- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Satır satır silme var ben silebiliyorum ama emojiyi neden silsin ki?Arkadaşlar acil cevap merak ediyorum. Instagram da eşime gönderilmis bir dm gördüm bir emoji vardı. Kim olduğunu falanda gördüm. Sonradan baktığımda o emojiler yoktu konuşmalar birebir duruyor ama emoji yok. Instagram da yazılanı silme veya sadece gelen yazıyı silme özelliği var mı? Benim telefonumda yok . Komple msji silebiliyorum ama satır satır silemiyorum. Gördüğüm emoji den de kişiden de eminim ama nereye gitti anlamadım. Sildi desem tüm konuşmalar duruyor. Anlamadım ben yanlış gördüm galiba.. Instagram kurtlarını yoruma bekliyorum.
Emojiyi karşı taraf attıysa silebilir, öteki türlü eşiniz sadece emojileri neden silsin, konuşma duruyorken? Hepsini siler daha mantıklı.
Emojileri eşiniz yolladıysa silebilir. Karşı tarafı yolladıysa ancak kendisi silebilir. Eşiniz silemez.
Evet tek satır silebiliriz.
Mesaj gönderimini iptal de edebilir karşı taraf o zamanda silinir.
Karşı taraf silmiştir. Eşiniz silemez başkasının mesajını. Hangi emojiydi ki bu kadar panik oldunuz?
Çok teşekkür ederim kızlar olayı bende anlamadığım için birşey diyemiyorum.Satır satır silme var ben silebiliyorum ama emojiyi neden silsin ki?
Ne emojisiydi oÇok teşekkür ederim kızlar olayı bende anlamadığım için birşey diyemiyorum.Kişi kendi mesajını silebiliyorsa o zaman eşim yollayıp silmistir diye düşünüyorum. Çünkü konuşmaya göre son msji atan karşı taraf ve öyle bir emoji yok. Teşekkürler tekrar.
Nasıl siliniyor? Uzun bir mesajın içindeki bir satır yada tek bir emoji silinebiliyor mu?Satır satır silme var ben silebiliyorum ama emojiyi neden silsin ki?
Evet tek tek mesajların üzerine basıp gönderimi geri alabiliyorsunuz. Muhtemelen sonradan gönderen kişi geri aldı emojiyi.Arkadaşlar acil cevap merak ediyorum. Instagram da eşime gönderilmis bir dm gördüm bir emoji vardı. Kim olduğunu falanda gördüm. Sonradan baktığımda o emojiler yoktu konuşmalar birebir duruyor ama emoji yok. Instagram da yazılanı silme veya sadece gelen yazıyı silme özelliği var mı? Benim telefonumda yok . Komple msji silebiliyorum ama satır satır silemiyorum. Gördüğüm emoji den de kişiden de eminim ama nereye gitti anlamadım. Sildi desem tüm konuşmalar duruyor. Anlamadım ben yanlış gördüm galiba.. Instagram kurtlarını yoruma bekliyorum.
Benimde aklıma o geldiPatlıcan falan mıydı neydi de bu kadar panik oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?