Görgüsüz Komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben insanların çoğunlukta olduğu bölgede mangal yapılmasına karşıyım, teras da olsa dahi koku, duman insanları rahatsız ediyorsa yapmamaları gerekir, çok yemek istiyorlarsa ızgara yapsınlar çıkıp uyarın insanların şikayette bulunduklarını iletin.

Konu mangal değildi ki.
Terasın kapısını hızla çarpıyorlar. Yavaş kapanabilen kapı çarpılıyor.
Sesten köpeğim korkup titriyor.

Sizin mangal sevip sevmemeniz konumuz değil ki
Kİracınız seviyormuş
Bana bahçede duman daha çok yayılır gibi geldi
Onu söylemek istedim

Bak okumadan yazmışsın işte
Kovid geçirdiler aşı yok.
Aşı olan hasta olmuyor mu?
Ortak alanda hapşırıp öksüren torundan bulaş olmuyor mu?
Öğren kapanmanın içeriğini yeniden konuşalım
Oluyor tabi , ama hiç farkında olmadan atlatıyor . Ben yaşlı kiracılarınız icin endişelendiniz sandım , sorry . Ama açık alan olduğu icin bulaşma riski çok daha az . Zaten torunlarıymıs yani aynı aileden . Ailenle görüşemezsin diye bir kural yoktur umarım ...

Sizin mangal sevip sevmemeniz konumuz değil ki
Kİracınız seviyormuş
Bana bahçede duman daha çok yayılır gibi geldi
Onu söylemek istedim
Ya konu onların da sevmesi değil.
Konu ses!
Offfff kapı sesi!!!!
Köpeğimib korkup titremesi.
Size bir ara meşhur mangal yerini göstereyim, aydınlanın

Var.
Evler arası gidip gelme yasak.
Bana ne kiracıdan? Kendi önlemini almıyorsa niye endişe edeyim?

Konu ses!
Offfff kapı sesi!!!!
Siz başka yerde kiracıysanız babanızın kiracısı sizi nasıl enterese ediyor. Babanız çözer sizi pek ilgilendiren bir şey görmüyorum. Kiracı ev sahibi olarak onları ilgilendirir. Siz başka yerde oturuyorsanız bu kapanmada sizin babanızda ne işiniz var?

Konu ses!
Offfff kapı sesi!!!!
Arkadaşınızla sohbet etmiyorsunuz
Ergen ergen oflayıp puflamayın boşa yani
Hiç görgülü durmuyor okuyunca

Konunuzun bi kısmı mangalla ilgili
Zaten tek konu sesse torunlarının geldiğine kadar mangalı niye yazdınız sesle ne alakası var?

Çok mühim konu olan sese gelirsek de
Ev içinde ses olur
Ses olması normal gayet
Şikâyet mercii neresiyse orayı bulun şikayet edin kapı çarpıyorlar diye
Yasal hakkınızı kullanın

Okulum 1 buçuk senedir kapalı, ben 2020 Mart ayında 3 hafta için geldim babama.
Ayrıca ne ilgisi var şimdi? Babama gelmek kalmak için icazet mi alacağım?

Var.
Evler arası gidip gelme yasak.
Bana ne kiracıdan? Kendi önlemini almıyorsa niye endişe edeyim?
Cevap çok tatmin edici oldu . Bence biraz relax olun. İnsanlarda sürekli bir hata bulmak yerine biraz daha bol gönüllü olun. Yoksa sürekli ufak tefek şeylere söylenip mutsuz olursunuz. Bakın bende sizin aksinize sizi düşünüyorum .

Demek ben konuyu gayet iyi anlamışım .

Kiracıyım bir yıl dediğiniz gibi bir evde oturdum üst katın terasına bir kez ev sahıbının davetiyle çıktım.Hani o ıkı odadan gecmeden girilen bir terassa bu corona ortamında belki hava alayım dıye cıkarım hepsi bu .Ama şayet ev sahibi olsam da ,nereyı kiraladıysam orda otursunlar ısterım.Biraz kuralcı bir insanım aslında, ben söylerim de kullanmayın burayı diye .Tatsızlık niye çıksın ki sövmüyorum ya uygun bir dille söylüyorum.Ben çok kasmayı sevmiyorum zaten bizim halkın yapısında fazlasıyla var bu hoşgörü,gereksiz buluyorum.Ben rahatsız oluyorsam bilmeli karşımdaki.Annem tam da babanız gibi hoşgörü abidesi ,komşuları da bir acayip.Yazın annemdeyim (corona öncesi) biz geç yatıp geç kalkan bir aileyiz sabah saat 10.30 uyuyoruz kapı çalıyor alacaklı gibi açtım karşı komşusu ıkı kucuk kızı kapıda .Ben saç baş dağanık pijamalarla .İçeri hamle yaptılar buyur bıle etmeden üstelik ya kedi gibi kapı açılınca giriyorlar.Uyuyoruz biz daha dedim. Bu arada ben ve kardeşim ayrı yaşıyoruz o gun hepımız ordayız her yer yatak yani, biliyorlar hem orda olduğumuzu hem geç kalktıgımızı buna ragmen saat 10:30 da kapıya dayanıyorsa cıksın tatsızlık.

Okulum 1 buçuk senedir kapalı, ben 2020 Mart ayında 3 hafta için geldim babama.
Ayrıca ne ilgisi var şimdi? Babama gelmek kalmak için icazet mi alacağım?
Hadi tam kapanma yasaklarda torunların gelmesi anormalde normalde gelmelerınden sesten rahatsız olan sizden bu torunlar dedelerine gelirken sizden icazet mi alacak? Kiracı olmaları bir şey değiştirmiyor parasını verdikleri oturdukları sürece ev yaşam alanı

Olayı anlattım, terasta ebecilik oynasalardı onu yazardım. Mangal yaptıkları için mangal yazdım?
Lütfen öğrenin görgülü olarak bu şekil oflanır.
Arkadaş olmayı tercih etmeyeceğim birisin ayrıca.

Bahçede daha atıl bir alana,yan evleri rahatsız etmeyecek şekilde konumlandirildigini tahmin ediyorum.Yani genelde öyle olur Teras daha az rahatsız edici olsaydı herkes terasta yapardı sanırım...Bazı durumlarda yazılı olmasa da çoğunluğa uymak gerekir çevreyi rahatsız etmemek adına

Yani benimle inatlaşmayı tercih etmeden yorum yazdığınız için teşekkür ederim

Çok ilginç nasıl oflanır biliyorsunuz ama olaylar arasında mantıklı bağlar kuramıyorsunuz
Uzun uzun mangalla sesin alakalı olmadığını anlatırdım ama sanırım boşa olur

Arkadaş olmayı tercih etmeyeceğim birisin ayrıca.
Bu beni üzer

Evdeki gürültüden ben mi bahsettim?
Ben teras kapısından dert yandım. Ağır Demir kapı sesi korkutuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…