Sosyal medyadan birini arstmak fln neyse de arkadaşıyla yaptığı konuşma gerçekten mide bulandırıcı. Evliliğinizin başındasınız hrnüz. Bence konuş ama kavga ederek değil. Ben konuşmalarınızı gördüm. Bunu yaparken eşim dediğin kadını nasıl bir konuma düşürdüğünü biraz düşünmeni istiyorum de. Çok kırıldım, sana olan güvenim sarsıldı de geç. Soğuk yap biraz, toparlamaya çalışsın, korksun.
Yarın yapacağım bunu.tabi sabah nasıl olacak böyle bilmiyorum. gözyaşlarımı tutamıyorum. Midem ağrıyor.Yarın konus herşeyi ve korkut gozünü çekip giderim bok gbi kalırsın de Walla hic korkma o korksun birdaha hata yapmasin telefonunuda istediğin an kurcalama hakkin var Walla sen eşisin gir deş sürekli ki bsey yapamasin
eee sen midene ağrılar gire gire ağlıyorsun o uyuyor ne ağlıyorsun. Birşey olmamış daha. Güçlü bir kadın ol. Kızkardeşin gelmeden diyeceğini de mevzuyu çöz. Misafirlerin gidene kadsr insanların yanında birşey çaktırma ama gittikleri anda soğuk rüzgarlar estir. İnsanlar gidene kadar sana mühlet, nasıl batırdıysan öyle çöz de gerisini o hayal etsin.Yarın yapacağım bunu.tabi sabah nasıl olacak böyle bilmiyorum. gözyaşlarımı tutamıyorum. Midem ağrıyor.
Gece gece mide ağrına gözyaşlarına sebep olan eş ya bı de eş. Hiç iyi değilim .
Üzülme desem bile icin de acı var ve çok kırıldın haklsnda ama güçlü durman lazm ve pişman da etmelisinYarın yapacağım bunu.tabi sabah nasıl olacak böyle bilmiyorum. gözyaşlarımı tutamıyorum. Midem ağrıyor.
Gece gece mide ağrına gözyaşlarına sebep olan eş ya bı de eş. Hiç iyi değilim .
@RIVAVIRA klişe ama inan hiç beklemezdim. Halbuki biliyordu sadakat, güven konularındaki net fikirlerimi. Ne yapacağım bilmiyorum.İçimde nefret ve bı boşluk hissi var. Her konuda destek oldum bide bu pisliğe. Kolay yakıştırmadilar yanıma hep arkasında durdum ama ne uğruna. Çocuk istemiyordum zaten simdi asla asla.
Siz nasıl bı kisiliksiniz, sanki haltları ben yemişim gibi değişik bir üslup ve sondaki o gülücük. Çok mu hoşunuza gitti bu durum anlamadım.Kimse aldatilmayi beklemiyor zaten, bekledigi insanla kim niye birlikte olsun veya evlensin ki degil mi?
Yanlis degerlendirmissiniz siz bu kisiyi. Sevgililik donemini geç. Desen ki yillardir ayni evin icindeyiz bir defa yanlisini gormemistim beklemiyordum o zaman anlarim ama adam daha yeni evliyken baslamis abuk sabuk hareketlere zaten 6 ay olmus evleneli neyini beklemiyordunuz? Belki sevgiliyken bile yapiyordu ama ayni evde olmadiginiz icin sen gormedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?