görgüsüz arkadaşım

canım çagırmıyorum kı telefon edıyolar size geliyoruz dıye bu sefer 1 hafta önceden aradılar şu gunu size gelicez dıye 1 hafta önceden de bahane bulunmuyor kı istemıyorum görüşmek

eşin de fark etmiştir kadının davranışlarını,bir sonraki ziyaret sırası sizde olduğuna göre siz bir daha gitmeyin,eşiniz de dışarıda buluşsun görüşsün arkadaşıyla.sıraya bakmadan gidilip geliniyorsa da aradıklarına o hafta her gün dolu olduğunuzu söyleyin ,her seferinde mazeret uydurun.onlara niye musait olmadığınızı izah etmek durumunda değilsiniz , uygun değilim demeniz yeterli.

arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.

ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum

Bu kadari olmaz . Belki sizden gicik almis sinirlendirmek istiyor. Yada size kocasinin israriyla geliyordur sizin bise demenizi bekliyodur onlara giymeyelim demek icin. Bu kadar gorgusuzluk bir arada olmaz cunku

arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.

ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum

yuh bu ne rahatlik bu hareket ler hic bi yerde yapilmamali...

Tam gıcık işte insanı insandan soğutur

çok iyi idare etmişsin en iyisi hiçbir şey söylememek sonuçda misafir,,,
bir daha da davet etmezsin ,,, zaten geri onlara iadeyi ziyareti de yapmazsın,,,
yani onada kızıyorum aslında ben onlara en son geçen sene gittim kendisi bizi hıç davet etmedı üst üstedir kaç seferdir onlar geliyor

Bu kadari olmaz . Belki sizden gicik almis sinirlendirmek istiyor. Yada size kocasinin israriyla geliyordur sizin bise demenizi bekliyodur onlara giymeyelim demek icin. Bu kadar gorgusuzluk bir arada olmaz cunku
işte bende tam olarak bunu düşünüyorum bencede kocasının ısrarıyla gelıyor çünkü bana demişti ki ben işten yorgun argın gelıyorum bır yere gıdeyım misafır agarlıyayaım istemıyorum eşimde çok sevıyor gezmeyı bu yuzden tartışıyoruz dedi. benim yapıma ters oldugu için evımdekı misafıre ınceden de olsa bır mesaj veremıyorum sıfır yanı bende ıstemıyorum gelsinler çünkü sohbet sıfır sohbet açıyorum cevaplıyor kapanıyor sıkılmasın dıye sürekli sohbet etmeye çalışıyorum hiç istemıyorum gelmelerini bır bu anlattıklarım daha bunun gibi çok şeyler var

sizi tebrık edıyorum valla sizin bu mesajınız bana eskı konuşmalarını hatırlattı çekirdeği döktüğünde gözümün içine bakışını hatırlattı kesinlikle haklısınız. eşi eşimi çok sevıyor sürekli görüşmek istıyor

eşler görüşsün o zaman. aliece gelip gitmek şart mı?
çekirdeği döküp kabını çocuğa vermek nedir ya? çocuk onun bir yiyecek kabı olduğunu düşünmeli. oyuncak değil ki. yarın bir gün yemeği de döküp tabakla oynamaya kalkışsa döver de çocuğu. offf içim daraldı.
ayrıca çocukların misafir olarak gittikleri evde sağdaki soldaki eşyalara saldırmasından nefret ederim. bir de anası alıp çocuğa veriyorsa daha fena. bence de "o hediye" deyip alınmalı. ille de çocuğu oyalayacağım diyecekse oyuncak getirsin yanında. hayret bişey.
bu arada tıpkı annem gibi misafire gıkını bile çıkarmayan bir yapınız var. bu hem tebrik edilecek bir şey, hem de size zararı olan bir şey. aslında biraz sesinizin çıkması gerek gibi geldi bana. misafir diye kimse kimsenin özel alanına giremez, hediyesini kırıp dökemez yani. nasıl siz düşünüp başkasının evini kurcalamıyorsanız, aynı şeyi beklemek hakkınız.

Misafir degil peygamber olsa uyaririm !
Nasil bi karakter bu ya saka gibi..

Odaya girdiğini gördüğünde bir şeye ihtiyacın varsa bana söyle sen zahmet etme deseydin keşke

1. seçenek bir daha evine alma.
2. seçenek evine alacaksan eşleriniz önünde değil ama mutfakta vs laf vur, uyar nezaket çerçevesinde.
3. seçenek sende evine gittiğinde örnek mutfakta elindeki bardağı yere düşür hiç de eğilip alma bırak o toplasın kusura bakma da deme en azından karşı tarafa ne hissetirdiğini görmüş olur

artık çok oldu bir daha görüşmek istemıyorum ama yine gelirlerse bıraz inceden dokunduracagım.yatak odamdan bana danışmadan gırıp aldıkları eşyamı kopardı en sevdiğim ve benım için çok degerli olan eşyamdı ayy yapışır mı bu acaba dıyebıldım sadece hiç mahçup olmadı ve hıç yorum yapmadı kasti yaptıgını düşünüyorum artık benı üzmek için gelmek istemıyor oda eşinın zoruyla gelıyor sanırım

artık çok oldu bir daha görüşmek istemıyorum ama yine gelirlerse bıraz inceden dokunduracagım.yatak odamdan bana danışmadan gırıp aldıkları eşyamı kopardı en sevdiğim ve benım için çok degerli olan eşyamdı ayy yapışır mı bu acaba dıyebıldım sadece hiç mahçup olmadı ve hıç yorum yapmadı kasti yaptıgını düşünüyorum artık benı üzmek için gelmek istemıyor oda eşinın zoruyla gelıyor sanırım

Valla oyle canim. Birde emek bu kadar sey yani onun yaptigi seyler yuzunden eksra caba harcama temizlik yapmak ve esyalarindan olmak zorunda degilsin. Esin e huyuna gore anlat canim. Tabi sende ayni seyleri yap anlasin ne oldugunu

Gelmek isteseler bile davet etmeyin bence.
Onlar iki samimi arkadas bulussunlar siz gorusmek zorunda degilsiniz.
Arada esinizin gonlu olsun diye beraber disarida yemege cikarsiniz olur biter.

arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.

Ay evet malesef oyle tipler arada karsimiza cikiyor benimde esimin arkadasinin esi vardi tanismistik arada gelip giderlerdi o zamanlar yeni evliydik cocugu cok somarikti annesi de ne istersr yapiyodu, cocuk gidip buzdolabini aciyodu kadin yanina gidiyodu berabet karisyiriyolardi, dugun albumumuzu almistik yeni baknak istedi verdim baktiktan sonra cocugu istedi hemen verdi, cocugun boyu ksdar zaten yerlerde surundu albumum agzini acip hicbisey demedi. Kan beynime sicramisti resmen anlayabiliyorum seni asla yuz verme boyleleri kendi evinde biseye dokundurmaz cocuguna acik acik soyle bence bu tarz şeylerden hoslanmadigini

işte bende tam olarak bunu düşünüyorum bencede kocasının ısrarıyla gelıyor çünkü bana demişti ki ben işten yorgun argın gelıyorum bır yere gıdeyım misafır agarlıyayaım istemıyorum eşimde çok sevıyor gezmeyı bu yuzden tartışıyoruz dedi. benim yapıma ters oldugu için evımdekı misafıre ınceden de olsa bır mesaj veremıyorum sıfır yanı bende ıstemıyorum gelsinler çünkü sohbet sıfır sohbet açıyorum cevaplıyor kapanıyor sıkılmasın dıye sürekli sohbet etmeye çalışıyorum hiç istemıyorum gelmelerini bır bu anlattıklarım daha bunun gibi çok şeyler var
eşine söyleceksin o zaman,, ama yavaş yavaş,,, ahhh bu erkekler, anlamıyorlar bir şeyden,,

Back
X