- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Bağlantısı yok ki...sadece önceden başhemşirelikte yaptığım için az cok anlıyorum diye bu görevi verdiler...Kalite direktörü ile hemşireliğin bağlantısı ne?
başhemşireyken k.direktörlüğüde yapmıştım...benlik değil sevemedim bir türlü.E ne guzel iste. Birisi direktor otekisi duz calisan. Zamanla maasiniza da olumlu etkisi olur
evet...öyle bir iş daha çok belgelere dayanan...ama sevmiyorum ben.Mal kaliyesi olarak düşünmeyin hizmet kalitesidir muhtemelen. Yani hastanede sunulan hizmetin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar ve bunların kontrolü falan gibi bir tanımı vardır.
Bence keyifli bir iş olur eğer böyle bişeyse.
bilhassa özellerde evet...verilen görevi ya yapıcaksın yada gidiceksin...malesefbu konu ülkemizde herkesin her işi yapabildiğinin daha doğrusu yapmaya zorlandığının en güzel örneği olmuş.
Tekrar deneyebilirsiniz ama. Baktiniz olmuyor ayrilirsinizbaşhemşireyken k.direktörlüğüde yapmıştım...benlik değil sevemedim bir türlü.
Bunun için eğitim ve sertifikanız var mı peki?bilhassa özellerde evet...verilen görevi ya yapıcaksın yada gidiceksin...malesef
başhemşireyken istifa etmiştim bu görev yüzünden kabul etmeyip anestezi tekn.verdiler...felaket canım sıkılıyor...anlatıyorum anlatıyorum ama anlamıyorlar..Tekrar deneyebilirsiniz ama. Baktiniz olmuyor ayrilirsiniz
tabikide yok..Buun için eğitim ve sertifikanız var mı peki?
Anliyorum, bir deneyin tekrar, insallah bu sefer daha farkli olurbaşhemşireyken istifa etmiştim bu görev yüzünden kabul etmeyip anestezi tekn.verdiler...felaket canım sıkılıyor...anlatıyorum anlatıyorum ama anlamıyorlar..
inşALLAH...ALLAH varken gayle yok diye kendimi kac haftadır teselli ediyorum ama boğuluyorumda...Anliyorum, bir deneyin tekrar, insallah bu sefer daha farkli olur
Aslında eğlencelidir takip gerektirir ama fazla sorumlulukta,eğitimini almadığınız bir alanda neden çalıştırmak isteniyor ve bunu isterken neden sertifika sorulmuyor anlamadım. Das a ait bir sertifikam var,zor iş kabul ediyorum ama istemediğiniz bir sorumluluğu yüklenmeniz de ki ısrarı anlayamıyorum.Ve yanlış değilse bu iş için eğitim ve sertifika sorulduğunu,denetimlerde gerektiğini biliyorum.tabikide yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?