GÖREVİMİ YAPMAK MI SEVDİĞİMLE EVLENMEK Mİ?

Mantıklı ol konu sahibi. Şu an hissettiğin hoslanti, cinsel çekim karışık birşey. Kendi evinin hanımı olmak istiyorsun ama yanlış kişiyle. Kadın istediği işte çalışır ki sizinki en muhafazar bir ailenin bile ayila bayıla isteyeceği bir iş.
O cooook sevdiğin adam çok seviyorsa niye sizin istediklerinizi gonlunuze göre davranmiyor. Çünkü kendine köle istiyor. Tarlada çalışsın, evde çalışsın, eli de para görmesin, benim karşımda da susun istiyor. Sizi de romantik palavraları inandiriyor yok beraber kitap okuyacakmissiniz. Yine okuyun sizin çalışmanız engel değil ki. Eğer sizin oralarda aşılmaz kuralsa babanin da öyle olması lazımdı. Çok gençsin.Atan çalış. Ona göre birini bul.
Ah bir de o ilk yazini ne suslemissin, aman adama bir laf ederiz diye guzellemeler guzellemeler😂😂😂

Rahibe falan değilseniz hiçbir evlilik çalışmaya engel değil. İş değil eştir çalışmaya engel olan. Kendi ayakları üzerinde duran hiçbir erkek de karısının kendine muhtaç olmasını, parazit gibi kendisine bağımlı bir şeylikle yaşamasını istemez. Bunları şimdi anlamazsın anladığın zaman umarım çok geç olmaz

Ayyy aklıma ne geldi. Burada bir konu vardı. Erkek üyeymiş. Yıllarca kadın kılığında takılmış hatta lohusalık doğum emzirme konusunda tavsiyeler vermiş buradakilere. Tarikat mıydı cemiyet miydi neydi oradaki bir kadınla evlenmiş. TV izlemeye karşı imiş onun yerine kitap okumak istiyormuş eşi istemiyormuş , kadınların makyaj yapmasına ve müzik dinlemesine karşı imiş falan falan. Hatta konularına bakarken gördüm adam buradan eşinin gelinliğini bile satmaya çalışmış. Tabi ki kadının çalışmasına karşı(!) ama kendi yıllarca kadınların arasında takılmış. 😂 Katibin Ruhu Katibin Ruhu hatırlar. Sizin güzellediğiniz herif bunun şimdilik versiyonu gibi bir şey resmen. 😂

Ayyy aklıma ne geldi. Burada bir konu vardı. Erkek üyeymiş. Yıllarca kadın kılığında takılmış hatta lohusalık doğum emzirme konusunda tavsiyeler vermiş buradakilere. Tarikat mıydı cemiyet miydi neydi oradaki bir kadınla evlenmiş. TV izlemeye karşı imiş onun yerine kitap okumak istiyormuş eşi istemiyormuş , kadınların makyaj yapmasına ve müzik dinlemesine karşı imiş falan falan. Hatta konularına bakarken gördüm adam buradan eşinin gelinliğini bile satmaya çalışmış. Tabi ki kadının çalışmasına karşı(!) ama kendi yıllarca kadınların arasında takılmış. 😂 Katibin Ruhu Katibin Ruhu hatırlar. Sizin güzellediğiniz herif bunun şimdilik versiyonu gibi bir şey resmen. 😂
Üftade abi. 🤣

Eşine ne demişti yüksek lisans mezunu bir kadın yerine seni tercih ederim çünkü safsın. Kadın ilkokul mezunu idi yanlış hatırlamıyorsam. Kendi pay çıkar konu sahibi. :KK66: Sonra saf kelimesini iltifat olarak duyarsın bak. 🙄
Kadın da nasıl sevinmiş garibim skskskshskek.

ben bu çağda buna inanmıyorum ya
herkes evde oturduğu yerde dünyayı da insanları da görüyor
ha gördüğünü okuyamıyor o ayrı mesele
ama zaten o okula devam etse de insanları okuyamayacaktı o vizyon yok çünkü
paşa paşa da evlenecek bu beyle
evinin dişi kuşu olma gibi ulvi bir görevi var çünkü

Belki de böylesi daha iyi.
Bu bakış açısından çıkamayacaksa en azından sadece kendi hayatıyla ilgili karar alır.
O hayatla da ne yaptığı kendi bileceği iş.
En azından başka kız çocuklarını etkilebileceği bir konumda olmamış olur.

Sakın kabul etmeyin. Zaten mesleğiniz bir kadın için en uygun mesleklerden biri. Başka insanlara faydalı olup dini öğretiyorsunuz. Bundan daha güzel bir meslek olabilir mi? Buna rağmen sizin çalışmanızı istemiyorsa bu adamın bencilliğinden başka bir şey değildir. Mutlu olamazsınız. Elin adamını değil 22 sene sizi gözünden sakınıp yetiştiren babanızı dinleyin.

Kesinlikle babanı ve çevreni dinlemelisin. Herkes bir konuda ağız birliği yapıp aynı şeyi söylüyorsa orada durup düşünmen gereken bir şey var demektir. Bir kadının çalışması çok çok önemli bu devirde inan. Kaldı ki çalışma koşulların da iyi, dini anlamda da problem olacak bir ortam değil. Evlendikten sonra ikna etme durumu ise maalesef ki sadece hayal. Bence durup ciddi ciddi düşünmen gerekiyor. Aslında zaten baban da evliliğe onay vermediğini belirtmiş. Şu an siz erkek arkadaşınla ona rağmen görüşmeye devam mı ediyorsunuz, bu kısmı anlamadım
Hayır şuan görüşmüyoruz ben bir karar verme aşamasındayım sadece.

Genç yaştaki hissedilen duygulara sıcak bakmıyorum çok yanıltıcı oluyor. Babanızın bu evliliği istememe sebebini iyice öğrenin. Eğitiminizi tamamlayın öncelikle.

Fahri olarak çalışıyorum yeni mezun oldum şu an kpss ve dhbt için hazırlanıyorum.
Babam çocuğu tanıyor. Aile mesleğimi yapmamı istemediği için, zor olacağını düşündüklerini ve beni düşündüklerini (!) söylüyor.
Evet çok rahat bir meslek ve çalışma saatleri de esnek.
Okuduğum yorumlarda ve çevremden de onaylayan kimse yok galiba herkesin dediği gibi ben aileyi ve kişiyi çok güzelliyorum..

Seni düşünen senin mesleğini eline alıp hayat konforunu yükseltmeni isteyen insanlar.

Ev hanımı olmak bir tercih meselesi ancak kadrolu memur olma şansın varken durma.

Ben özel okulda öğretmenim bu sene yeniden hazırlanacağım sınavlara. MEB yada Diyanet hangisi olursa...

Şöyle ki seni özgür bıraksa, tercih senin dese eyvallah derim. Ama burada manipüle edip sen daha rahat edersin aman çalışma diyen bir insan var. Kaç senedir çalışıyorsun o özgürlüğe alıştın, ben bir süre çalışmadım kpss hazırlanırken. Ama bunaldım gerçekten. İnsanlara bir şeyler anlatmayı, faydalı olmayı özledim öğrencilerimi özledim. İşe tekrar başlayınca nefes aldım gerçekten.

Babanızı dinleyin ve çalışmanızı istemeyen biriyle asla evlenmeyin.
Hele bugün annemin bana anlattığı hikayeden sonra bir kadının mesleği olmadan asla evlenmesi gerektirdiğini düşünür oldum. Annemin anlattığına göre akrabamız olan olan bir kadının 2 tane zihinsel engelli çocuğu var. Bir ay önce kocası ortadan kayboldu. Herkes başına bir şey geldi diye endişelenirken meğer adam kendisine yeni bir hayat kurmuş. Ve bu adam kadına deli divane aşık iken evlenmişti.

Babanızı dinleyin ve çalışmanızı istemeyen biriyle asla evlenmeyin.
Hele bugün annemin bana anlattığı hikayeden sonra bir kadının mesleği olmadan asla evlenmesi gerektirdiğini düşünür oldum. Annemin anlattığına göre akrabamız olan olan bir kadının 2 tane zihinsel engelli çocuğu var. Bir ay önce kocası ortadan kayboldu. Herkes başına bir şey geldi diye endişelenirken meğer adam kendisine yeni bir hayat kurmuş. Ve bu adam kadına deli divane aşık iken evlenmişti.
Bizim bir akrabanın eski kocası akraba teyze onunla evlensin diye zamanında kendini yakmaya kalkmış noolur kaç bana sana çok aşığım diye. Sonuç, aldatmalara doyamadı en son başka kadınla kaçtı 🙄

Bizim bir akrabanın eski kocası akraba teyze onunla evlensin diye zamanında kendini yakmaya kalkmış noolur kaç bana sana çok aşığım diye. Sonuç, aldatmalara doyamadı en son başka kadınla kaçtı 🙄

Aynen öyle oluyor. Annemin dediğine göre adam kadın ve çocukları kesinlikle istemiyormuş.

Fahri olarak çalışıyorum yeni mezun oldum şu an kpss ve dhbt için hazırlanıyorum.
Babam çocuğu tanıyor. Aile mesleğimi yapmamı istemediği için, zor olacağını düşündüklerini ve beni düşündüklerini (!) söylüyor.
Evet çok rahat bir meslek ve çalışma saatleri de esnek.
Okuduğum yorumlarda ve çevremden de onaylayan kimse yok galiba herkesin dediği gibi ben aileyi ve kişiyi çok güzelliyorum..
O ailenin ne haddine? Sizi eve kapatacaklar yani. Aklınız varsa asla evlenmezsiniz bu adamla. Resmen hizmetçi arıyor bunlsr

Back
X