GOOGLEDAKİ KARMAŞA VE AKLIMDAKİ KARMAŞA:(((

Facebook başka cihazdan bilgisayardan girmissen olabilir... Eğer face hesabında kendi numaran kayıtlı ise Şifremi unuttum deyip bir anlık senin numaraya face mesaj kod gönderiyor o kodla hesaba girip şifreyi degisebiliyo... Ama yani bir cihazda bir hesaba girilmediyse o hesap o cihazda görünmez ki... Hangi hesap olursa olsun ister face ister insta ister twitter... Birde akıllı tlf larda birden fazla hesaba aynı anda girebikiyon uygulamadan ve google den
Yok o zamanlar akıllı telefonlar yoktu yaa tetek telefondan girmiştim telefonum da akıllı değildi zaten kimsenin bilmediği bı face hesabı olduğu için sadece telefonumdan giriyordim
Ama biriyle tartışma yaşadım onun yaptığını düşünmüştüm

Ve o zamanlar şöyle deniyordu bı msj la (face üzerinden ) o mesajı açtığın an hacklene biliyormussun öyle biliyordum ve

Tekrar tekrar face grip sifremi değiştirdiğim halde tekrar girip paylaşım yapıldı ve en sonunda hesabı dondurup çıktım

Yok o zamanlar akıllı telefonlar yoktu yaa tetek telefondan girmiştim telefonum da akıllı değildi zaten kimsenin bilmediği bı face hesabı olduğu için sadece telefonumdan giriyordim
Ama biriyle tartışma yaşadım onun yaptığını düşünmüştüm

Ve o zamanlar şöyle deniyordu bı msj la (face üzerinden ) o mesajı açtığın an hacklene biliyormussun öyle biliyordum ve

Tekrar tekrar face grip sifremi değiştirdiğim halde tekrar girip paylaşım yapıldı ve en sonunda hesabı dondurup çıktım
Tlf nuzda yapılan her işlemden siz sorumlisunuz hukuki yönden tlf kimseye vermemek lazım yasadışı birsey olmasın diye...

Bı tek bana mı yazdı ben burdakilere yazmıştır diye düşünüyordum :/

Yardım edin yazmış bende karakola gidip gerekirse onların nezdinde silin hesabı ve eşinizden bu kadar emin olmayın dedim

Eşinden yüzde 200 eminmis
Yuh
Evdeki pcde bariz sekilde yabanci bir hesap kullanilmis ve kadin esinden emin
Hem de yuzde 200
Gercekten inanilmaz

Teamweaver diye bir program var
eşim işyerindeyken evdeki bilgisayarına bağlanabiliyor.Bir şifre soruyor şifreyi girince evdeki bilgisayarına girebiliyor.
Acaba böyle bir programmı yüklü bilgisayarınızda?
Birde email şifreleriniz sıralı ardaarda kolay tahmin edilecek birşey ise bu husustada çok kolay ele geçebiliyor.
Dipnot:Gmail hesabıma bir başkasına ait kredi kartı ekstraları bir ara geliyordu:)
bankaya gmail verilirken bir harf değişikliğinden benim gmaileme fatura detayları düşüyordu.:)

Ip ne artik yil 2018.. herhangi bir vpn ile oturdugum yerden kuzey kutbundaki bir buz dagindan baglanabilirim nete.. siz de Amerikalarda ip ararsiniz ama bulabilir misiniz? Elbette ki hayir.. belli ki esiniz uc bes bir sey biliyor teknoloji hakkinda, onu sorgulayin..

Yuh
Evdeki pcde bariz sekilde yabanci bir hesap kullanilmis ve kadin esinden emin
Hem de yuzde 200
Gercekten inanilmaz
Ben böyle bir durum yasasam inanmazdim eğer ki bir bilgim yoksa teknolojik açıdan doğru polis i muhatap alıp telefonumu inceletirdim basit bı suç yok ucunda çünkü :/

ben teknoloji mezunuyum. ilk okurken konunu eşin gözümde gayet masumdu.
amaaa hatunların yorumlarını okudukça eşin suçlu oldu gözümde.
ben boşa teknoloji okumuşum :D
ben bile kendimi böyle hissettiysem eşin olabilir maalesef.
bir de her dindar temiz diye bir şey yok. maalesef her insan sapkınlığa düşebilir. Allah korusun.

YA bir de polis boyle seylerle ilgileniyor mu cidden? Atiyorum elimde pc gitsem burda boyle bi no var hesap var desem beni deli falan zannederler bence. Gercekten ilgilenecekleri pek cok sey varken de get be kadin demezler mi bana? Cok mu salagim ne?

YA bir de polis boyle seylerle ilgileniyor mu cidden? Atiyorum elimde pc gitsem burda boyle bi no var hesap var desem beni deli falan zannederler bence. Gercekten ilgilenecekleri pek cok sey varken de get be kadin demezler mi bana? Cok mu salagim ne?
Bence ilgilenir hani basit bı kavga küfür vs olunca ilgilenmiyorlar şahsen başıma geldi biliyorum

Ama Pedofili söz konusu olunca ilgilenirler diye düşünüyorum

Back
X