Görgüsüz kayınvalidem

Baya esmer diyorum siz diyorsunuz ki belki güneş görmeyen yerleri beyaz,bu kadın kapalı,denize de girmez ona rağmen esmer yani siz görmediğiniz bi insanla ilgili belki beyazdır yalan göremedim diyorsanız bu anlamsız bir muhalefet bence.ben onu tanıyorum ve sürekli kendiyle kızıyla beni kıyasladığını biliyorum.
Diğer tüm konularda haklı tespitleriniz olabilir sevmeme benimsememe konusu veya yaşına verme vs..teşekkür ederim yorumunuz için.

belki dedim hanımefendi zaten, sinirlenmeyin.. tamam ben dışarıdan yanlış görmüşümdür..
ama öyle olmasa bile, kapkara olsa bile bir dert değil bu kadarcık şeyler inanın, zaten yaşını başını almış bir kadın söz konusu..
siz büyütmüşsünüz gözünüzde.. hiç ısınamamışsınız muhtemelen cahil diye, ama bu kadar cehaletin de bir zarar olmaz. karşılaştırsın boş verin, hı hı diyin geçin, neden kadının dediklerinin doğru olmadığını kimsenin dikkate almadığını ıspatlamaya çalışıyorsunuz diyorum, kendinizi basit bir meseleden boşuna yıpratıyorsunuz gerçekten...
asla tespitlerim haklı demiyorum ama dışarıdan bakınca gerçekten yersiz yere kendinizi yıpratıyorsunuz diyorum.. eşinizle aranız da bozulur bunları gündeme getirirseniz. çok rahatsızsanız mesafe koyun, hayatınıza bakın siz, yanınızda konuşulursa hıhı diyin geçin bence..

Onu farkettim zaten bence hassas bi dönemdeyim.size sinirlenmedim.sadece yalancı olduğunu çok iyi biliyorum kendisini tanıdım hiç bir şüphem yok yani.böyle idare edicem.

Bu tarz aşağılama olayları tahammül edemediğim şeyler aslında biraz ondan mevzu kayınvalidem olması değil.normalde böyle insanlarla ilişkimi keserim veya cevap veririm ne demek varoş derim mesela sen kimsin derim.ona böyle birşey diyemediğim için dert ettim diye düşünüyorum.[/QUOTE]
evlilik böyle bişey işte canım keşke sadece eşler evlense ama öyle olmuyor.herkese cvbı tak diye yapıştırabiliyorsun ama kv kp karşısında elin ayağın bağlı. alışırşın alışırsın

Onu farkettim zaten bence hassas bi dönemdeyim.size sinirlenmedim.sadece yalancı olduğunu çok iyi biliyorum kendisini tanıdım hiç bir şüphem yok yani.böyle idare edicem.
eşinizle ileride aranıza giren bir yalanı olursa ancak onları sakince gündeme getirin yoksa sizden kötüsü olmaz. onu da hemen sinirle yapmayın, önce gerekirse hatta gelin burada yine konu açın insanların fikrini alın.
hayat ne tahammül edemediğimiz insanlarla aynı ortamlara sokuyor bizleri, hele ki evlilik vasıtasıyla. ama sizin karşılaştığınız çok zararsız versiyonu inanın. saygısızlık etmeden mesafe koymak en doğrusu böyle durumlarda.

mesela herkese benim çocuk istediğimi ama eşimin istemediğini söylemiş hatta benim yanımda da söyledi.halbuki tam tersi, o nerden çıktı dedim.öle biliyorum ben dedi.fitne sokuyor eşimden şüpheleneyim mi yani bana ayrı annene ayrı konuşuyosun mu diyeyim onu da demiyorum eşime güveniyorum öle şey demez.ne diye böyle bişey söylüyor anlamak mümkün değil.aslında şu an bile yalanları huzurumu kaçırıyor.

Yavaş yavaş mesafeni koy her işine karıştırma. madem biliyorsun huyunu hiç dikkate alma dediklerini. Öyle değil tam tersi, sen güzel canını sıkma bunlara anne de, geç.. Baş edilmeyecek şeyler değil, yavaş yavaş arttır mesafeni. Belki uzaktan daha çok seversin de kadını

Bence millet de anlamış onun öyle olduğunu muhattap olmamak için kimse karşı çıkmıyor. Seni de kiskaniyor belli ki boşuna muhattap olup huzurunu bozma he he de geç. Çünkü böyleleri imadan anlamaz saygısızlık yaparsan da eşinle arana fitne sokmaya çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…