Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

Merhaba sevgili kk ailesi ne olur akıl fikir verin gerçekten hiç dostum yok,..ben 24 yaşında lisans mezunuyum şuan belli nedenlerden dolayı çalışmıyorum .yapı gereği hırslı ve başarı peşinde koşan bir yapım var. Bu sene yüksek lisansa başladım.Bunu neden anlatıyorum, erkek arkadaşım 29 yaşında ve gerçekten inanılmaz tembel. Sırf subay olabilmek için 4 senelik özel okulu zorla şerle bitirdi seneye subaylık sınavı var ve bunun için vermesi gereken 30 kilosu var ! 1 hafta gayret ediyor sonra salıyor kendini. Nasıl iş bulacak bilmiyorum hiçbir çabası gayreti yok. Bitirdiğin bölümle ilgili iş yap diyorum bilmiyorum ki ben beceremem ki sınavlara bile çalışmadan kopyayla geçtim diyor. Ulan diyorum 4 senede hicmi bi sey kapmadın?? beceremem deyip duruyor. Gerçekten delireceğim.

Birikim deseniz 30 bin birikimi var bunu güya
borsadan zamanla 100 200 bine katlayacakmış gel de sinir olma ! Hayalciliğe bakar mısınız.. dünyaya bir kez geliyorum çalışmak istemiyorum diye bazen ağzından kaçırıyor bazen bakıyorum hırslanmış subaylık için kilo vermeye çalışıyor bazen bakıyorum umrunda değil.

Bu sene ikinci senemiz kveendisi evlenmeyi çok istiyor. ben başından beri kendisine iş bulmazsa evliliğin söz konusu olmayacağını söylememe rağmen asla çaba göstermemesi inanılmaz canımı sıkıyor. Kendisi de kabul ediyor lafta evlenmeyi gelecek kurmayı söyleyip durduğunu ama iş icraata gelince kılını kipirdatmadigini. Bazen de iş sahibi olmak icin kilo vermeye çabalıyor işte diye kendime kızıp ona kıyamıyorum.

Çevremdeki insanların erkek arkadaşları hep iş güç sahibi insanlar onları gördükçe enayi gibi hissetmeye başladım uzun olduysa affola ne olursunuz bana akıl verin..

Kendinize şunu sorun.. Ben bu adamla ömrümü geçirebilir miyim?? Çünkü insanlar değişmezler, en büyük hatayı karşısındakini değiştirebileceğini sananlar yapar. Evlendiğinizde bir mucize olup bu tembel adam bir anda başka birisi olmayacak. Zaten aralarda niyetini de söylüyormuş. Daha bu kadar gençken, en verimli çağlarında böyleyse ömür geçmez. Yol yakınken sadece kendinizi düşünerek bi karar verin, öyle çok seviyorum onsuz nefes alamıyorum gibi şeylerde yok inanın. Kimse aşktan sevgiden ölmez, alışkanlıklar vardır vazgeçmek zor gelir ama insanoğlu nelere alışıyor. İleride mutlu olmadığınız bir yuvada, kavga gürültü içinde yada sessiz sessiz içinize içinize ağlarken, yalnızken, yalnız bırakılmışken, sevgisizken, ilgisizken, sorumluluklarını alamamış köşe yastığı formunda bir adamla hayatınızı geçiştirmeye çalışırken de nefes alamadığınızı, her gün dört duvar arasında sıkıştığınızı hissedeceksiniz. Bu günlerinizi aratmayacak kararlar verin.
Sevgiler.

Bu anlattıklarım dışında çok efendi dürüst bir tip bazi sevdigim huylari var galiba beni çeken kısmi da bu. Ya işi olup da istemedigim karakterde biri çıkarsa karşıma düşüncesi beni korkutuyor.

Insanlar ikiye mi ayrilmis? Isi olup gicik tipler ve tembel ve issiz ama dürüst tiplermi?

Daha 24 yasindasin, hayatin basindasin. Mecburen ilk tanidigin erkek ile evlenmek zorunda degilsin ki. 22 yasinda hosuna gitmis, simdi gitmiyor artik. Zaman ile insanin iliskiden, kisiden beklentileri degisiyor, hele senin yaslarinda.

Tut ki adam senin sürekli gaz vermen ile is buldu ve evlendiniz. Ee adam bu defa disiplinsiz oldu diye isten atilirsa ne olacak? Hirs, disiplin, senin bir erkekten beklentilerin kisacasi, karakterde ya vardir ya yoktur. Olmayan seyi oldurmaya çalisma.

Bazen ayrılayım diyorum o kadar bağlanmışım ki nefes alamıyorum onsuz bildiğin..tip desen o da yok biraz ağzı laf yapıyor diye neyine bu kadar aşık oldum ve nasıl kurtulacağım bilmiyorum gerçekten.
Ya malesef evlenip aşkının bitmesini bekleyeceksin ve malesef çabuk bitecek ..ama tabi bunu anlatsam da sen evlenirsin muhtemelen..ama sadece azcik objektif olmaya çalış bu tembellik haricinde azgınlığı olduğu için güzel sözler ediyor olabilir mi..aynı evde olunca tembellikte cinsel iliskiyede girmez bikiverir aman nasıl olsa elimin altında der.. 2 yıl sonra bebegin olunca sen evi temizleyip yemek yapıp eve gider alışverisi yaparsın ise gidersin felan...oda bir bakmışsın işten ayrılmış evde yan gelip yatıyor bilgisayar oynuyor ekmek almaya dahi çıkmıyor dışarı..sen kendini paraliyorsun derken aradan 5 yıl geçmiş bebeğin 3 yaşında sende 30 yaşındasın ...deli çağların 20 li yaşların geçmiş elinde bir çocuk tembel bir adam var .. koşturup durmaktan nasıl geçtiğini anlamamissin aşk kalmaz hemde hiç kalmaz ..tembel olduğu için saygın da kalmaz ..hakaretler kavgalar çocuğun yanında baş gösterir...ya sen boşanmaya cesaret etmeye çalışırsın yada tembel kocan..evlilik bana göre değilmiş der boşanır senden ..biraz hayal kur sadece ...ayrıl demiyorum yine evlen onunla

Merhaba sevgili kk ailesi ne olur akıl fikir verin gerçekten hiç dostum yok,..ben 24 yaşında lisans mezunuyum şuan belli nedenlerden dolayı çalışmıyorum .yapı gereği hırslı ve başarı peşinde koşan bir yapım var. Bu sene yüksek lisansa başladım.Bunu neden anlatıyorum, erkek arkadaşım 29 yaşında ve gerçekten inanılmaz tembel. Sırf subay olabilmek için 4 senelik özel okulu zorla şerle bitirdi seneye subaylık sınavı var ve bunun için vermesi gereken 30 kilosu var ! 1 hafta gayret ediyor sonra salıyor kendini. Nasıl iş bulacak bilmiyorum hiçbir çabası gayreti yok. Bitirdiğin bölümle ilgili iş yap diyorum bilmiyorum ki ben beceremem ki sınavlara bile çalışmadan kopyayla geçtim diyor. Ulan diyorum 4 senede hicmi bi sey kapmadın?? beceremem deyip duruyor. Gerçekten delireceğim.

Birikim deseniz 30 bin birikimi var bunu güya
borsadan zamanla 100 200 bine katlayacakmış gel de sinir olma ! Hayalciliğe bakar mısınız.. dünyaya bir kez geliyorum çalışmak istemiyorum diye bazen ağzından kaçırıyor bazen bakıyorum hırslanmış subaylık için kilo vermeye çalışıyor bazen bakıyorum umrunda değil.

Bu sene ikinci senemiz kveendisi evlenmeyi çok istiyor. ben başından beri kendisine iş bulmazsa evliliğin söz konusu olmayacağını söylememe rağmen asla çaba göstermemesi inanılmaz canımı sıkıyor. Kendisi de kabul ediyor lafta evlenmeyi gelecek kurmayı söyleyip durduğunu ama iş icraata gelince kılını kipirdatmadigini. Bazen de iş sahibi olmak icin kilo vermeye çabalıyor işte diye kendime kızıp ona kıyamıyorum.

Çevremdeki insanların erkek arkadaşları hep iş güç sahibi insanlar onları gördükçe enayi gibi hissetmeye başladım uzun olduysa affola ne olursunuz bana akıl verin..
Kuzum senden 12 yaş büyüğüm neden göz göre göre kendini ateşe atıyorsun adamın kumaşı belli saklamiyorki.

Evlilik sorumluluk ister tembel adamla ömür geçmez geçmiyorda yaşın küçük seninki sevgi değil alışkanlık.

Ilerde seni seven değer veren birisini bulursun aklını kullan.

Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyor 😣 bana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
İleride evlenmeyin.

Bu adamı neden düzeltmeye çalışıyorsun. Kaç yaşına kadar böyle gelmiş böyle gidecek. Sen kendini kurtar. Senle tabi ki evlenmek ister, sen sorumluluk sahibisin bakarsın ona

Bu anlattıklarım dışında çok efendi dürüst bir tip bazi sevdigim huylari var galiba beni çeken kısmi da bu. Ya işi olup da istemedigim karakterde biri çıkarsa karşıma düşüncesi beni korkutuyor.
Oyundan artan zamanlarda dürüst olabilir. Ülkedeki tek dürüst erkek o değil. Hem dürüst hem sorumluluk sahibi insanlar var.
Ayrıca işi olup istemediğin karakterde biri karşına çıkarsa onu da kabul etmeyeceksin. Neden kendini yakmaya çalışıyorsun

Ben de yapı olarak aşırı ağırkanlı, aşırı üşengeç, tembel biriyim. Bulaşıklar 8 sene lavaboda dursun umrumda olmaz. İşe kalkmak sabahları ölüm gibi geliyor. Bir haftasonu boyunca yataktan çıkmadan candy crush oynayabilirim.

Ama yani bu benim karakterimse bile yaşam tarzım olamadı. Neden? Çünkü yaşam tarzım yapsam sokakta kalırım. Ailemin durumu iyi evleri var, kira gelirleri var, çok şükür zengin olmasak da maddi anlamda sıkıntıları yok. Ama küçüklükten beri biliyorum ki sırtımı onlara dayasam "hayırdır??"derler. Kendime güzel bir yaşamı kaliteli bir yaşamı sağlıklı temiz bir ortamı doyurucu bir iş yaşamını sağlamaktan sadece BEN sorumluyum. Böyle bir aileye sahip olmayan, bu değerlerle büyümemiş insan benim gözümde hiç büyümemiştir. Malesef çoğu aile çocuklarına karşı fazla toleranslı. Patrondan, müşteriden azar işitmemiş, bir işi yetiştirmek için strese girmemiş, birini ikna etmeye var gücüyle çalışmamış, veya en basitinden KENDİ hayatını güzelleştirmek için hiç çaba göstermemiş, mesela akşama türlü yapayım da yerim diye düşünmemiş, çamaşırları yıkanmış, yemeği hep yapılmış, faturaları hep başkası tarafından ödenmiş erkek? Yo, dostum yooo. Bununla nasıl hayat kuracaksın?

Ha şöyle, boşluktadır, depresyondadır, anlarım. Ne yapacağını bilemez, bocalama dönemindedir, okey. Kiloludur, veremiyordur, bunu benden iyi anlayan olamaz. İş arıyordur bulamıyordur, amenna. İş bulmak bu devirde ÇOK zor. Veya bir süre çalışmış birikim yapmıştır, der ki ben artık çalışmicam, ama planı vardır, ona kim ne diyebilir? Ama bunlar dönemsel değilse, aileden geliyorsa, o aile zaten o çocuğu sana yıkacak. Sen işten gelip ev işi yapacaksın. KV sana diyecek ki AAAAAAAA oğluşum çay mı koyuyor.

Kadın- erkek rol dağılımlarıyla bile ilgisi yok kanka bunun, sen erkek olsan, kız arkadaşın böyle davransa sana yine aynısını derdim.

Ben de senin gibiydim, 30’lu yaşlarda olan bir baltaya sap olamamış biri işe girsin de hayat kuralım diye bekledim, sabahtan akşama kadar yatardı, markete anasının verdiği harçlıkla gidip ekmek alırdı. Zamanla soğudum, 30’lu yaşlarda anneden harçlık alıyor, cebinde parası yok, iş başvurularına zorla, kot pantolon tshirtle saç sakal karışmış hâlde gidiyor; kendinden de taviz vermiyordu. Zamanla da karşılarındaki kızı yemeye başlıyorlar. Hem maddi hem manevi. Ha tabi ben yedirtmedim kendimi, en azından o kadar aklım varmış. Adama yanıma gel diyordum, param yok diyordu.

Neyse biraz daha şans tanıdım bu eziğe, işe girsin de düzelir belki bekleyeyim dedim ama zamanla babasının bulduğu bir işe soktular, bir aya çıkardılar, işte elinde tel oyun oynuyor diye. Böyle adamlardan bir nane olmaz. İşe girse tutunamaz, disiplin yok azim yok. Yıllarını heba etme derim, zaman değerli. O onsuzken yapamam hissi var ya, iğrenmeye dönüyor bil istedim. O kadar ezik geliyor ki hala bana, sosyal medyalarımı senelerdir stalklar, görünce bile iğrenir engeli basarım.

24 yaşındasınız karşınıza çıkabilecek son kişinin bu adam olduğuna mı inanıyorsunuz gerçekten?

Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyor 😣 bana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
Sayın üye bu nasıl konu ya. Taa ben çıldırdım burdan. Kendinizi tembel ana kuzusu birine mi layık görüyorsunuz? Düşman başına bile demek istemiyorum düşmanıma acırım. Ayrılın gitsin. Kendi başarınız denk birini illa ki bulursunuz. Ailesinin adam edemediği insanla siz neden zaman kaybediyorsunuz?

Back
X