- 25 Temmuz 2013
- 13.328
- 54.361
- 798
Kapıyı değiştirin. Bizdeki tahta. Kimse kullanmıyor gerçi.Evdeki gürültüden ben mi bahsettim?
Ben teras kapısından dert yandım. Ağır Demir kapı sesi korkutuyor
Apaci dansıda yapacaksanız bende varımBen arkadaşım seninle. Üzülme gel, terasta mangal yakarız yaz geldi.
Cık yakmamBen arkadaşım seninle. Üzülme gel, terasta mangal yakarız yaz geldi.
GörgüsüzlerCık yakmam
Açık alana gideceğim
Şükür köyümüz bağımız bahçemiz var
Gider oralarda kimseye ayıplanmadan yakarım
Orda da mı huzur yok?Görgüsüzler
Konu sahibi dedi ya , “köyden gelmiş görgüsüzler diye” . Ona bir gönderme yaptım sadeceOrda da mı huzur yok?
Valla çevresine kadar bize ait
Kimseye zararı yok
Köyden gelince görgüsüz olunuyor demek ki!Zira konu sahibi İngiltere kraliyet ailesinden gelip, ağır demir kapı sesinden kurtulamıyor,ne yapılacağını akıl edemiyor.Çözüm belli kiracı nefes bile alırken ses yapmadan almalı.Konu sahibi dedi ya , “köyden gelmiş görgüsüzler diye” . Ona bir gönderme yaptım sadece
Öğretirsen yaparız tabi. Fazlasıyla bunalmışım evde, her dansı yaparım ben.Apaci dansıda yapacaksanız bende varım
O zaman beni köyünüze götür nooolur. Nasıl da pandemi bitmiş gibi hissettim birden.Cık yakmam
Açık alana gideceğim
Şükür köyümüz bağımız bahçemiz var
Gider oralarda kimseye ayıplanmadan yakarım
Benim anlayamadığım şey kendisi başka bir yerde ve başka binada yaşarken kapı sesi ve mangal partisi kendini nasıl rahatsız ediyor ? Kendisi de aynı ortamdaysa yani babasındaysa ozaman kapanma olduğunda ne işi var orda . Hani beni zerre kadar ilgilendirmiyor kurallara uyup uymaması, ama mesajlarında özellikle bu yasak ve kapanma olayını dile getirdiği için söylüyorum . Yani biraz manidar bir durum var ortadaKöyden gelince görgüsüz olunuyor demek ki!Zira konu sahibi İngiltere kraliyet ailesinden gelip, ağır demir kapı sesinden kurtulamıyor,ne yapılacağını akıl edemiyor.Çözüm belli kiracı nefes bile alırken ses yapmadan almalı.
afiyet olsuuun, kokusunu yollayın bizeeHafta sonu ilk işim görgüsüz görgüsüz terasımda mangal yapmak olucak . Umarım yağmur yagmaz
Şu aralar Jerusalema challenge dansı gündemde , bence onu yapalım . Böylelikle anlam kazanırÖğretirsen yaparız tabi. Fazlasıyla bunalmışım evde, her dansı yaparım ben.
Ay onlarda mı görgüsüz yoksaafiyet olsuuun, kokusunu yollayın bizeeben de hafta sonu karşımızdaki müstakil evde oturanların teras keyfini gözetleyip kıskanayım bari
Ben de anlamadım orasını.Babama giderken icazet mi alacağım diyor?Eşim bir senedir ailesini göremiyor.Çünkü icazet vermiyorlar(!)Sanırım görgülü yerlerde başka oluyor.Hayır bi de şu var.Bence pandemi bahane.Olmasa da yine rahatsız olurdu.Onun derdi mangal.Etraftaki insanlar rahatsız olmuş.E onlar şikayet etseydi o zaman.Köpek kapı sesinden rahatsız oluyormuş.E değiştirin o zaman.Bu kadar insanların tahammülsüzlüğü çok acı ki babası da bence hayatından memnun.Burda işgüzarlik yapan belli.Benim anlayamadığım şey kendisi başka bir yerdede ve başka binada yaşarken kapı sesi ve mangal partisi kendini nasıl rahatsız ediyor ? Kendisi de aynı ortamdaysa yani babasındaysa ozaman kapanma olduğunda ne işi var orda . Hani beni zerre kadar ilgilendirmiyor kurallara uyup uymaması, ama mesajlarında özellikle bu yasak ve kapanma olayını dile getirdiği için söylüyorum . Yani biraz manidar bir durum var ortada
Kapanma herkes için değil ki ama. Misal ben kapalı kapalı duruyor ve balkondan kapatilmayanlari izliyorum çoğunlukla. Mecburiyet durumunda çıkınca da yanlış bir şey yapıyormuşum hissiyle bir an önce eve dönmeye çalışıyorum.Benim anlayamadığım şey kendisi başka bir yerdede ve başka binada yaşarken kapı sesi ve mangal partisi kendini nasıl rahatsız ediyor ? Kendisi de aynı ortamdaysa yani babasındaysa ozaman kapanma olduğunda ne işi var orda . Hani beni zerre kadar ilgilendirmiyor kurallara uyup uymaması, ama mesajlarında özellikle bu yasak ve kapanma olayını dile getirdiği için söylüyorum . Yani biraz manidar bir durum var ortada
geçen bahar ve yaz "ne şanslılar" diye diye özenmiştim. meğer görgüsüzlermiş, bu sene görgüsüzlerAy onlarda mı görgüsüz yoksa?
Ben çalışayım biraz bakayım da.Şu aralar Jerusalema challenge dansı gündemde , bence onu yapalım . Böylelikle anlam kazanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?