görgüsüz arkadaşım

arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.

ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
Gerçekten sinir bozucu durum eğer bir daha gelirlerse yatak odanın kapsını ve kullanmadığın odanın kapıları kilitle.

böyle insanlar varmı ya ? bana çok ütopik geldi, utanmasam konu sahibi uydurmuş diycem o derece konduramadım, hadi çocuk oraya buraya saldırır anneler bişey demez onu anlarımda yahu yaramaz ev sahibi ilk kez duydum ahaha :) çocuktan beter kadın.

arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.

ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
misafir misafirliğini bi bilsin ya .eşinize söyleyin eve davet etmesin sık sık .

ben nıye böyleyım yaa :oops: çok gerginleştim ama ses çıkaramadım en ufak tepkı veremedım kıramadım. o düşüncesizlik yapıyosa benımde bu kadar ince düşünemem gerek olay anında tepkı veremıyorum ama :KK42:
ev sahibi olarak nezaket gösterip ses çıkarmamışsınız.bi dahakine göstermeyin:KK48:

bu ne rahatlık.olurda onlara giderseniz çocuk için etrafa döküp saçacağı yiyeceklerden alıp,açıp direk çocuğun eline verin içiniz rahatlasın :KK45:

bır dahakıne bu kadar ince olmamaya çalışacagım inşallah bir dahakı en az 1 yıl sonra olur :KK60:

olabilir tabii bir cips paketini yukarı kaldırarak açar gibi yapıp yanlardan caaarrrttt diye ayırıp yerlere dökebilirsiniz :D ama sonra o kadından farkınız kalmaz ..Boşver diyelim ;) Olan olmuş çünkü bundan sonra gelirse ki ben almazdım eve ,yatak odasına girme teşebbüsünde bulunursa canım ben hoşlanmıyorum özel alana girilmesinden dersiniz bunu da diyebilirsiniz herhalde ;)

olabilir tabii bir cips paketini yukarı kaldırarak açar gibi yapıp yanlardan caaarrrttt diye ayırıp yerlere dökebilirsiniz :D ama sonra o kadından farkınız kalmaz ..Boşver diyelim :KK66: Olan olmuş çünkü bundan sonra gelirse ki ben almazdım eve ,yatak odasına girme teşebbüsünde bulunursa canım ben hoşlanmıyorum özel alana girilmesinden dersiniz bunu da diyebilirsiniz herhalde :KK66:
çok bunalttı beni diyecem bir dahakine

evine misafir gelmiş birşey söylememen iyi olmuş. nasl biri oldugunu görmüşsün hoşlanmadıysan bidaha görüşmezsin. sen evine gidip anı hareketleri yaparsan ondan farkın kalmaz.

evine misafir gelmiş birşey söylememen iyi olmuş. nasl biri oldugunu görmüşsün hoşlanmadıysan bidaha görüşmezsin. sen evine gidip anı hareketleri yaparsan ondan farkın kalmaz.
tanışıklılık eski ama samımıyetımız yok çok soguk huyunu bılıyorum yenı ögrenmedım hep böyle artık katlanmak istemıyorum benı resmen önemsemıyo yorulmuşum, özelim varmış, deger verdiğim bır eşyam varmış hiç bir şeyı danışmıyo kendı evı gıbı davranıyor çok gorgusuz ve hıç mahcup olmuyo ayy yapışır mı bu acaba dedim hiç bir yorum yapmadı

canm seni önemsemiyor degil sende yazmışsın görgüsüz aileden görmemiş. benm 2 cocugum var hiçbiryere gitmiyorum. bazen arkadaslar cagırıyor gidiyorum cocuklarn peşinden koşuyorum onu yapma bunu elleme birsüre sonrada cocuklar sıklıyor. eve gidelim diye cekiştiriyorlar. ev sahibini düşünmek lazm kendi evin değil sonuçta

Yatak odanın kapısını kilitli tut kimseyi sokma sen yokken belki sapık ruhludur

Ben evime misafir geldiğinde kendi canlarım bile olsa kırılmasını kurcalanmasını istemediğim ne varsa kaldırıyorum dolaplarıma çekmecelerime.
Etrafımda gerçekten çok yaramaz çocuklar var ve anne üzülse bile geri gelmeyecek birşey kaybetmektense kafam rahat misafirimi rahat rahat ağırlıyorum.
Bir keresinde unutmuşum, ahşap oyuncaklarım var, Beypazarından hatıra.
Çocuklar gördü istedi kandırdım odadan çıkardım.
Odama çocukları çıkarmayacagım diye, 1 m 2 halıda söylemediğim ne oyun kaldı ne şarkı ne hikaye en son beni öpüp gittiler tam 2, 5saat oynadım onlarla.
Birde rahat tiplerin gelmesi insanı hepten gerer
Ama ben olsam söylerdim, ilkinde uyarırdım.
Veya çekirdek kasesini elinden alırdım
Durmuyorsa getirmeyecek.
Memnun kalmazsada bi daha gelmesin sorun değil
Eşyaya değer vermem ama benim 12 saat emeğimle kurduğum düzeni de oyuncak etmem önce tedbir, tedbir yoksa evimde öyle rahat rahat istediğini yapamaz
İlla kalp kırmanıza gerek yokki, peşlerinden girip sussanız bile yeterliydi.

Son düzenleme:
Ayrıca o kdr küçük çocuklu misafirlerde kabuklu yemişe gerek yok leblebi fln koysaydınız keşke.

Gercekten ne gorgusuz insanlar var ya anlamak cok zor.. benimde bi komsum var ucuzleri var cok yaramazlar tamam sonucta cocuk ama anneleri cok rahat kirarlar dokerler hic umursamaz artik cok biktim ve araya mesafe koydum bence sende aynisini yap canim yoksa hasta ederler bunlar insani

Ayrıca o kdr küçük çocuklu misafirlerde kabuklu yemişe gerek yok leblebi fln koysaydınız keşke.
leplebi koysam onu döker yani o kadar rahat cocuk aglıyo durmuyoda değil annesi kendisini oyalıyor gibi hali vardı gerçekten cocugu normal duruyodu bu aldı doktu sehbaya bak cocugum çekırdege sekıl verdi bu kedi şu kafası bu kulakları dıye cocuga hiç kızmıyorum anası tuaf peşinden gidip odada sessizce dursam yıne anlamaz bunu yapan insan anlar mı sizce söylemek lazım içimdeki ses susmadı git söyle dıye kıbarca olsun uyaramadım eşim onlar kalkamaya yakın suratın düştü dedi o kadar da olsun

Ne münasebet canım. Misafir diye ağzımıza etsinler o zaman? Orası yatak odası, eşyalarıma da dokunulmasından hiç hoşlanmam deyip alacaksın ellerinden. Çok sinirleniyorum böyle rahat insanlara.

çok iyi idare etmişsin en iyisi hiçbir şey söylememek sonuçda misafir,,,
bir daha da davet etmezsin ,,, zaten geri onlara iadeyi ziyareti de yapmazsın,,,

Back
X