Gördüğüm emoji

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Arkadaşlar acil cevap merak ediyorum. Instagram da eşime gönderilmis bir dm gördüm bir emoji vardı. Kim olduğunu falanda gördüm. Sonradan baktığımda o emojiler yoktu konuşmalar birebir duruyor ama emoji yok. Instagram da yazılanı silme veya sadece gelen yazıyı silme özelliği var mı? Benim telefonumda yok . Komple msji silebiliyorum ama satır satır silemiyorum. Gördüğüm emoji den de kişiden de eminim ama nereye gitti anlamadım. Sildi desem tüm konuşmalar duruyor. Anlamadım ben yanlış gördüm galiba.. Instagram kurtlarını yoruma bekliyorum.

Satır satır silme var ben silebiliyorum ama emojiyi neden silsin ki?

Evet tek satır silebiliriz.
Mesaj gönderimini iptal de edebilir karşı taraf o zamanda silinir.

Emojiyi karşı taraf attıysa silebilir, öteki türlü eşiniz sadece emojileri neden silsin, konuşma duruyorken? Hepsini siler daha mantıklı.

Emojiyi karşı taraf attıysa silebilir, öteki türlü eşiniz sadece emojileri neden silsin, konuşma duruyorken? Hepsini siler daha mantıklı.
Emojileri eşiniz yolladıysa silebilir. Karşı tarafı yolladıysa ancak kendisi silebilir. Eşiniz silemez.
Evet tek satır silebiliriz.
Mesaj gönderimini iptal de edebilir karşı taraf o zamanda silinir.
Karşı taraf silmiştir. Eşiniz silemez başkasının mesajını. Hangi emojiydi ki bu kadar panik oldunuz?
Satır satır silme var ben silebiliyorum ama emojiyi neden silsin ki?
Çok teşekkür ederim kızlar olayı bende anlamadığım için birşey diyemiyorum. Kişi kendi mesajını silebiliyorsa o zaman eşim yollayıp silmistir diye düşünüyorum. Çünkü konuşmaya göre son msji atan karşı taraf ve öyle bir emoji yok. Teşekkürler tekrar.

Ne emojisiydi o

Evet tek tek mesajların üzerine basıp gönderimi geri alabiliyorsunuz. Muhtemelen sonradan gönderen kişi geri aldı emojiyi.

Mesajın üstüne tıklayınca “gönderimi geri al” diye bir seçenek çıkınca mesaj silinebiliyor..emoji neydi ki kalp öpücük tarzı bir şey miydi? Şimdi gönderilen mesajlara emojide konulabiliyor üstüne tıklayınca.

Emoji neydi ya aklımızda pis şeyler var

emojinin ne oldugunu ısrarlı şekilde yazmamasına rağmen kuruntu demek ki ,bizim bunda bisey yok diyeceğimiz bir emoji belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…