hadi şimdi evlenmediniz
2 sene sonra
3 sene
5 sene sonra evlenmeyecek misiniz?
babanız "daha küçük" dese tamam -ki küçüksünüz zaten
ama çalışıyor demek ne demek? babanız bi süre çalışsın hele hevesini alsın gibi mi düşünüyor? çünkü anlattığınız ortama göre illa evleneceksiniz gibi duruyor
+
bu adam sizi geçindirecek gelire sahip mi? düğün yapacak ortamı var mı? evlenseniz nerede yaşayacaksınız?
benim etrafımda çok kuran kursu hocası çok vaize var, (yurtdışında yaşıyorum şu anda tr'de de çok var) bu insanların çoğu geçici görevli (siz de fahri görev yapıyorsunuz sanırım) üstelik çoğu da hafız. buna rağmen dışarıda başka işlere bakıyorlar. çünkü kadrolu hoca olup maaşlı çalışmıyorsanız normal bir aile geçimi sağlamak ve sosyal hayatın içinde bir insan olabilmek için bu gerekli. yani ben de açıkçası böle düşünüyorum. siz kuran öğreteceksiniz hanımlara ders anlatacaksınız ama hayata dair bilginiz görgünüz deneyiminiz 0...bu çok tehlikeli bir durum benim gözümde. not: erkeklerin de bana kalırsa maaşla imamlık yapmaması bu işi yapıyors Allah rızası için yapması, namaz kıldırdı diye para almaması, dışarıda normal maaşlı işlerde çalışması lazım benim dini inanç sistemim böyle ama hadi onlar kadrolu çalışıyor en azından.