görgüsüz arkadaşım

arkadaşlar geçenlerde bu arkadaşı misafir ettim eşiyle eşim sıkı arkadaşlar ama ben kendisiyle çok samımı değilim kaynaşmaya çalıştım ama çok soğuk konu açıyorum ona cevap verip konu kapanıyo ve evimi kendi evı gibi kullanıyor 2 yaşlarında bir cocugu var bana sormadan eşyalarımı eline veriyor alabılır mıyız? demiyor. o gun geldiklerinde 4 5 kez yatakodama gıttıler cocuguyla ben salonda oturuyorum onun tek başına benım yatakodada ne işi var cocugun girdiyse al cıkar 4 5 kez girdi sinir oldum. yatak odamdan bana sormadan çok sevdiğim deger verdiğim bir süs eşyasını cocugunun eline vermiş ve cocugu onu kırdı bır özür dileme bir mahçup olma hiç biri yok.

ikram ettıgım çekırdegı sehpaya doktu kabından cocugu oynattı cocuk elleriyle cekırdegı her yere dagattı bu ne rahatlık ya sınır oldum hiç birşey dıyemedım evımdekı misafir sonuçta ama bır daha görüşmek istemıyorum
tabiiki görüşmeyin .Ben yaramaz çocuğa kızmam .ona müdahale etmeyen anasına kızarım .

yuhhhhhhhhhhh yaaa böyle kadınları anlayamıyorum neyın kafaısnı yasıyolarsa

Bana da vardi hem gelen hem de soguk durup sohbet etmeyen, niyatini bir anlamadim. Sevmiyorsan gelme. Anlamamistim ama hic iyi elektrik almiyordum. Numarasini sildim. Zaten ben sinir koyunca öyle bir ne oldugunu belli etti ki, dünden raziymis. Kiskandigini ben de düsünürdüm. Taklitciydi esi de kendi de. Ne bileyim korkuyorum zaten sammiyetsiz insanlarda, SInir koyun siz de onunla konusmayin. Aynisini ona yapin yani.

Okurken gıcık oldum. Odayı dağıtır, oda çok dağınık girmeyin der mesajı verirdim. Her aldığı biblo vs de de bebeğin dikkatini oyuncağa çekerek değiltirir yukarıya koyardım. En kötü rahatsız olur gelmez zaten :KK53:

Back
X