- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Bu arada, erdogan yada hükümetin ne suçu var diyenlere, o maden ile ne bagi var diyenlere
Eki Görüntüle 1115812
Ki zaten alp gürkanin esi ak partili, manisa il meclisinde olmasi zaten bir takim seyleri anlatmaya yeter ve artar!
Ha bu fotorafida bu konuda ekliyorum, madem diger konuda "siyaset yasak"
Ben Başbakan i severim ve bir cocugu tartaklayacak kadar aciz olmadgndan da eminim bu kadarini yapmaz. Fakat benim olan sevgim onu elestirmeyecegim anlamina gelmez.basin toplantisini izledim cok yavan geldi bana.insanlarn acilarina ortak olamadi tam olarak.olagandr kelimesini kabul edemem.1800 lerin ingiltere siyle kiyaslamasi da hic yerinde degildi.bugun ingiltere de almanya da boyle vakalar olmuyorsa oturup dusunmek kendini elestrmk lazim.provakasyonlar da vardr elbet.insanlarin acilari uzernden siyaset yapmak provokasyon yapmak asla kabul edilmez.ne olursa olsun chp li olsak akp li olsak bu bizim ortak bi acimizdr.olenler icin dua okumaktan yas tutmaktan baska bisey gelmez elimzden....acimiz cok buyuk kenetlenme gunudur bugun...umarm bu son olur...
icmekmis uyusturucuymus bu kadar ilgili bu kadar dile getrdgine gore kafasi guzel olan sensin.boylesne bir gunde kimseyle munakasa etmiyecem ortak acimz vardr dedim ama iticiligin karsisinda kayitsz kalamadim..eyvellah!!
Manisa üzerinde dönen dolaplar yıllardır bitmedi.Birisi yıllardır belediye başkanı olmak için kendini paraladı ama Manisalı olduğu ve yıllarını geçirdiği halde halk adamı olmadığı için seçilemedi hiç.Bana şikayetlerle gelmeyin diye oy isteyen bir adamdı.Aslında söylenecek çok söz var ama şu küllü su basma olayı doğrulanmış,kalbim acıyor.
Bunu da çarşaf çarşaf savundun ya,daha da diyecek bir şey yok.
İş kazası,olağan şeyler deyip resmen alay etti bizle.Sen bize sövmeye devam et.
link verebilir misin?
sadece oda tv de okumustum ama o da basılacagı yönünde bir duyum gibi gelmisti.
Linka küllü su tamamen mi doldurulacakmış? belki sadece zemin doldurulur.
hemen betonlaşma olmaz inşallah da çıkarırlar ya
Evet bu durumda sizin zihniyette su mu oluyor " kac kisi ölürse ölsün yeter ki AKP gitsin"
Zira bu olay birdaha yasanmasin, sartlar iyilestirilsin gibi bir caba yok varsa yoksa Basbakan..
Acinasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?