GOOGLEDAKİ KARMAŞA VE AKLIMDAKİ KARMAŞA:(((

Facebook gibi sosyal medya hesaplarının çalınmasında indirilen uygulamalarında payı var değil mi misal kim beni takipten çıkartmış vs gibi,bir tanıdığım böyle birşey arıyormuş bir ara ben yok dedim o var diyor varsa bile güvenme dedim ne yaptı bilmiyorum tabi

evet bu şekilde takip uygulamaları, takipçi botları vs kısacası instagram kullanıcı adınızı veya şifrenizi girdiğiniz her uygulama tehlikeli. instagram değil bütün sosyal medya için geçerli esasında.

Olayı anlamadım valla. Kim pedofili, neyi çalıp kim kime rahatsızlık veriyo hiç anlamadım.

Olayı anlamadım valla. Kim pedofili, neyi çalıp kim kime rahatsızlık veriyo hiç anlamadım.
Eşinin pedofili olmasından şüpheleniyor.
İşte bunlar olduktan sonra polise gitmişler birlikte ve şikayet etmişler, takibe alınmış, Amerika’dan cevap gelecekmiş falan.
Yanlış anlamadıysam tabi...
Bu kadar şeyden sonra o hatta hesaba girer mi 3 kuruş aklı olan?
ohoo nelere şahit olduğumu anlatsam. Erkeklerin beyni çok ufak.

estağfurullah. benim eşim karakolda görev yapıyor acayip yoğun çalışıyor. ilk defa bu yıl karakola geçti. diyor ki bunca zaman ben boşmuşum :KK70: sürekli il dışı görevi olmasına rağmen eskiden.
neyse aklına gelebilecek her şey için geliyorlar. afedersin kızlık zarı için bile gelmişler!
ee ilgileniyor musunuz diyorum evet diyor. bize ne gelirse ilgilenip yol yordam söylüyoruz en azından diyor.
bir tane kadın gelmiş. demiş ki, beni bir kadın arıyor eşiyle yatıp kalktığımı söylüyor ve tehdit ediyor. eşimde şikayet et o zaman demiş. oralı da olmamış. anladım kadında tuhaflık olduğunu yalan söylediğini diyor. kadını arayım da bir korkut demiş eşime. aklınca polisi maşa edecek salak.
eşimde ara bakalım demiş. karşıdaki daha ikna ediciydi diyor. demiş ki hanımefendi telefon edip tehdit etmek suç. bir şüpheniz varsa şikayette bulunun sizin için daha doğru olur demiş. kanunen uygun şeyleri söylemiş.
yani o kadar tuhaf şeyler geliyormuş ki eşim bunca yıllık meslek hayatımda görmedim böyle şeyler diyor.
Kızlık zarı için ne diye gitmişler karakola? Kızlık zarımı çaldılar diye şikayet etmeye mı :KK70::KK70:

Kızlar size baştan anlatayım eşimin 5 yıl önce açtığı bir gmail vardı onu hacklemişler ve ocak ayından sonra kullanmaya başlamışlar bu gmaillin şifresini kırdım ben ve bir baktımki face ve instagramdamdan bildirimler var bir girdim(uygulama olunca direkt girdi) ki aman allahım biri 9-15 yaş aralığındaki kızlara sapık sapık yazılar fotolar atmış neyse o gece eşimle kavga ettik ben yapmadım dedi ve sabahta kendi eliyle polise gitti siber suçlara ertesi günde beni ifadeye çağırdılar eşim yanımdayken ben tekrar o faceye girdim(benim telimdede açtık) o facenin sahibi hala ona buna mesaj atıyor ve aypi adreside Trabzon (biz İzmirdeyiz) telefonda başka bir marka tabi o an emin oldum tam tamına adres için Amerika’ya mektup gönderildi 8 Aydan aşşağı belli olunmaz dendi.

Bu olayın ardından onun telefonundada benim tekefonumdada o gmail hesabı açık kaldı Google geçmişine bi bakayım dedim o Google’dan bişey aratınca bendede gözüküyor çünkü gmail adreslerimiz aynı bir baktım ki Aydın Yüksel adında Hotmail açılmış tabi şok oldum kendisi hacda acaba odasında kalan biri rica mı etti diye geldi aklıma sizlerden de fikir almak amaçlı yazdım ama o olayla alakası yok çünkü yapan kişi Trabzonda yani aypi adresi Trabzon yazıyor

Kızlar size baştan anlatayım eşimin 5 yıl önce açtığı bir gmail vardı onu hacklemişler ve ocak ayından sonra kullanmaya başlamışlar bu gmaillin şifresini kırdım ben ve bir baktımki face ve instagramdamdan bildirimler var bir girdim(uygulama olunca direkt girdi) ki aman allahım biri 9-15 yaş aralığındaki kızlara sapık sapık yazılar fotolar atmış neyse o gece eşimle kavga ettik ben yapmadım dedi ve sabahta kendi eliyle polise gitti siber suçlara ertesi günde beni ifadeye çağırdılar eşim yanımdayken ben tekrar o faceye girdim(benim telimdede açtık) o facenin sahibi hala ona buna mesaj atıyor ve aypi adreside Trabzon (biz İzmirdeyiz) telefonda başka bir marka tabi o an emin oldum tam tamına adres için Amerika’ya mektup gönderildi 8 Aydan aşşağı belli olunmaz dendi.

Bu olayın ardından onun telefonundada benim tekefonumdada o gmail hesabı açık kaldı Google geçmişine bi bakayım dedim o Google’dan bişey aratınca bendede gözüküyor çünkü gmail adreslerimiz aynı bir baktım ki Aydın Yüksel adında Hotmail açılmış tabi şok oldum kendisi hacda acaba odasında kalan biri rica mı etti diye geldi aklıma sizlerden de fikir almak amaçlı yazdım ama o olayla alakası yok çünkü yapan kişi Trabzonda yani aypi adresi Trabzon yazıyor

Valla yanlış anlamayın ama çok mantıksız şu anlattıklarınız.

Adamın biri sizin şifrenizi kırıyor ,sonra siz onunkini kırıyorsunuz.
Allah askina ben birinin hesabını hacklesem o kişi nasil geri alabilir.
Makul bir yönteminiz varsa anlatin hele nolur.

Ayrica şu ıp olayına da fazla itimat etmeyin.
Ben şu an istediğim siteye istediğim şehirden baglanabilirim. Bunun için pek çok program var.
Kısacası o izmirde biz trabzonda olayi cok da mühim degil.

Ayrica neden esinize sormuyorsunuz aydin yüksel kim diye ?

Dahası şu telefon numarasinin neden pesine düşmüyorsunuz. Girin edevlete eşiniz adina açılmış numaralara bir bakin.

Göreceklerinizden mi korkuyorsunuz anlamadim ki ?

Pedofili ciddi bir suçtur.

Telefon markasi farkliysa o konuyu anlarim. Ama siz nasil kiriyorsunuz gamil li anlamdim. Gecenlerde gmailime e posta geldi. Su numara sifre değişim talep etti diye . Kim.neden yapar bilmem ama bisey olmadi. Bu kadar kolay mi gamili kırmak. Ayrıca tamam telinize tanimli mail adresi ama Instagram facebook nasil açılsın şifre girmeden. Ben anlamıyorum bişeyleri sanırım.

Adam polise gittiği zamanda yazisma olmus es olmayabilir ama bu olay cok karışık . Hiçbir sey anlayamiyorum

Polise şunu sorun Trabzon'daki ip den devamli mi giriliyor yoksa birkac kez mi sadece

ya neden siz böyle saçma sapan şeylere karışan bir mail adresini kullanmaya devam ediyorsunuz? hiç mi korkunuz yok üzerimize kalır bu suç vs diye? suç bu ya o hesaptan suç işleniyor siz kullanmaya devam ediyorsunuz.

saçma sapan şeyler ya siz nasıl kırdınız şifreyi? güvenlik sorusuyla mı?

ben şu an ayvalıktayım mesela ama bilgisayarımdan vpnle californiada okulumda görünüyorum ders seçimi yapıyorum. anlatabildim mi?

Eşinin tlf dan bu hesaba en son sen şifreyi kirdinda mi giriş yapılmış... Aydın Yüksel ismi değiştirilmiş o eski hesap olabilir mi... sen şifre kırmadan önce eşinin tlf dan bu hesaba giriş yapilmais mi yada sonra

Kızlar o gmailde telefon numarası var oda eski hesap olduğu için eşimin numarası birde güvenlik kodu için eşimin bir maili yazılıydı ya tele yada maile kod gönderdim ve kırdım bunda anlaşılmayacak birşey yok üstüne üstelik hala pedofili ciddi bir suçtur deyip durmayın 2 hafta zaten bu işlerle uğraşıp şikayetimizi yaptık ayrıca eşim gözümün önündeyken üstelik başka bir telefon markasıyla karakolda neden o faceye girip hala mesaj atsın ki yahu diyorum adam karşımda bir bakıyorum ki facede hala yazışmalar devam ediyor üstüne üstelik bi arkadaş sormuş hala o gmail neden açık telefonunuzda diye poliste deri şikayet olan ana kadarki aypiler geçerli sıkıntı yok diye...

Eşinin tlf dan bu hesaba en son sen şifreyi kirdinda mi giriş yapılmış... Aydın Yüksel ismi değiştirilmiş o eski hesap olabilir mi... sen şifre kırmadan önce eşinin tlf dan bu hesaba giriş yapilmais mi yada sonra
Şuan ki cihazlar sadece eşim ve benimki olarak görülüyor

Amerikaya mektup gitti cok koca bir yalan gibime geliyor.Hangi devirde yasiyoruz amerikaya mektup gitti 8 aydir gelmedi nedir ?Turkiyede bu kadar basit bir islem yapilamayacak bir yer degil.Siz kocanizi deşmek istemiyorsunuz anladigim kadariyla.Bizle don dolas ayni seyleri soyluyorsunuz.

Kızlar o gmailde telefon numarası var oda eski hesap olduğu için eşimin numarası birde güvenlik kodu için eşimin bir maili yazılıydı ya tele yada maile kod gönderdim ve kırdım bunda anlaşılmayacak birşey yok üstüne üstelik hala pedofili ciddi bir suçtur deyip durmayın 2 hafta zaten bu işlerle uğraşıp şikayetimizi yaptık ayrıca eşim gözümün önündeyken üstelik başka bir telefon markasıyla karakolda neden o faceye girip hala mesaj atsın ki yahu diyorum adam karşımda bir bakıyorum ki facede hala yazışmalar devam ediyor üstüne üstelik bi arkadaş sormuş hala o gmail neden açık telefonunuzda diye poliste deri şikayet olan ana kadarki aypiler geçerli sıkıntı yok diye...

herhalde pedofili ciddi bir suçtur diyeceğim neden demiyorum? öyle çünkü. ha siz eşinize kayıtsız şartsız güveniyorsanız buraya konu açıp fikir istemeyin.

bu hikayede yalan var ya siz yalan söylüyorsunuz ya da eşiniz size yalan söylüyor. seçin hangisi doğruysa ama bu söylediklerinizde eksiklik var.

Amerikaya mektup gitti cok koca bir yalan gibime geliyor.Hangi devirde yasiyoruz amerikaya mektup gitti 8 aydir gelmedi nedir ?Turkiyede bu kadar basit bir islem yapilamayacak bir yer degil.Siz kocanizi deşmek istemiyorsunuz anladigim kadariyla.Bizle don dolas ayni seyleri soyluyorsunuz.
Burda zaten cahiller bilgiçlik taslıyor böyle bir platform maalesef gidin bir araştırın öyle gelin “gibime geliyor” larla konuşmayın niye yalan söyleyeyim Allah aşkınıza boş boş konuşmayın bulunduğunuz ilde siber suçlar var ise meğer bu kadar duyarlısınız bakın ben olayı anlatıyorum beni şikayet edin PEDOFİLİ AİLESİ var deyip bakın çok ciddiyim bizim verdiğimiz ifadeler karşınıza geldiği zaman utanırsınız işte

Bakın laf olsun diye söylemiyorum gidin benim anlattıklarımı gidin siber suçlara şikayet edin meğer bu kadar duyarlısınız burda boş boş konuşmayın çok rica ediyorum bekliyorum şikayetlerinizi

herhalde pedofili ciddi bir suçtur diyeceğim neden demiyorum? öyle çünkü. ha siz eşinize kayıtsız şartsız güveniyorsanız buraya konu açıp fikir istemeyin.

bu hikayede yalan var ya siz yalan söylüyorsunuz ya da eşiniz size yalan söylüyor. seçin hangisi doğruysa ama bu söylediklerinizde eksiklik var.
Bizde kabul ediyoruz herhalde sizde duyarlı bir vatandaş iseniz benim açtığım bu konuyu yazdıklarımı şikayet edin hani biz pedofiliyiz ya hani sizde duyar kasan vatandaşsınız ya buyrun bekliyorum laf olsun diye konuşmayın

Back
X