Arkadasim gercekten sIkintidan agzimin icinde yaralar cikti ben agliyorum valla dayanamiyorum simdiden icimden atmaliyim ki taziyede gorevliyiz psikologlar olarak somada haftaya o zaman dik durayim..
Bir seyleri degistirecek mi? Cok umudum yok ama...
ne kadar güzel yazmışsınız,ama düşünüyorum kulak duyuyor,göz görüyor nasıl hala savunabiliyorlar,israil dölü dememişte "gel bakıyım buraya istifa et diyordun ya" demiş,nasıl bi savunma bu? sanki normalde söylemek istediği çok güzel bir şeymiş gibi savunuyorlar kızdığım bu,besbelli orda karşısındaki insana nefret duyan bi insan varayy yok anlayamıyorum cidden nasıl bu hale gelebildik biz
Arkadasim gercekten sIkintidan agzimin icinde yaralar cikti ben agliyorum valla dayanamiyorum simdiden icimden atmaliyim ki taziyede gorevliyiz psikologlar olarak somada haftaya o zaman dik durayim..
Bir seyleri degistirecek mi? Cok umudum yok ama...
ne kadar güzel yazmışsınız,ama düşünüyorum kulak duyuyor,göz görüyor nasıl hala savunabiliyorlar,israil dölü dememişte "gel bakıyım buraya istifa et diyordun ya" demiş,nasıl bi savunma bu? sanki normalde söylemek istediği çok güzel bir şeymiş gibi savunuyorlar kızdığım bu,besbelli orda karşısındaki insana nefret duyan bi insan varayy yok anlayamıyorum cidden nasıl bu hale gelebildik biz
Allah kolaylık versin size. Bence mutlaka bir şeyleri değiştirir, değiştirmez mi hiç? İnsan acı çekerken en çok insana ihtiyaç duyar. Ne mutlu size, mutlaka desteğiniz olacak. Bir çocuğu gülümsetebilseniz yeter.
yaptığınız çok güzel bir şey just,inşallah güzel haberler de getirirsiniz bize
Sagol canim ben bu ulke zihniyetinde bir seyler degisir mi demek istemistim olanlardan sonra acik yazamamisim...
Evet bu durumda sizin zihniyette su mu oluyor " kac kisi ölürse ölsün yeter ki AKP gitsin"
Zira bu olay birdaha yasanmasin, sartlar iyilestirilsin gibi bir caba yok varsa yoksa Basbakan..
Acinasi..
Bizim acımız derken sanırsın bir bunlar için için aglamış yahu türkiye bu duruma üzüldü tüm türkiye..
Akp'li mhp'lisi chp'lisi..Hangi partiye oy verdiginin bir önemi yok.
Başbakanın tokat olayına gelince tokatlamışsa hata etmiş..Yapmamalı sinirlerine hakim olmalıydı..Denetim eksikligi hasebiyle orada bir ihtimal sonucu yiten canlar için hesap sorulmalı..
Tokatlamak,azarlamak yapılacak en ofsayt hareketlerden biridir seveni var sevmeyeni var...Susup gitmeliydi..Ama şu başlıktaki iftirayı da atarken insan bir düşünmeli..
Mustafa sarıgül vatandaş tokatladı diye chp'ye oy vermekten insanlar kaçınmadıysa yeter ki gitsin mantıgıyla oy verildiyse ben de bugün genel seçim olsa oyumu belediye seçimlerinde oldugu gibi akp'ye veririm..Yeter ki bu muhalefeti başta görmeyeyim...
zamanın behrinde hangi kötü bir durum için devlet büyügü koltugunu bırakmış ki başbakanımızda bıraksın..
Darbeler olmadan önce o koltuktan yöneticilerin indigini görebilen var mı ?
İhmallerden bahsediliyor ama tusiad,tob ve chp'nin ttk kanunundaki şeffaflıga dair maddesine şiddetle karşı çıkıp genel başkan yardımcısı faik bey işverene maliyeti fazla,bu sebeble rafa kaldırmalıyız beyanatını unutanlar olmuş..
Ölenlerin yakınlarına ALLAH'tan rahmet diliyorum...
Maalesef, inansanız da inanmasanız da, Rte o adama vurdu .
Eğer korumalar devralmasaydı, Rte o adamı tartaklardı da ...
Ayrıca "Neden kaçıyorsun İsrail Dölü" demiş. Videolarda o da duyuluyor.
Ben de şok içinde izledim, "hani o kadar da değil" mantığı ile.
Ama o kadarmış resmen.
kontes Allah rızası için bir başbakanın davranışı böyle mi olmalı.canları yanan,babaları abileri kocaları evlatları yada bir şekilde akrabaları göçük altında olan,kimilerinin cenazesi çıkmış insanların yanına gidip şakşakçılık mı beklenir.en ufak protesto da bırakın o ahlaksızları biz cevabımızı 30 martta verdik demenin yerimiydi ç
düşün bakalım başbakanın 4 evladından birinin parmağı kırılsa böyle bir hengame de yeri yerinden oynatmazmıydı.kaldı ki bir insanın ölümüne neden olan oğlunu apar topar kaçırmıştır.olayları ört bas etmiştir
ablacım olmamalı zaten eleştirdim..
Yeri ve zamanı degildi oradaki konuşma ve oldukça da saçmaydı.
Birkaç gündür şunu düşünüyorum biz bu insanlara emekçi diye üzülüyoruz..Madencidir ekmegini taştan çıkariyor gariban aileler diye üzülüyoruz..Kahroluyoruz...
Yerin dibine giriyoruz..Bu nasıl olur diyip dilimizi ısırıyoruz..Korkuyoruz daha fazla o madenden şehit çıkacak diye..
Peki...
Herhangi bir genç kızımız bir izdivaç yapacak olsa tutup bu adamı kendine layık görmüyor genel olarak işçi der beni geçindiremez parası az der uni.mezunu insanla hayatını birleştirmek ister..Çalıştıgı kurumda rütbe atlasa yürüyüşü bile degişir..Bu insanların gerçekten ölmek kaderinde mi var ? Sorguluyorum
Aileler genç kızlarını tutup bir madenciyle evlendirmek istemez..Niye çünkü ekmegini taştan çıkarıyor..Kızı oysa rahat etmeli..(Buna benim ailemde dahil)
Hakikaten samimi miyiz ? Kendime de soruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?