- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
çok silik bir çizgi gördüm :) inş hamişsindir bende hamileliğimi ovulasyon testi ile ögrendim 2 gün üst üste koyu çıkınca içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım adete 1 hafta kala ögrendim :) adet biter bitmez degerlendirmiştim meger erken yumurtlamışım hamile kaldıgım ay :) kan ver mutlaka :)Benimki saat bile olmadı 10 dakika içinde
Korunuyordumm, esim korunuyordu nasıl oluyo ben bilmiyormkorunmuyor muydunuz
Ovulasyon testi de hamileliği gosterir miçok silik bir çizgi gördüm :) inş hamişsindir bende hamileliğimi ovulasyon testi ile ögrendim 2 gün üst üste koyu çıkınca içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım adete 1 hafta kala ögrendim :) adet biter bitmez degerlendirmiştim meger erken yumurtlamışım hamile kaldıgım ay :) kan ver mutlaka :)
Bende adet biter bitmez yaptım hatta adetten iki gün sonra ovu testi yaptım böyle tam koyu çıkmadı dedim herhalde ya yeni yumurtladim yada 2 güne yumurtlarim 3 gün geçti çok koyu gördüm dün bugün yaptım yine koyu gördüm şaşırdım gebelik testi yaptımçok silik bir çizgi gördüm :) inş hamişsindir bende hamileliğimi ovulasyon testi ile ögrendim 2 gün üst üste koyu çıkınca içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım adete 1 hafta kala ögrendim :) bende adet biter bitmez degerlendirmiştim meger erken yumurtlamışım hamile kaldıgım ay :) kan verin :)
Tabiki 10 dakika sonra cikan testler gecersizKızlar bu testlerin gecerliligi ilk yarım saat ki, benim 7 aylık bebegim var adetin 5 gün gecikti dün test yaptım on dakika bekledim birşey yok, sonra test orda kalmış akşam gordum ikinci çizgi belirmiş çok silik yani bi 5 saat sonra falan ,sizce hamile miyim((
ne kadar net konusmussunuz 10 dakika içinde 2.çizginin belirmesi cok normalTabiki 10 dakika sonra cikan testler gecersiz
İnşallah yaTabiki 10 dakika sonra cikan testler gecersiz
Net konusmamin sebebi 10 dakikadan sonra cikan testler malesef gecersiz arkadasimiz yarim saat sonrs cikti dio ikinci cizgim oyuzden dedim yanlis anladiniz sanirimne kadar net konusmussunuz 10 dakika içinde 2.çizginin belirmesi cok normal
Esin korunuyosa sitres yapma her ovu testide hamileligi belirlemez..İnşallah ya
ovulasyon testi adete yakın çift çizgi çıkarsa hamilelik söz konusu ama kesin konuşmak ta dogru olmaz,forumda cok karşılaştım ovulasyon testiyle ögrenen kişilerle,bende başımdan geceni paylaşmak istedim,Ovulasyon testi de hamileliği gosterir mibenim o çift cizgi
Adetim 6gun geciktiEsin korunuyosa sitres yapma her ovu testide hamileligi belirlemez..
Sen adetin gecikirse tekrar yap ama yarimsaat sonra cikanlar gecersiz sayiliyor
hayırlısı olsun hakkında en garantisi kan vermek :)Bende adet biter bitmez yaptım hatta adetten iki gün sonra ovu testi yaptım böyle tam koyu çıkmadı dedim herhalde ya yeni yumurtladim yada 2 güne yumurtlarim 3 gün geçti çok koyu gördüm dün bugün yaptım yine koyu gördüm şaşırdım gebelik testi yaptım
Bence bi kan ver cnm kesin sonucAdetim 6gun geciktibu kadar gecikmeye hamilelik testinde hemen çıkması lazım gibi ama cikmadi
Ah cnm ben ilk gebrligimde 22 gun sonra ogrenmistimSupheniz varsa en iyisi kan testleri arkadaslar.
Bu arada temmuz ayinda kimyasal gebelik yasadgmda ben de adetime 9gun kala ogrenmistm idrar testiyle ve sonrasinda normal adet tarihmde adet oldum.
Erken yapmasaydm keske diye cok uzulmustum
benim yorumum konu sahibi içindi diger arkadaşın ilk yorumunu görmedim yarım saat snra belirmiş çizgisi dolayısıyla test gecersizdir bu durumda,en saglıklısı kan vermek tabiNet konusmamin sebebi 10 dakikadan sonra cikan testler malesef gecersiz arkadasimiz yarim saat sonrs cikti dio ikinci cizgim oyuzden dedim yanlis anladiniz sanirim
Bende konu sahibine yazmadim tabiki konu sahibi 2gunde bir tekrarlasin ugrasmak istemio ise bi kan versin tabikibenim yorumum konu sahibi içindi diger arkadaşın ilk yorumunu görmedim yarım saat snra belirmiş çizgisi dolayısıyla test gecersizdir bu durumda,en saglıklısı kan vermek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?