gördüğünüz dantel ayakkabı/bot ları arıyorum

Yok yok tamirci filan olmaz bence.Böyle küçük atölyeler oluyor.Fason iş filan yapan.
Nerde yaşıyorsun?

Tekirdağ Çorluda yaşıyorum canım..ama o atölyelerden burada yokki,varsa bile ben bilmiyorum..yani görünürde yoklar:))

Elossa bunlar çok güzel inşaallah bulursun

evet hayatım yaaa çok güzellerr,ikiside benim bebeklerimm

ELEGANT| Bot | 37 Numara Ayakkab | Online Bayan Ayakkab Sat Maazas - Platform Ayakkab, Topuklu Ayakkab, Abiye Ayakkab, Spor Ayakkab

BURDA VAR CANIM

Vuuuuuuuu frapannn :) Gittigidiyorda kesin vardır. Bi arat derim :)

aratmammı hayatım,anasını ağlattım sitenin:))))

Bulursan haber ver hatta ekle buraya bakalım
Nişanın yıldızı olursun

eklerim tabisiii,keşke bulsamda eklesem oy oy oyyyy
nişanın yıldızı olurmuyum bilmem ama,çççoookk mutlu olurum o kesinn..
nişan ev içinde olucak evde giymek için süvet siyah platform aldım..ama bu ayakkabıyı nişanın akşamı Bornovada fasıla gidicez,nişan eğlencesinde giymek istiyorummmmmm

İstanbul gedikpaşa'da bu işi yapan atölyeler varmış.
Tekirdağ'da var mıdır bilmiyorum malesef.Varsa bile bunların çoğu erkek ayyakabısı yapıyolardır.
Öle dantelle falan gidersen tuhaf olur

Bir de ince topuk diye bi site var istediğin ayakkabıyı yapıyo ama bayaaa bi pahalı.

Kesin yaparım canım kesin ama satış sonrası hizmet veremem
kimbilir kaçıncı saatinde ayakkabı eski haline dönmüş olur
ama imkanlar yetersiz yoksa ayakkabıcı olsam kesin yaparım
bunun topuksuzu var mı bulursan bana da söyle ben bunlarla yürüyemem ama çok da güzeller :111:

Canım inşaallah bulursun Ama bulursun bence

İstanbulda olsamm oooooo girip çıkmadık yer bırakmam kesin:)
haklısın genelde erkek üzerinedir ama şansımı kesinlikle denicem:))
ince topuğuda bi inceliyim bakim hemen çok sağol canım benim

ahahahha sen çok yaşa canım yaaa
ben yürürüm çok severim topuklu :))

Canım inşaallah bulursun Ama bulursun bence

ay inşallah hayatım dua et bulayım emiiii

buldu vaalla sağolsun:)
üye oldum şimdi siteye,bende bu verdiğin linkteki ayakkabıya baktım canım:)
fiyatı acaip yüksek yakınlaştırdım inceledim ince topuk platforma deri bilek yapıp dantel geçirilmiş..çok bişeyde yok..acaba edermi o kadar onu düşünüyorum şu anda.150 olsa tamamda 269 çok gibi geldi ilk etapta..dur bakalım
ilk önce eğer benim yukarıda koyduğum resimlerdekilerden varsa onu sorucam bakimm..

KESİNLİKLE değmez.Yazık günah valla.
Zaten dantel olduğu için çok çabuk deforme olacak.Dışarıda giysen riskli,yırtılır bilmem ne,e ev içinde de kaç kez giyebileceksin.
Bence başka alternartiflere bak sen artık güzelim.

Dünya kadar çeşit var.Hem zaten elbisen dantelli filanmış,sadece şık birşey de çok hoş olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…