Sizin teniniz ve kendi ten rengi hakkında söylediklerinde ne var ki... kadın belki gerçekten bembeyazdı, belki güneş görmeyen yerleri gerçekten de beyazdır. sıcak yerlerde öyle oluyor gerçekten. ben de izmirde resmen esmerleştim, ne kadar korusam da, oysa tenim baya açık buğday aslında, bacaklar falan ilk güneşe çıkarken utanacağım kadar beyaz.. Bu yüzden kadının dediğinde bir yalan dolan da göremedim..
Dediğim gibi orada çok takılacak bir şey de, bir dert de göremedim. Sanki size zorla bir şey yaptırmaya çalışıyor.
Bu kişi sizin öz anneniz olsaydı çok seveceğinizden hiç batmazdı gözünüze, etrafındakilerin de canları ciğeri olduğundan batmıyordur gözüne, evet diyorlardır.
Cahil diyorsunuz.. zaten cahilse ne yapabilirsiniz. Keşke herkesin başındaki cahil bu kadarla kalsa, neler neler okuyoruz. Kadın size dokunmuyor etmiyor, onaylanmasını mi dert ediyorsunuz, onaylayın ne var ki.. Yaşına verin birazcık da onay isteğini. Akranınız değil, rakibiniz değil. Kaale alınmadığını ispat etmeye çalışma çabası neden, neden bu kadar hırs yaptınız ki?
Benimseyememişsiniz, sevememişsiniz hiç kvyi. Kadının bir şey yaptığı yok.