- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
canım o kısmını bir şekilde hallediyorlar...ben hiç eğlenceli yanına denk gelemedim ki...Aslında eğlencelidir takip gerektirir ama fazla sorumlulukta,eğitimini almadığınız bir alanda neden çalıştırmak isteniyor ve bunu isterken neden sertifika sorulmuyor anlamadım. Das a ait bir sertifikam var,zor iş kabul ediyorum ama istemediğiniz bir sorumluluğu yüklenmeniz de ki ısrarı anlayamıyorum.Ve yanlış değilse bu iş için eğitim ve sertifika sorulduğunu,denetimlerde gerektiğini biliyorum.
acaba istifa etmeniz için yapmış olduğu bi politika mı bu.evet...öyle bir iş daha çok belgelere dayanan...ama sevmiyorum ben.
denetimlerden falan geçiyorum puanlara dayalı sürekli...çok zor bir iş...
işimi çok seviyorum asla vazgeçememde...ama bunu sevmiyorum ki..bi anlık öfkeme kapılıp gitmesem dahada gitmem...Özel sektör öyle maalesef ya dediğini yapacaksın ya da bırakacaksın. İşi bırakmayı düşünmeyin. Yaptığınız işin artılarını düşünürken bir yandan da başka bir kuruluşta iş araştırın bence.
acaba istifa etmeniz için yapmış olduğu bi politika mı bu.
bilerek mi yapılmış . sizin fikriniz nedir
o zaman bu işi de kabul edebilirsin .yok patron öyle oyun oynucak karekterde değil...öyle olsa direk çıkarır o yönden eminim...hiç sıkıntı yaşamadım kendisiyle bugüne kadar.
ewet güvendiğinden zaten bu görevi vermişti...ama istifa ettim ben.o zaman bu işi de kabul edebilirsin .
maaş konusunda daha az olmayacaksa. çünkü baştan anlaşarak bi işi yüklenerek o sorumlulukla başlıyorsun işe. şimdi iş değişikliği zoruna gidebilir ama sana da o konuda güveniyor olabilir . senin yapacağını düşünür ve sen yap ister
o yüzden istemedim zaten...alakası bile yok.ben hemşireliği seviyorum...kağıt kürek işini değil.aradaki fark çok saçma. biri hemşirelik diğeri kalite direktörlüğü. anya ile konya resmen
hayırlısı olsun .ewet güvendiğinden zaten bu görevi vermişti...ama istifa ettim ben.
başhekim kabul etmedi...patron henüz cağırmadı...beklemedeyim...daha öncesinde kabul etmemişti bu defa eder diye bekliyorum...kabul etmesede 10 gün sonra işe gelmeme hakkım var zaten...hayırlısı olsun .
ne dedi peki.
tepki gösterdi mi.
evet canım . iştemediğin bi işte tabi ki çalıştıramazlar . istifa etmek senin hakkın.başhekim kabul etmedi...patron henüz cağırmadı...beklemedeyim...daha öncesinde kabul etmemişti bu defa eder diye bekliyorum...kabul etmesede 10 gün sonra işe gelmeme hakkım var zaten...
emin ol çok sıkıntı çektim ama asla ayrılmayı istemiyordum...bu defa başka.mutsuzum isteksizim...ve artık burayı sevmiyorum.güzel olan herşeyimi kaybettirdiler..gitmek lazımİnsan yoksa huzur var azizim. Ben olsam gözüm kapalı kabul ederdim de fıtrat meselesi.
Ebe bir arkadaş, girdiği doğumlardan sonra oturur ağlar, ağlar dururdu. Duygusallık çökerdi doğumhaneyi kanlar sular seller alırken
Şu dönemde ayrılmak intihar olur. İnsanlar bütçe kısıtlaması ve dolayısıyla eleman azaltımına başlamışken ayrılmayın, devam edin.
inşALLAH...BAKIYORUM ZATEN.KIDEMLİYİM BULURUM DİYE UMUT EDİYORUM CANIM.evet canım . iştemediğin bi işte tabi ki çalıştıramazlar . istifa etmek senin hakkın.
burada olmazsa başka bi hastanede zaten iş bulursun
Kıdemli hemşireyseniz no problem hemşire hanım. Ülke batsa da doktor ve hemşireler sağ çıkar o enkazdan. O zaman hayatı zehretmenin anlamı yok. Bir tane hayat var. Bugünden yarından sadece bir tane var, başka yok.emin ol çok sıkıntı çektim ama asla ayrılmayı istemiyordum...bu defa başka.mutsuzum isteksizim...ve artık burayı sevmiyorum.güzel olan herşeyimi kaybettirdiler..gitmek lazım
ÖZEL BİR ŞİRKETTE HEMŞİRE OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM...İŞİMİ ÇOJK SEVİYORUM AMA ARTIK BİR HEMŞİRE DEĞİL KALİTE DİREKTÖRÜ OLARAK DEVAM EDECEKMİŞİM...MALESEF HİÇ SEVMEDİĞİM BİR İŞ...NE YAPMALIYIM...?
istifa etmek istemiyorum...ev hayatı bana ters...
başhekimle konuştum,olucaksın diyor...canım çok sıkılıyor...
ARTIK ÇOK GEÇ İSTİFA ETTİM VE PİŞMAN DEĞİLİM...DAHA ÖNCE BU GÖREVİ YAPTIM...AMA SEVEMEDİM BİR TÜRLÜ.Mesleginizi sevmenizi anliyorum ama kamuda insanlar kalite direktoru olmak icin can atiyor ve buyuk olasiliklada idareye yakinlar o pozisyona geciyor o acidan bakilinca kotu gormuyorun
Tabi dusununce hemsirelik idealist bir meslek hemsirelik ve kalite direktorlugu farkli iki konum ama bence istifa ederseniz su sıkintılı donemde sızde sıkıntidan nasibinizi alirsiniz gibime geliyor
Bence bir donem yapin yaninizdaki diger calisani iyi yetistirin sonra hemsirelige geri donmek istediginizi söyleyin baktiniz olmuyor o zaman istifa edin
Inanin dusundugunuz kadar kotu olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?