Yani raporlu yaptırmaya çalışıyorum ama net belli değil çünkü zam gelecekmişFiyat olarak ne kadara anlaştın canım ?
muayene olurken aytaç hanımda girdi mi muayene yeni dr sanırım yetiştiriyor onu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani raporlu yaptırmaya çalışıyorum ama net belli değil çünkü zam gelecekmişFiyat olarak ne kadara anlaştın canım ?
muayene olurken aytaç hanımda girdi mi muayene yeni dr sanırım yetiştiriyor onu.
Raporlunu neyi net değil rapor çıkartırız demedi mi murat beyYani raporlu yaptırmaya çalışıyorum ama net belli değil çünkü zam gelecekmiş
Hayır hastane SGK anlaşması var raporu kendi çıkartabiliyor benim burayı seçme nedenimde birazcık bu açıkçası yoksa devlet hastanesinde rapor çıkartmaya kalkış bak kaç gün sürüyor. Rapor bana da çıkıyor ama her şekilde Aralık’ta zam gelecekmiş eğer sonunda gelirse bana etki etmiyo sadece tüp bebek 7bine geliyo ama aralığın başında da gelebilirmiş o zaman bana etki ediyor. Sen çok iyi zamanda yaptırdınRaporlunu neyi net değil rapor çıkartırız demedi mi murat bey
bana raporu halelderiz dedi 1 saat sürmedi çıkardılar ilaçları da yazdılar
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ticarthaneye dönmüş sağlık için değil para için artık bu işler dimi ?
Olur mu canım öyle şey ya ben geldim muayane oldum de yapmayın zaten anca burayı karşılıyabiliyorum de,Hayır hastane SGK anlaşması var raporu kendi çıkartabiliyor benim burayı seçme nedenimde birazcık bu açıkçası yoksa devlet hastanesinde rapor çıkartmaya kalkış bak kaç gün sürüyor. Rapor bana da çıkıyor ama her şekilde Aralık’ta zam gelecekmiş eğer sonunda gelirse bana etki etmiyo sadece tüp bebek 7bine geliyo ama aralığın başında da gelebilirmiş o zaman bana etki ediyor. Sen çok iyi zamanda yaptırdın
Allah bağışlasın nasıl oldu peki hastanede olumsuz gördüğünüz bir durum var mıydı 1.deneme de mi orada oldu.2014 de bende murat bey de tedavi gördüm. 2.denemede oğlum oldu.![]()
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Siz rapor almaya hak kazanmış mıydınız ? Bütün şartları sağlıyor musunuz ? Birde laboratuvarı güvenilir mi sizce ?Hayır hastane SGK anlaşması var raporu kendi çıkartabiliyor benim burayı seçme nedenimde birazcık bu açıkçası yoksa devlet hastanesinde rapor çıkartmaya kalkış bak kaç gün sürüyor. Rapor bana da çıkıyor ama her şekilde Aralık’ta zam gelecekmiş eğer sonunda gelirse bana etki etmiyo sadece tüp bebek 7bine geliyo ama aralığın başında da gelebilirmiş o zaman bana etki ediyor. Sen çok iyi zamanda yaptırdın
Devlet hastanesi çok şart arıyor ama özel hastane üni oalnlar kendileri çıkartıığı için 2-3 rapora çıkartıyorlar.Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Siz rapor almaya hak kazanmış mıydınız ? Bütün şartları sağlıyor musunuz ? Birde laboratuvarı güvenilir mi sizce
Sağolun Allah razı olsunAllah bağışlasın nasıl oldu peki hastanede olumsuz gördüğünüz bir durum var mıydı 1.deneme de mi orada oldu.
Evet çok samimi o dr ile utanmak mümkün değil her anlamda selam veriyor gülüyorSağolun Allah razı olsun![]()
Olumsuz gördüğüm hiç bir durum yok. Doktor bey çok içten ve samimi. 1.deneme de orada oldu evet.
Aslında sormak istediğim şu; benim rapor alabilmem için 2 iğneli aşılama yaptırmam gerekiyor ama yaptırmadım. Yinede bu hastaneye gidince rapor çıkarabiliyorlar mı banaDevlet hastanesi çok şart arıyor ama özel hastane üni oalnlar kendileri çıkartıığı için 2-3 rapora çıkartıyorlar.
Sizdeki sorun ne onu bilmeden birşey diyemem eşimde sperm düşüklüğü vardıAslında sormak istediğim şu; benim rapor alabilmem için 2 iğneli aşılama yaptırmam gerekiyor ama yaptırmadım. Yinede bu hastaneye gidince rapor çıkarabiliyorlar mı bana![]()
Anladım şimdi, çok teşekkürlerSizdeki sorun ne onu bilmeden birşey diyemem eşimde sperm düşüklüğü vardı
söyle diyeyim ileri hareketlisi 5 milyon altında ise zaten rapor çıkıyor aşılama bu değere uygun değil kadında amh düşüklüğü de aynı şekilde ama en iyisi hastaneyi arayıp danışman bana medical park çıkmaz demişti hemen yanındaki hastane burayı aradım çıkartırız dedi kendi içlerinde çıkartıyorlar 4 dr imzası vardı o nedenle yardımcı oluyorlar.
eski testleri koymuştuk kabul ettiler.
Rica ederim ne demekAnladım şimdi, çok teşekkürler![]()
Yani belli şartlar vardır gebelik için yeterli sperm yoktur ya da yumurta yoktur kendiliğinden gebelik oluşması imkansız derecededir o zaman hemen çıkıyo rapor bütün heryerde. Ama benim iki aşılama iki klonun 5buçuk senelik evlilik var zaten rapor işi de devlette yarım kaldı. O yüzden sana çıkar dedi doktor direkt. Diğer kısımları çok bilmiyorum çok güveniyormuyum hayırMerhaba öncelikle hayırlı olsun. Siz rapor almaya hak kazanmış mıydınız ? Bütün şartları sağlıyor musunuz ? Birde laboratuvarı güvenilir mi sizce ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka embriyo kalitenizi sorun, detaylı konuşun hep doktorunuzla. Laboratuvarı sorma sebebimde bazı negatif sonuçlar tamamen lab. Kaynaklı oluyor diyorlar. Tabiki her yerde tutmama ihtimalide var. Umarım pozitifi görürsünüzYani belli şartlar vardır gebelik için yeterli sperm yoktur ya da yumurta yoktur kendiliğinden gebelik oluşması imkansız derecededir o zaman hemen çıkıyo rapor bütün heryerde. Ama benim iki aşılama iki klonun 5buçuk senelik evlilik var zaten rapor işi de devlette yarım kaldı. O yüzden sana çıkar dedi doktor direkt. Diğer kısımları çok bilmiyorum çok güveniyormuyum hayırama hangi merkeze gidersem gideyim güvenemem tam anlamıyla çünkü bilemezsiniz tutarlı tutmazmı
![]()
Şöyle bir gerçek var ki tüp bebekte başarısıyla duyulmuş bir hastane değil ama dediğiniz gibi size bir çok anlamda cazip gelmiş. Nasip varsa her yerde tutar inşbirde gerçekten ben burda tüp yaptırmayı hiç düşünmüyordum hala kafamda soru işareti yok değil. En önemli sebebim rapor, yakınlık ve ulaşım faktörü. Gerisi Allah Kerim..
Sakin ya baya bende pek başarısını duymadığım için net değilim bu hastaneye karşı. Şimdilik ilgililer ve çok paracı da gelmedilerŞöyle bir gerçek var ki tüp bebekte başarısıyla duyulmuş bir hastane değil ama dediğiniz gibi size bir çok anlamda cazip gelmiş. Nasip varsa her yerde tutar inşçok bilindik yerlerde uçuk fiyatlar istiyor. Birde gop hastane tüp bebek bölümü aşırı yoğun değilse belki daha çok ilgilenirler sizinle
Merhaba canım sonuçlarım yeni çıktı ve çok şükür hepsi temiz çıktı.Selam canım naptın sonuçların çıktı mı ?