- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
Kendi ipini kendin çekiyosun.
Yazık böyle adamla 2 seneyi nasıl devirdin? 2 saat durulmaz böylesiyle.
Yazık böyle adamla 2 seneyi nasıl devirdin? 2 saat durulmaz böylesiyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince de aynen böyle olacak. Ayy işe yaramazın teki okurken ben daraldıımm+ tüm gün oyun oynar bilgisayardan film izler dizi izler başka hiçbir aktivitesi yok. gözünü acar açmaz bilgisayarı açar uyuyana kadar açık durur öyle düşkün..
Aynen öyle. Bir tanıdığım epey kilo verip mülakata girmişti. Verdiği kilolardan dolayı derisi sarktığı için direkt elemişlerZaten kazanma şansı yok gibi görünüyor.
Birde boy kilo orantısı vardır tsk'da.
Bunlar önemli bir kriterdir tsk'da.Aynen öyle. Bir tanıdığım epey kilo verip mülakata girmişti. Verdiği kilolardan dolayı derisi sarktığı için direkt elemişler
Merhaba sevgili kk ailesi ne olur akıl fikir verin gerçekten hiç dostum yok,..ben 24 yaşında lisans mezunuyum şuan belli nedenlerden dolayı çalışmıyorum .yapı gereği hırslı ve başarı peşinde koşan bir yapım var. Bu sene yüksek lisansa başladım.Bunu neden anlatıyorum, erkek arkadaşım 29 yaşında ve gerçekten inanılmaz tembel. Sırf subay olabilmek için 4 senelik özel okulu zorla şerle bitirdi seneye subaylık sınavı var ve bunun için vermesi gereken 30 kilosu var ! 1 hafta gayret ediyor sonra salıyor kendini. Nasıl iş bulacak bilmiyorum hiçbir çabası gayreti yok. Bitirdiğin bölümle ilgili iş yap diyorum bilmiyorum ki ben beceremem ki sınavlara bile çalışmadan kopyayla geçtim diyor. Ulan diyorum 4 senede hicmi bi sey kapmadın?? beceremem deyip duruyor. Gerçekten delireceğim.
Birikim deseniz 30 bin birikimi var bunu güya
borsadan zamanla 100 200 bine katlayacakmış gel de sinir olma ! Hayalciliğe bakar mısınız.. dünyaya bir kez geliyorum çalışmak istemiyorum diye bazen ağzından kaçırıyor bazen bakıyorum hırslanmış subaylık için kilo vermeye çalışıyor bazen bakıyorum umrunda değil.
Bu sene ikinci senemiz kveendisi evlenmeyi çok istiyor. ben başından beri kendisine iş bulmazsa evliliğin söz konusu olmayacağını söylememe rağmen asla çaba göstermemesi inanılmaz canımı sıkıyor. Kendisi de kabul ediyor lafta evlenmeyi gelecek kurmayı söyleyip durduğunu ama iş icraata gelince kılını kipirdatmadigini. Bazen de iş sahibi olmak icin kilo vermeye çabalıyor işte diye kendime kızıp ona kıyamıyorum.
Çevremdeki insanların erkek arkadaşları hep iş güç sahibi insanlar onları gördükçe enayi gibi hissetmeye başladım uzun olduysa affola ne olursunuz bana akıl verin..
Bu anlattıklarım dışında çok efendi dürüst bir tip bazi sevdigim huylari var galiba beni çeken kısmi da bu. Ya işi olup da istemedigim karakterde biri çıkarsa karşıma düşüncesi beni korkutuyor.
Ya malesef evlenip aşkının bitmesini bekleyeceksin ve malesef çabuk bitecek ..ama tabi bunu anlatsam da sen evlenirsin muhtemelen..ama sadece azcik objektif olmaya çalış bu tembellik haricinde azgınlığı olduğu için güzel sözler ediyor olabilir mi..aynı evde olunca tembellikte cinsel iliskiyede girmez bikiverir aman nasıl olsa elimin altında der.. 2 yıl sonra bebegin olunca sen evi temizleyip yemek yapıp eve gider alışverisi yaparsın ise gidersin felan...oda bir bakmışsın işten ayrılmış evde yan gelip yatıyor bilgisayar oynuyor ekmek almaya dahi çıkmıyor dışarı..sen kendini paraliyorsun derken aradan 5 yıl geçmiş bebeğin 3 yaşında sende 30 yaşındasın ...deli çağların 20 li yaşların geçmiş elinde bir çocuk tembel bir adam var .. koşturup durmaktan nasıl geçtiğini anlamamissin aşk kalmaz hemde hiç kalmaz ..tembel olduğu için saygın da kalmaz ..hakaretler kavgalar çocuğun yanında baş gösterir...ya sen boşanmaya cesaret etmeye çalışırsın yada tembel kocan..evlilik bana göre değilmiş der boşanır senden ..biraz hayal kur sadece ...ayrıl demiyorum yine evlen onunlaBazen ayrılayım diyorum o kadar bağlanmışım ki nefes alamıyorum onsuz bildiğin..tip desen o da yok biraz ağzı laf yapıyor diye neyine bu kadar aşık oldum ve nasıl kurtulacağım bilmiyorum gerçekten.
Kuzum senden 12 yaş büyüğüm neden göz göre göre kendini ateşe atıyorsun adamın kumaşı belli saklamiyorki.Merhaba sevgili kk ailesi ne olur akıl fikir verin gerçekten hiç dostum yok,..ben 24 yaşında lisans mezunuyum şuan belli nedenlerden dolayı çalışmıyorum .yapı gereği hırslı ve başarı peşinde koşan bir yapım var. Bu sene yüksek lisansa başladım.Bunu neden anlatıyorum, erkek arkadaşım 29 yaşında ve gerçekten inanılmaz tembel. Sırf subay olabilmek için 4 senelik özel okulu zorla şerle bitirdi seneye subaylık sınavı var ve bunun için vermesi gereken 30 kilosu var ! 1 hafta gayret ediyor sonra salıyor kendini. Nasıl iş bulacak bilmiyorum hiçbir çabası gayreti yok. Bitirdiğin bölümle ilgili iş yap diyorum bilmiyorum ki ben beceremem ki sınavlara bile çalışmadan kopyayla geçtim diyor. Ulan diyorum 4 senede hicmi bi sey kapmadın?? beceremem deyip duruyor. Gerçekten delireceğim.
Birikim deseniz 30 bin birikimi var bunu güya
borsadan zamanla 100 200 bine katlayacakmış gel de sinir olma ! Hayalciliğe bakar mısınız.. dünyaya bir kez geliyorum çalışmak istemiyorum diye bazen ağzından kaçırıyor bazen bakıyorum hırslanmış subaylık için kilo vermeye çalışıyor bazen bakıyorum umrunda değil.
Bu sene ikinci senemiz kveendisi evlenmeyi çok istiyor. ben başından beri kendisine iş bulmazsa evliliğin söz konusu olmayacağını söylememe rağmen asla çaba göstermemesi inanılmaz canımı sıkıyor. Kendisi de kabul ediyor lafta evlenmeyi gelecek kurmayı söyleyip durduğunu ama iş icraata gelince kılını kipirdatmadigini. Bazen de iş sahibi olmak icin kilo vermeye çabalıyor işte diye kendime kızıp ona kıyamıyorum.
Çevremdeki insanların erkek arkadaşları hep iş güç sahibi insanlar onları gördükçe enayi gibi hissetmeye başladım uzun olduysa affola ne olursunuz bana akıl verin..
İleride evlenmeyin.Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyorbana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
Huyu belli zatenSizce 1 sene daha bekleyeyim mi kızlar subaylık için yoksa bir kaç ay sonra baktim hicbir çaba hicbir sonuç yok güle güle mi diyeyim ?
Oyundan artan zamanlarda dürüst olabilir. Ülkedeki tek dürüst erkek o değil. Hem dürüst hem sorumluluk sahibi insanlar var.Bu anlattıklarım dışında çok efendi dürüst bir tip bazi sevdigim huylari var galiba beni çeken kısmi da bu. Ya işi olup da istemedigim karakterde biri çıkarsa karşıma düşüncesi beni korkutuyor.
24 yaşındasınız karşınıza çıkabilecek son kişinin bu adam olduğuna mı inanıyorsunuz gerçekten?Bu anlattıklarım dışında çok efendi dürüst bir tip bazi sevdigim huylari var galiba beni çeken kısmi da bu. Ya işi olup da istemedigim karakterde biri çıkarsa karşıma düşüncesi beni korkutuyor.
Sayın üye bu nasıl konu ya. Taa ben çıldırdım burdan. Kendinizi tembel ana kuzusu birine mi layık görüyorsunuz? Düşman başına bile demek istemiyorum düşmanıma acırım. Ayrılın gitsin. Kendi başarınız denk birini illa ki bulursunuz. Ailesinin adam edemediği insanla siz neden zaman kaybediyorsunuz?Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyorbana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor