Kapanma varken nasıl babanıza gelebiliyorsunuz ? Yasaktı hani ??Okulum 1 buçuk senedir kapalı, ben 2020 Mart ayında 3 hafta için geldim babama.
Ayrıca ne ilgisi var şimdi? Babama gelmek kalmak için icazet mi alacağım?
Lütfen başka köşede doğurmayı bekleÇok ilginç nasıl oflanır biliyorsunuz ama olaylar arasında mantıklı bağlar kuramıyorsunuz
Uzun uzun mangalla sesin alakalı olmadığını anlatırdım ama sanırım boşa olur
Bu beni üzer
Okuyabiliyor musun?Kapanma varken nasıl babanıza gelebiliyorsunuz ? Yasaktı hani ??
Tam olarak yerini göstersene bi yanlışlın olmasın şimdiL
Lütfen başka köşede doğurmayı bekle
Benim aileminde aynı bahsettiği şekilde bir apartmanı ve kiracıları var . Üst katınıda mülteci bir aileye verdiler ücret almadan. İnsanlar doğrusu çok mülayimler hatta gelir annemlere ev işlerinde yardım ederler . Ayrıca cocuklarıda var dolayisiyla arada gürültü oluyor ama çocuk sonuçta , otur sesini çıkarma diyemezsin . Ayrıca benim kiracılar bahçeye sebze falan ekseler ben gayet memnum olurdum . Çiçekleri de severim ama organik organik dalından koparılan sebze bambaşka oluyorHayır yani insanlar kiracı diye biz ne dersek o olur kafasında bir ezikleme var. Halbuki mal sahibi baba yani baba rahatsız değil rahatsız olsa çıkartır seni ne ilgilendirir.
Evet , hatta senden daha güzel okuyabiliyorum .Okuyabiliyor musun?
Hahahaaha yanlış yerde bekleme görgüsüzlük olabilir. Ben evin konumunu merak ettim. Görgü kuralları bayağı farklı. (Doğurduğum için yazabiliyorum)Tam olarak yerini göstersene bi yanlışlın olmasın şimdi
Yanlış yerde beklemeyeyim
O oluyor bana.Ayrıca sırf ev sizin size para ödüyorlar diye o insanların sahibi değilsiniz yani ev sahibisiniz keza ev sahibide babanız. İnsanların kendi evlerinde ne yapacğına karar veremezsiniz. Bide en sona yazmışsınız korona geçirdiler diye size ne bundan. Babanız rahatsız değil size ne oluyor ?
Siz olaylar arası bağlantı kurmayı deneyin zira mangaldan dem vurup olay mangal değil ses diyorsunuz. Sesi nasıl şikayet edeceksiniz malum kapı çarpma sesi ya haniEvdeki gürültüden ben mi bahsettim?
Ben teras kapısından dert yandım. Ağır Demir kapı sesi korkutuyor
Ayyyhhh yine bir kapı çarpma olayı dahaSiz olaylar arası bağlantı kurmayı deneyin zira mangaldan dem vurup olay mangal değil ses diyorsunuz. Sesi nasıl şikayet edeceksiniz malum kapı çarpma sesi ya haniEn fazla babanız kapıya dikkat edin der. Şikayette edemezsiniz zira belli saatler arasında olan sesler normal anormal derecede olmadığı sürece şikayet edilemiyor. Ne mangalı şikayet edebilirsiniz ne kapı sesini Hee edebilceğiniz şey tam kapanmada olan misafirlik oda geçti artık
Kapıların çarpmasını önlemek için çok pratik ve ucuz yöntemler var . Ebeveyn olduğunda hemen aklına gelecek , güvenlik önlemlerinden biri mesela ...Evdeki gürültüden ben mi bahsettim?
Ben teras kapısından dert yandım. Ağır Demir kapı sesi korkutuyor
Ah ne barbeküsü ne terası olan bizler bilemeyiz tabiBen şunu merak ettim
Bahçedeki barbekünün dumanı mı daha üstte olur yoksa terastaki mangalın mı?
Duman rahatsız edecekse bahçedeki daha çok rahatsız eder gibi geliyor bana
Ama ne barbeküm ne terasım var tam konuya hakim olamıyorum
Ben uyardım?Kapıların çarpmasını önlemek için çok pratik ve ucuz yöntemler var . Ebeveyn olduğunda hemen aklına gelecek , güvenlik önlemlerinden biri mesela ...
Yine komşu vakasıAyyyhhh yine bir kapı çarpma olayı daha
İyi de sizin köpeğiniz sesten korkup titriyorsa her sese havlamamasi lazım ama maşallahı var yani. Ayrıca biz terasa hayatımızda bir kere bile çıkmadık ve o terastaki süs havuzu yüzünden ev su aldı hatırlarsanız kapatıldı havuz. Terasta mangal da yakmadık, bence karistiriyorsunuz.Ya konu onların da sevmesi değil.
Konu ses!
Offfff kapı sesi!!!!
Köpeğimib korkup titremesi.
Size bir ara meşhur mangal yerini göstereyim, aydınlanın
Hayır bebe kilidinden bahsetmiyorum . Kapı hidrolikigi var mesela . Pahalı sayılmaz . En azından çarpma sesi olmaz .Ben uyardım?
Kapıyı çarpmak yerine, kapatın dedim?
Koca Demir kapıya bebek kilidi mi takayım?
Hem de konu kapı çarpmaYine komşu vakası
Ben arkadaşım seninle. Üzülme gel, terasta mangal yakarız yaz geldi.Çok ilginç nasıl oflanır biliyorsunuz ama olaylar arasında mantıklı bağlar kuramıyorsunuz
Uzun uzun mangalla sesin alakalı olmadığını anlatırdım ama sanırım boşa olur
Bu beni üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?