GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ VE BEN...

canım o kısmını bir şekilde hallediyorlar...ben hiç eğlenceli yanına denk gelemedim ki...

işimi çok seviyorum asla vazgeçememde...ama bunu sevmiyorum ki..bi anlık öfkeme kapılıp gitmesem dahada gitmem...

yok patron öyle oyun oynucak karekterde değil...öyle olsa direk çıkarır o yönden eminim...hiç sıkıntı yaşamadım kendisiyle bugüne kadar.
o zaman bu işi de kabul edebilirsin .
maaş konusunda daha az olmayacaksa. çünkü baştan anlaşarak bi işi yüklenerek o sorumlulukla başlıyorsun işe. şimdi iş değişikliği zoruna gidebilir ama sana da o konuda güveniyor olabilir . senin yapacağını düşünür ve sen yap ister

ewet güvendiğinden zaten bu görevi vermişti...ama istifa ettim ben.

İnsan yoksa huzur var azizim. Ben olsam gözüm kapalı kabul ederdim de fıtrat meselesi.
Ebe bir arkadaş, girdiği doğumlardan sonra oturur ağlar, ağlar dururdu. Duygusallık çökerdi doğumhaneyi kanlar sular seller alırken
Şu dönemde ayrılmak intihar olur. İnsanlar bütçe kısıtlaması ve dolayısıyla eleman azaltımına başlamışken ayrılmayın, devam edin.

Bir süre size verilen bu işi deneyip daha sonra şefinizle ' kendimi bu görevde iyi hissetmiyorum, ben kendi işimi yapmak istiyorum' deyip bi ültimatom verebilirsin.

başhekim kabul etmedi...patron henüz cağırmadı...beklemedeyim...daha öncesinde kabul etmemişti bu defa eder diye bekliyorum...kabul etmesede 10 gün sonra işe gelmeme hakkım var zaten...
evet canım . iştemediğin bi işte tabi ki çalıştıramazlar . istifa etmek senin hakkın.
burada olmazsa başka bi hastanede zaten iş bulursun

emin ol çok sıkıntı çektim ama asla ayrılmayı istemiyordum...bu defa başka.mutsuzum isteksizim...ve artık burayı sevmiyorum.güzel olan herşeyimi kaybettirdiler..gitmek lazım

emin ol çok sıkıntı çektim ama asla ayrılmayı istemiyordum...bu defa başka.mutsuzum isteksizim...ve artık burayı sevmiyorum.güzel olan herşeyimi kaybettirdiler..gitmek lazım
Kıdemli hemşireyseniz no problem hemşire hanım. Ülke batsa da doktor ve hemşireler sağ çıkar o enkazdan. O zaman hayatı zehretmenin anlamı yok. Bir tane hayat var. Bugünden yarından sadece bir tane var, başka yok.

Mesleginizi sevmenizi anliyorum ama kamuda insanlar kalite direktoru olmak icin can atiyor ve buyuk olasiliklada idareye yakinlar o pozisyona geciyor o acidan bakilinca kotu gormuyorun

Tabi dusununce hemsirelik idealist bir meslek hemsirelik ve kalite direktorlugu farkli iki konum ama bence istifa ederseniz su sıkintılı donemde sızde sıkıntidan nasibinizi alirsiniz gibime geliyor

Bence bir donem yapin yaninizdaki diger calisani iyi yetistirin sonra hemsirelige geri donmek istediginizi söyleyin baktiniz olmuyor o zaman istifa edin

Inanin dusundugunuz kadar kotu olmayacak

ARTIK ÇOK GEÇ İSTİFA ETTİM VE PİŞMAN DEĞİLİM...DAHA ÖNCE BU GÖREVİ YAPTIM...AMA SEVEMEDİM BİR TÜRLÜ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…