Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aydın yüksel gmail hesabı çalınan hesap değil mi öyle yazılmış çalan kişi telefon numarasını değiştirmiştir,sizde de görünmesinin nedeni kayıtlı kalması bilgisayarda eş nasıl suçlu oldu anlamadım bir çok yorumda konu sahibinin eşi suçlanmışta.
Biri bu hesabı çalıp diye başlıyan cümlesi var ya ona istinaden yazmıştım aslında yani böyle bir hesap var çalınmış oluyor konu sahibinin yazdığına göre aslında şikayet halinde bilgisayarlarında incelenmesi gerek değil mi.konu sahibi aydın yüksel diye birini tanımıyor ki. iki ihtimal çıkıyor ortaya ya konu sahibi veya eşi gmail açıp adını aydın yüksel yaptılar ki konu sahibi yapmamış. ya da konu sahibinin eşi aydın yüksel adında bir tanıdığının hesabını kullanıyor oradan şüpheli hareketlerde bulunuyor. aksi taktirde birinin hesap çalması vs mümkün değil. aynı cihazdan birden fazla mail adresi kullanırken her seferinde veriyi sıfırlamak gerekiyor çıkış yapılsa dahi o orada kalıyor. eşinin ya konu sahibinin cihazından o hesaba girmiş olduğunu ya da cidden tam bir dangoz olup bütün hesapları senkronize edip bunu akıl edemediğini düşünüyorum.
Biri bu hesabı çalıp diye başlıyan cümlesi var ya ona istinaden yazmıştım aslında yani böyle bir hesap var çalınmış oluyor konu sahibinin yazdığına göre aslında şikayet halinde bilgisayarlarında incelenmesi gerek değil mi.
Suçlu olsa koştur koştur karakola gideceğini sanmıyorum ama var sayalım ki o kadar ... ve yaptı.o kadarını bilmiyorum işin hukuki boyutunu fakat çalınan bir hesapsa eğer ip vs hiçbir sonuç getirmez, mesela ben de şuan abd den bağlanıyor görünüyor olabilirim vpn sağolsun.
Bu arada. Eşiniz kendi telefonundan google arama geçmişini silse bile siz başka telefondan aynı hesaba baglandıgınız için görürsünüz. Eğer böyle bi durum farkettiyseniz çaktırmadan takipte kalın.Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz
Suçlu olsa koştur koştur karakola gideceğini sanmıyorum ama var sayalım ki o kadar ... ve yaptı.
Acaba hesaba şu an hacdan bağlanırsa ip değişir burada ararlar gibi düşünüp ordan açmış olabilir mi?
Hayır açsa evde nasıl görünebilir konu sahibinin şüphesi var çünkü eminim dese de belli ki.
YA bir de polis boyle seylerle ilgileniyor mu cidden? Atiyorum elimde pc gitsem burda boyle bi no var hesap var desem beni deli falan zannederler bence. Gercekten ilgilenecekleri pek cok sey varken de get be kadin demezler mi bana? Cok mu salagim ne?
Yazik gunah ya polise de. Binbir cesit insan var yani delisi manyagi. Ugrasip duruyorlar demek ki. Allah kolaylik versin hepsineestağfurullah. benim eşim karakolda görev yapıyor acayip yoğun çalışıyor. ilk defa bu yıl karakola geçti. diyor ki bunca zaman ben boşmuşumsürekli il dışı görevi olmasına rağmen eskiden.
neyse aklına gelebilecek her şey için geliyorlar. afedersin kızlık zarı için bile gelmişler!
ee ilgileniyor musunuz diyorum evet diyor. bize ne gelirse ilgilenip yol yordam söylüyoruz en azından diyor.
bir tane kadın gelmiş. demiş ki, beni bir kadın arıyor eşiyle yatıp kalktığımı söylüyor ve tehdit ediyor. eşimde şikayet et o zaman demiş. oralı da olmamış. anladım kadında tuhaflık olduğunu yalan söylediğini diyor. kadını arayım da bir korkut demiş eşime. aklınca polisi maşa edecek salak.
eşimde ara bakalım demiş. karşıdaki daha ikna ediciydi diyor. demiş ki hanımefendi telefon edip tehdit etmek suç. bir şüpheniz varsa şikayette bulunun sizin için daha doğru olur demiş. kanunen uygun şeyleri söylemiş.
yani o kadar tuhaf şeyler geliyormuş ki eşim bunca yıllık meslek hayatımda görmedim böyle şeyler diyor.
Yazik gunah ya polise de. Binbir cesit insan var yani delisi manyagi. Ugrasip duruyorlar demek ki. Allah kolaylik versin hepsine
Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz
Facebook gibi sosyal medya hesaplarının çalınmasında indirilen uygulamalarında payı var değil mi misal kim beni takipten çıkartmış vs gibi,bir tanıdığım böyle birşey arıyormuş bir ara ben yok dedim o var diyor varsa bile güvenme dedim ne yaptı bilmiyorum tabitanıdığınız birisi yapmıştır, telefonunuza erişimi vardır, kişisel bilgilerinizi biliyordur vs. şu an hadi bakayım bir kod yazıp herkesi hackleyeyim diye bir şey olmaz. kendi hesabınızı bile ikinci bir aygıttan direkt açamazsınız uyarı verir onay ister. bilmediğiniz bir yere şifre vs girmişsinizdir yani yoksa sizi hiç tanımayan birisinin gmail hacklemesi imkansıza yakın.