia ediyorsunuz?
Juvaderm bakın sizi uyarıyorum, benimle düzgün konuşun. ya derdinizi düzgünce anlatın ya da saçma sapan bana saldırmayı kesin. mantıklı hiçbir açıklamanız yok sadece saldırı peşindesiniz.
buradan ne istiyorsunuz tam olarak size insanlar nasıl yardımcı olsunlar? önce derdinizi düzgünce anlatmayı öğrenin.
Facebook uye olunca mail adresine dogrulama kodu gelmemis mi gelmesi gerek gelincede girmesi gerek bunu öğrenin benceArkadaşım bu gmaille sadece facebooka kayıt olmuş yani bu gmaile hiç girmemiş onun cihazı Samsung J yani facebooktaki cihazlarda samsungJ trabzon ve birkaç yer bildirimi daha gözüküyor çünkü Wi-Filerden bağlanmış
Sizi de pist dışına alalım mümkünse aşşağılayarak konuşanlar konuma cevap yazmasınlarSenin hatan hala yardım etmeye çalışıyor olmak . hem soruyor , hem saldırıyor . Boşver , ne olursa olsun, hem soruyor hem cevap beğenmiyor .