• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgü'süz!!!

Konu ne bilmiyorum ama insanların tek mesajla okuduklarına yorum yapma huyuna gıcık oluyorum. Herkes aynı şekilde düşünecek diye bir şey yok ki. Birilerini aforoz etmek zorunda değiliz konudan. Herkes düşündüğünü söyler. Bunu söyleyince de kimse komik vs olmaz. İnsanların bazen muhalefet olsun diye konuştuklarını düşünüyorum.
Valla İpek ciğim bir de en komiği ne biliyor musun.Konu sahibi birşey demezken,başka bir şahıs senin yorumunu alıntılayıp sana laf sokuyor.Seni sinirlendiriyor.İnsansın cevap veriyorsun (ki hep ölçülü cevap vermeye dikkat etmişimdir) bu sefer de yok senle muhatap olmuycam yok sıktın yok banane diyor.Gerçekten komik ya.Kime ne yazdığının farkında olmayan tipler.Ben de şaşırıyorum tekrar dönüyorum yorumumu okuyorum acaba kötü bir anlam mı var yorumumda diye.Bir de demiş ya istesen de haklı konu sahibi istemesen de.Ya bu nasıl bir egodur.Konu sahibine haksızsın bile demişim bi de.

Valla İpek ciğim bir de en komiği ne biliyor musun.Konu sahibi birşey demezken,başka bir şahıs senin yorumunu alıntılayıp sana laf sokuyor.Seni sinirlendiriyor.İnsansın cevap veriyorsun (ki hep ölçülü cevap vermeye dikkat etmişimdir) bu sefer de yok senle muhatap olmuycam yok sıktın yok banane diyor.Gerçekten komik ya.Kime ne yazdığının farkında olmayan tipler.Ben de şaşırıyorum tekrar dönüyorum yorumumu okuyorum acaba kötü bir anlam mı var yorumumda diye.Bir de demiş ya istesen de haklı konu sahibi istemesen de.Ya bu nasıl bir egodur.Konu sahibine haksızsın bile demişim bi de.
Bana da oluyor bazen.

hoppaaa diyorum..

Puahahahha de geç valla.

Bazılarının fıtratı öyle, evet saklayın göz önünde bulundurmayın. :110:
En azından sinir olmazsınız fazla olduğu zaman ikram edersiniz zaten.

giphy.gif
Koptum ya. Bazilari ama cidden böyle. Benzetme cuk olmus :KK70::KK70::KK70:

adı ustunde sende bılıyorsun zaten gorgusuz bırde zaten bu davranısların yanlış oldugunu bılmıyorkı GORGU YOKK INCELIK YOKK TAKMA

Sinir olurum böyle tiplere :)
Birgün yegenimi aldim arkadasima gittim o zamanlar 3 buçuk yasinda falan herhalde arkadasin pasta yapmis ikimize birer dilim koyup vermişti benimkini yedi kendininkini yedi tepsi yanimizdaydi tepsiyi aldi kucagina ordanda bir dilim yedi ama ben kalmistim öyle :D
Evde bir dilim bile yemez eşşek :D

Birgün yegenimi aldim arkadasima gittim o zamanlar 3 buçuk yasinda falan herhalde arkadasin pasta yapmis ikimize birer dilim koyup vermişti benimkini yedi kendininkini yedi tepsi yanimizdaydi tepsiyi aldi kucagina ordanda bir dilim yedi ama ben kalmistim öyle :D
allah manda şifası versin

oyy maşallah yaaa :)))

bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı olur ????

adı üstünde görgüsüz. benim iş arkadasım da aynı sigara almaz kendine ya da alır çantasından çıkarmaz, sürekli benimkinden içer. seni iyi anlıyorum ben tepkimi belli ettim şimdi çekiniyor. sen de belli et böylelerine ses çıkarmazsan daha beteer oluyorlar.

adı üstünde görgüsüz. benim iş arkadasım da aynı sigara almaz kendine ya da alır çantasından çıkarmaz, sürekli benimkinden içer. seni iyi anlıyorum ben tepkimi belli ettim şimdi çekiniyor. sen de belli et böylelerine ses çıkarmazsan daha beteer oluyorlar.

daha bitti zaten yüzlerine bakmam öylelerinin.. otlakcılar yapcak bişe yok :D

daha bitti zaten yüzlerine bakmam öylelerinin.. otlakcılar yapcak bişe yok :D

aynen öyle. sanki benim babamın fabrikası var cok zenginim de onları da besleyecem hadi canım. görgüsüzlükten cok bunlarınki adamı enayi yerine koymak, terbiyesizlik yani.

Back
X