Bugün 12. Günüm yumurtladim dün ama iki gün ovu testi aşırı kırmızı çıktı 2. Gün de kıpkırmızı olunca şaşırdım baya yani gebelik yaptım böyle çıktı geçen ay iki gün gecikti korktum ama sonra adet oldumBen goruyorm.
Direkt kan testine gitmelisiniz sanrm gec dollenme olmus idrarla cok zaman kaybedersnz
yani su an reglinizin 12.gununuzdsnz ama bu gebelik testi ve gebelik testiniz silik degil mi dogru anladimBugün 12. Günüm yumurtladim dün ama iki gün ovu testi aşırı kırmızı çıktı 2. Gün de kıpkırmızı olunca şaşırdım baya yani gebelik yaptım böyle çıktı geçen ay iki gün gecikti korktum ama sonra adet oldum
Eğer 12. Günse çok erken. Başka bir test daha yapın derim.Merhaba kızlar adetim biteli 8 gün oldu nerdeyse hergun denedik dün 11. Günumdu ovu testi yaptım aşırı koyu çıktı denedik bugün yine ovu testi yaptım yine aşırı koyu çıktı bildiğiniz kıpkırmızı yani sonra Allah Allah dedim gebelik testi yaptım http://hizliresim.com/njMvpg gören var mı ikinci çizgiyi mümkün mü ayrıca
Evet ama biz adet biter bitmez başladık yani 8 gündür deniyoruzyani su an reglinizin 12.gununuzdsnz ama bu gebelik testi ve gebelik testiniz silik degil mi dogru anladim
aslnda 8 gunluk gebelik olsa dahi idrarda cikmasi cok zor. Hormon kana bileEvet ama biz adet biter bitmez başladık yani 8 gündür deniyoruz
Evet 12.gunEğer 12. Günse çok erken. Başka bir test daha yapın derim.
korunmuyor muydunuzBenimde, çok çok mutsuzum oğlum.7aylik daha
Ama geçen ay 2 gün gecikti sonra adet oldumaslnda 8 gunluk gebelik olsa dahi idrarda cikmasi cok zor. Hormon kana bile
10 gunden once gecmiyor idrara daha da sonra geciyor. Bence kan testine gidin ya cok yeni ya da gecen aydan
Hayır yeni evliyimkorunmuyor muydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?