gördüğünüz dantel ayakkabı/bot ları arıyorum

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
arkadaşlar çılgın gibi bu görmüş olduğunuz ayakkabı ve bot örneklerinden herhangi birini arıyorum..özellikle 2 tanesi var kafamda ve bulamazsam deliricem gibi hissediyorum..tam 10 günüm var bulup almak için..
ayın 21 inde eşimle İzmir'e gidiyoruz görümcemin nişanı var..
herşeyimi aldım herşey hazır bi tek ayakkabılarım kaldı ve karar veremediğimden en sona bıraktım..bu dantel detaylıları görüncede feleğim şaştı illaki istiyorummmmm!
bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bi el atsın,hangi mağazada var,hangi online alışveriş sitesinde var...
bilgi pls....

Ayyyy çok güzeller elossa ben de istiyorum

dimi canım yaaa,ben ilk gördüm çığlığı bastım aşıkkk olduuummm diye,eşim fırladı geldi yanıma yüzü sapsarı olmuş:)))
zaman daraldı baştan söylesen anneme ördürürdük diyor uyusss
ya şaka bi yana çok güzeller çok zarifler,elbisemde mini dantel elbise,harika durur ya:18:

bende tam bunu bulmuştum size yollamak için ama elbisenin altına daha kibar bişe gider dedim
yaptırma şansınız yokmu 10 güne yetişir gibime geliyo ama
kalbimiz birmiş hayatım:))
yaptırma şansım yok,o da aklımıza geldi ama burada öyle bir imalathane yok...
normal ayakkabı mağazaları ve ayakkabı tamircileri var küçük çaplı tamirciler yani..
keşke yapsalar,gerçi gidipte sormadım ama..
platform bir düz siyah ayakkabıya dantel geçirebilirlermi acaba

2.resimdeki ayakkabı çok asil duruyo keza öteki de ama 2.resimdekinin ayrı bi havası var ama topuğu çok ince ve rahatsız edici gözüküyo.. giyebilirim dersen 2.

evet canım 2 benimde favorim çok asil,1. de çok çok güzel hoş yani.
artık hangisi demeyi geçtim,alabileceğim bi yer bulsam koşarak gidicem:)

bence bi araştır canım. hangi şehirdesin bilemiyorum ama bazı pasajlarda ayakkabıcılar sipariş üzerine yaptırabiliyo. olmadı al eline silikon tabancasını sen dene

bence bi araştır canım. hangi şehirdesin bilemiyorum ama bazı pasajlarda ayakkabıcılar sipariş üzerine yaptırabiliyo. olmadı al eline silikon tabancasını sen dene

eheheheh yapabilsem hemen denerim vallahi:) ama tutturmam bilek kısmını falan,rezil ederim dantelide ayakkabıyıda:)
ama dediğin gibi yarın tamircileri bi dolaşayım bakim belki biri çıkar ben yaparım der:)
bu arada Tekirdağ Çorludayım canım

Son düzenleme:
owwww çok çekici duruyo
hazır dantel kumaşlar var açık ayakkabıların üstüne onlardan geçirip aynısını yapabilirim sanırım
ilkokulda el işi dersim hep yıldızlı 5 ti

benimde kuzenim çorluda
gelmiştim ben çorluya baya bişeler var bence yaptırıcak bi yer bulabilirsin canım yaa. bi araştır yarın.

dantelini filan beğenip bi ayakkabıcıya yaptırabilirsin bence.Hatta çok ucuza kapatmış olursun ama işte o fotoğraflardaki gibi durmaz gibi geldi yaa

owwww çok çekici duruyo
hazır dantel kumaşlar var açık ayakkabıların üstüne onlardan geçirip aynısını yapabilirim sanırım
ilkokulda el işi dersim hep yıldızlı 5 ti
evet canım çok çekici ve al beni diyorlar:))
benimde 2. üniversitem 2 yıllık el sanatları mezunuyum,ama ayakkabı olayına hiç girmedim:)
ya valla gaza geliyorum sanırım bende denesemmi herhangi bir ayakkabıda:)
sen daha güzel yaparım dersen senden bile alabilirim:)

benimde kuzenim çorluda
gelmiştim ben çorluya baya bişeler var bence yaptırıcak bi yer bulabilirsin canım yaa. bi araştır yarın.

aa ciddimi:))
canım çok mağaza varda bu tarz hiç yok..hepsinin kapılarını aşındırdım ben,çoğu benden gördüler oooo woowww felan dediler:)

dantelini filan beğenip bi ayakkabıcıya yaptırabilirsin bence.Hatta çok ucuza kapatmış olursun ama işte o fotoğraflardaki gibi durmaz gibi geldi yaa
yarın bi çıkıcam özellikle iyi bir tamirci bulucam bakim yaparlarmı,ama resimdeki gibi orjinal dururmu dersiniz,gerçi adamlar kalın kalın derileri dikiyorlar dantelimi tutturamıcaklar desene:)

aa ciddimi:))
canım çok mağaza varda bu tarz hiç yok..hepsinin kapılarını aşındırdım ben,çoğu benden gördüler oooo woowww felan dediler:)

evet kız omurtak caddesine yakın otruyo.

sen yarın bi turla tamircileri tatlım. yapıcak bi yer bulursan haber ver merak ederim

Yok yok tamirci filan olmaz bence.Böyle küçük atölyeler oluyor.Fason iş filan yapan.
Nerde yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…