GOOGLEDAKİ KARMAŞA VE AKLIMDAKİ KARMAŞA:(((

Tel mi pc mi ya da soyle söyleyim pc ismi olabilir mesela benim facebookum girsileri haber veriyordu mesela pc den girince atiyorum ali pc min ismi yönetici ismi neyse ali pc deb girildi diyor. Ama telefonda bir hesap varsa kendiniz yazmanız gerekmez miydi?

İşte bunlar olduktan sonra polise gitmişler birlikte ve şikayet etmişler, takibe alınmış, Amerika’dan cevap gelecekmiş falan.
Yanlış anlamadıysam tabi...
Bu kadar şeyden sonra o hatta hesaba girer mi 3 kuruş aklı olan?
Ben de konu sahibinin yeni tel ve yeni hotmail hesabini es kisisi hacdayken gordugunu anladim sanki.

3 kurus akli yokmus diyorum hatta. Kadincagiz mesaj atmis sormus o noyu taniyor musun diye. Cok uzucu.

Bir kere benim de tlfunm var ve baska bir hesaba gmaile girmedigimde sadece benim hesaplarim kayıtlı tlfda(face ins gmail filan) ayrı bir hesap ben acarSam kaydolur cihaza... Esin başkasına kullansin diye vermediyse kendi açmıştır hesabı kendinindir... Eğer o hesap eşinin ve sen bunu öğrenir buna rağmen devam edersen Kusura bakma sana burdan Nağmeler dizerim.. Bu pislige maruz kalan onca masum yerine...

bir gmail adresini hacklemek için google şirketini alt etmek gerekiyor ve bu şu anda imkansız bir şey. siz veya eşiniz bilmediğiniz bir yere şifrenizi girmediyseniz hackleme gibi bir şey olamaz, imkansız, yapan varda googlea başvursun ve işe alınsın.

ayrıca şikayette bulunmuşsunuz nedir bu mail hesabı sizin için vazgeçilmez mi? facebook ve gmaili kapatın zaten şikayetinizi yapmışsınız hala o hesaplar neden açık duruyor?

Ben de konu sahibinin yeni tel ve yeni hotmail hesabini es kisisi hacdayken gordugunu anladim sanki.

3 kurus akli yokmus diyorum hatta. Kadincagiz mesaj atmis sormus o noyu taniyor musun diye. Cok uzucu.

Olay sıralamasını konu sahibi aydınlatsın.
Ama Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere de yazmış, böyle hatalardan yakalanıyorlar genelde.
Ya bence çekinecek bir şey yok
Karakola gidip anlatsın konu sahibi. Neyse doğrusu onlar anlar bilir zaten hesap hareketlerinin vs nasıl işlediğini.

bir gmail adresini hacklemek için google şirketini alt etmek gerekiyor ve bu şu anda imkansız bir şey. siz veya eşiniz bilmediğiniz bir yere şifrenizi girmediyseniz hackleme gibi bir şey olamaz, imkansız, yapan varda googlea başvursun ve işe alınsın.

ayrıca şikayette bulunmuşsunuz nedir bu mail hesabı sizin için vazgeçilmez mi? facebook ve gmaili kapatın zaten şikayetinizi yapmışsınız hala o hesaplar neden açık duruyor?
Benimde zamanında face im hacklenmisti peki o da gmail den hacklenmiyor mu ?

Hah cingoz hanim ;) akilli hatunsun masallah.

O ayrı birsey tlf da tanımadığın bilmediğin ilk defa gördüğün bir hesabin kayıtlı olmasi mumkunmu tlf sahibi kaydetmediyse yani o cihazdan o hesaba girilmediyse nasıl o tlf da görünüyor bu hesap

tanıdığınız birisi yapmıştır, telefonunuza erişimi vardır, kişisel bilgilerinizi biliyordur vs. şu an hadi bakayım bir kod yazıp herkesi hackleyeyim diye bir şey olmaz. kendi hesabınızı bile ikinci bir aygıttan direkt açamazsınız uyarı verir onay ister. bilmediğiniz bir yere şifre vs girmişsinizdir yani yoksa sizi hiç tanımayan birisinin gmail hacklemesi imkansıza yakın.

O ayrı birsey tlf da tanımadığın bilmediğin ilk defa gördüğün bir hesabin kayıtlı olmasi mumkunmu tlf sahibi kaydetmediyse yani o cihazdan o hesaba girilmediyse nasıl o tlf da görünüyor bu hesap
Zaten bende mümkün görmüyorum da benim şifremi bir tek ben biliyorken hacklenmesi mümkün mü diye sormuştum

tanıdığınız birisi yapmıştır, telefonunuza erişimi vardır, kişisel bilgilerinizi biliyordur vs. şu an hadi bakayım bir kod yazıp herkesi hackleyeyim diye bir şey olmaz. kendi hesabınızı bile ikinci bir aygıttan direkt açamazsınız uyarı verir onay ister. bilmediğiniz bir yere şifre vs girmişsinizdir yani yoksa sizi hiç tanımayan birisinin gmail hacklemesi imkansıza yakın.
Anladım tşk ederim

Zaten bende mümkün görmüyorum da benim şifremi bir tek ben biliyorken hacklenmesi mümkün mü diye sormuştum
Facebook başka cihazdan bilgisayardan girmissen olabilir... Eğer face hesabında kendi numaran kayıtlı ise Şifremi unuttum deyip bir anlık senin numaraya face mesaj kod gönderiyor o kodla hesaba girip şifreyi degisebiliyo... Ama yani bir cihazda bir hesaba girilmediyse o hesap o cihazda görünmez ki... Hangi hesap olursa olsun ister face ister insta ister twitter... Birde akıllı tlf larda birden fazla hesaba aynı anda girebikiyon uygulamadan ve google den

İşte bunlar olduktan sonra polise gitmişler birlikte ve şikayet etmişler, takibe alınmış, Amerika’dan cevap gelecekmiş falan.
Yanlış anlamadıysam tabi...
Bu kadar şeyden sonra o hatta hesaba girer mi 3 kuruş aklı olan?

sanırım konu sahibesinin bahsettiği o olaydan bağımsız bir durum bu yeni olay.

Back
X