GOOGLEDAKİ KARMAŞA VE AKLIMDAKİ KARMAŞA:(((

YA bir de polis boyle seylerle ilgileniyor mu cidden? Atiyorum elimde pc gitsem burda boyle bi no var hesap var desem beni deli falan zannederler bence. Gercekten ilgilenecekleri pek cok sey varken de get be kadin demezler mi bana? Cok mu salagim ne?
Yanılmıyorsam Bilişim Suçları birimi bakıyor bu mevzulara, hele de işin içinde pedofili vs olunca boş geçmezler sanıyorum ki

Meslek gereği öyle babalarla, annelerle karşılaştım ki... "Asla yapamaz" diyebileceğiniz tipte, çıtkırıldım, tırnağı kopsa ağlayacak ama el kadar çocuğuna gelince büyük bir hınçla döven kadın da gördüm; çok saygın bir ünvanı olan, herkesin önünde ceket iliklediği adamın üvey kızına zorla içki içirip tacizde bulunduğunu da gördüm.

O yüzden babanızdan bile "%200" emin olmayın. Teknolojiden pek anlamıyorum ama bu kadar az bilgimle dahi durumun ne olduğunu aşağı yukarı kavrayabiliyorum.

bence eşiniz sizi oyalıyor. tahmin edeyim polise kendisi şikayet etti. yani siz olayın içinde bile değilsiniz, o da size yalan söyledi. ayrıca kendinizi kandırmayın, sizin veya eşinizin isteği olmadan kimse sizin gmailinize kimseyi kaydedemez. üzgünüm, büyük ihtimalle eşiniz pedofil. çocuğunuzu ondan uzak tutun ve durum kesinleşince boşanın... ve tabii ki şikayette bulunun

Ip ne artik yil 2018.. herhangi bir vpn ile oturdugum yerden kuzey kutbundaki bir buz dagindan baglanabilirim nete.. siz de Amerikalarda ip ararsiniz ama bulabilir misiniz? Elbette ki hayir.. belli ki esiniz uc bes bir sey biliyor teknoloji hakkinda, onu sorgulayin..

aynen öyle

Bu aydin yuksel hesabi daha once sizin degil miyi? Calindi dediginize gore evet sizindi.
Daha once o bilgisayardan giris yapildi diye giris bilgileri kaydedilmiş. Siz de onu goruyorsunuz suan. Zaten o hesap kullaniliyo olsa suan siz icindekileri gorebilirdiniz.
Burada gercekten cok degisik insanlar var Allah korusun sizden. Adami pedofili ilan ettiniz anlamadan etmeden, kadin da kocam yapmadi hakli sebeplerim var polise sikayete birlikte gittigimiz sirada o hesaba giris yapilmis diyor ayrica ip adresi tespit edilmis yasadiklari ilde bile degil adamin sucsuz oldugu da belli yani ona ragmen kocasindan nasil eminmiş bilmem ne...
siz ufak bi seyde kocanizi pedofili ilan edebiliyosanuz yazik kocalariniza

Anlamadım ben konu sahibinin pedofil olma ihtimali mi var? Bu bir ihbar sayılır mı peki yani bu konu? Mune Mune

Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz

Sizin google den hotmaile baglanılıp bu hesaba giriş yapılmış.
Kod gönder de güvenlik gereği sanırım, başka bir cihazda hesap açık olduğunda bilgi geliyor
başka bir cihazda hesap açılıyor, telinize gelen şifreyi girin gibi.
Sizin için görüntü aldım kendi hesabımdan, hareketlerim görünüyor, girmediğim bir hesabın çıkması mümkün değil.

wer.webp

Eşi birkaç kez aldatmış

Sanırım pedofil olmadığına emin.
Maalesef Pedofili evli çocuklu bı adam da olabiliyor mesela müge anlı daki hikmet eve kadın aldığını söylemişti parasını de veriyordum dedi

Son dönem Leyla ile aynı zamanlarda Pedofili tarafından öldürülen çocuğun katili de evli 2 çocuk babası aynı zamanda sevgili olan biriydi

Ben kesin eşi pedofilidir konu sahibinin demiyorum sadece sizin soyleminize cevaben yazdım

Evet ben de baktim eski konularina. Adam pedofil degilse bile ahlaki yonden sorunlu biri. Yazik,ustune bir de cocuk sahibi olmus bu kadincagiz. Ne diyelim Allah kolaylik versin
Amin

sizden cihazınızı istemedi mi polis.
pc den silinen herşeyi bulabiliyorlar diye biliyorum.
sizin şüphenizi tek çözecek şey elinizde ki pc.
onu inceletmeniz lazım.
şimdi bir yorumda gördüm eşinizin aldattıgını
bu adamla evlilige devam etme yada ayrılma gb bir kararı etkilemeyecekse hiç de üzerinde durmayın.
gerçekleri kabul ettikçe sadece merakınız geçer

sizden cihazınızı istemedi mi polis.
pc den silinen herşeyi bulabiliyorlar diye biliyorum.
sizin şüphenizi tek çözecek şey elinizde ki pc.
onu inceletmeniz lazım.

Bende anlamadım bunu..
Eş suçlu mu değil mi bilmem ama istediğiniz kadar Ip gizleyin, vpn kullanın bir şekilde
bulurlar.Bir olay biliyorum genç bir çocuk evine polisler geliyor bilgisayarını telefonunu her şeyini alıyorlar tabi suçsuz olduğu için şaşıp kalıyor ne alaka diye.. sonradan anlaşılıyor ki bu çocuk gmail satışı yapıyor ve satın alan kişi bu içerikleri yüklemiş bir siteye onu da buldular ama ilk önce gmaili ilk açan ip yi bulup ona gelmişler.
Hiç kullanmamış bile hesabı..
Tabi burda ki durum çok daha farklı bilemiyorum.

Bende anlamadım bunu..
Eş suçlu mu değil mi bilmem ama istediğiniz kadar Ip gizleyin, vpn kullanın bir şekilde
bulurlar.Bir olay biliyorum genç bir çocuk evine polisler geliyor bilgisayarını telefonunu her şeyini alıyorlar tabi suçsuz olduğu için şaşıp kalıyor ne alaka diye.. sonradan anlaşılıyor ki bu çocuk gmail satışı yapıyor ve satın alan kişi bu içerikleri yüklemiş bir siteye onu da buldular ama ilk önce gmaili ilk açan ip yi bulup ona gelmişler.
Hiç kullanmamış bile hesabı..
Tabi burda ki durum çok daha farklı bilemiyorum.

Gmail hesabı açmak ücretsiz değil mi? Neden satışı yapılıyor anlamadım.

İçinizde şüphe kalacağına savcılığa suç duyurusunda bulunun.Pedofili olan insanları normal insanlardan ayırmak zor.Sizin de çocuğunuz varmış lütfen riske atmayın.

Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz

Aydın yüksel gmail hesabı çalınan hesap değil mi öyle yazılmış çalan kişi telefon numarasını değiştirmiştir,sizde de görünmesinin nedeni kayıtlı kalması bilgisayarda eş nasıl suçlu oldu anlamadım bir çok yorumda konu sahibinin eşi suçlanmışta.

Back
X