evet kız omurtak caddesine yakın otruyo.
sen yarın bi turla tamircileri tatlım. yapıcak bi yer bulursan haber ver merak ederim
Yok yok tamirci filan olmaz bence.Böyle küçük atölyeler oluyor.Fason iş filan yapan.
Nerde yaşıyorsun?
Elossa bunlar çok güzel inşaallah bulursun
evet hayatım yaaa çok güzellerr,ikiside benim bebeklerimm
arkadaşlar çılgın gibi bu görmüş olduğunuz ayakkabı ve bot örneklerinden herhangi birini arıyorum..özellikle 2 tanesi var kafamda ve bulamazsam deliricem gibi hissediyorum..tam 10 günüm var bulup almak için..
ayın 21 inde eşimle İzmir'e gidiyoruz görümcemin nişanı var..
herşeyimi aldım herşey hazır bi tek ayakkabılarım kaldı ve karar veremediğimden en sona bıraktım..bu dantel detaylıları görüncede feleğim şaştı illaki istiyorummmmm!
bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bi el atsın,hangi mağazada var,hangi online alışveriş sitesinde var...
bilgi pls....
Eki Görüntüle 574539 Eki Görüntüle 574540 Eki Görüntüle 574541 Eki Görüntüle 574542 Eki Görüntüle 574543
Vuuuuuuuu frapannn :) Gittigidiyorda kesin vardır. Bi arat derim :)
Bulursan haber ver hatta ekle buraya bakalım
Nişanın yıldızı olursun
evet canım çok çekici ve al beni diyorlar:))
benimde 2. üniversitem 2 yıllık el sanatları mezunuyum,ama ayakkabı olayına hiç girmedim:)
ya valla gaza geliyorum sanırım bende denesemmi herhangi bir ayakkabıda:)
sen daha güzel yaparım dersen senden bile alabilirim:)
eklerim tabisiii,keşke bulsamda eklesem oy oy oyyyy
nişanın yıldızı olurmuyum bilmem ama,çççoookk mutlu olurum o kesinn..
nişan ev içinde olucak evde giymek için süvet siyah platform aldım..ama bu ayakkabıyı nişanın akşamı Bornovada fasıla gidicez,nişan eğlencesinde giymek istiyorummmmmm
İstanbul gedikpaşa'da bu işi yapan atölyeler varmış.
Tekirdağ'da var mıdır bilmiyorum malesef.Varsa bile bunların çoğu erkek ayyakabısı yapıyolardır.
Öle dantelle falan gidersen tuhaf olur
Bir de ince topuk diye bi site var istediğin ayakkabıyı yapıyo ama bayaaa bi pahalı.
Kesin yaparım canım kesin ama satış sonrası hizmet veremem
kimbilir kaçıncı saatinde ayakkabı eski haline dönmüş olur
ama imkanlar yetersiz yoksa ayakkabıcı olsam kesin yaparım
bunun topuksuzu var mı bulursan bana da söyle ben bunlarla yürüyemem ama çok da güzeller :111:
Canım inşaallah bulursunAma bulursun bence
Enee FallenAngel bulmuş hemen.bravo valla
Senin istediğine benzer şu var o sitede ;
SYAH RUGAN ZEL TASARIM DANTEL MODEL PLATFORM BAYAN AYAKKABI | 37 numara ayakkab,bayan ayakkab,ayakkab sat,ayakkab sat,ayakkab modelleri,bayan ayakkab modelleri,gelin ayakkabs,topuk ayakkab,dolgu topuk ayakkab,babet,izme,platform bayan ayakkab,spor ay
Bende bayıldım yaa
canım benim bu biraz kaba sanki,öndeki bağcıkları sevmiyorum ben..ama yine de çok sağol
Aslında bende beğenmedim ama seçenek işteZevkler farklı olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?