- 3 Ocak 2015
- 42
- 26
- 18
- 54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibini bozmaya gerek yok .Kadın derdini anlatmış ve sonuna kadar haklı .Ben hiç çalışmadım kurumsal yerlerde,hattta koca plazada.Hiç insan tanımıyorum hiç bilmiyorum.hatta senin tabirinle haberim yok.
konu sahibini bozmaya gerek yok .Kadın derdini anlatmış ve sonuna kadar haklı .
İster kabul edin ister etmeyin.
öyle aslında .Doğru .teşekkür ederim ama gerek yok böyle konuşanlara cevaap vermeye.. ne deesek boş olur yani![]()
Böyle damla çikolatalı kocaman kurabiye yanında çayaynen tam da ögle çayı vakti yaklaşıyor.olmaz böyle bir şey.şöyle ağızda dağılan of offf ki of
börek yaptım bugün bilseydim kurabiyenin böylesine değerli olduğunu ve canımın çekicegini yapardım.![]()
O görgüsüzlük değil bence, olsa olsa aç gözlülük, yüzsüzlük ve dalkavukluktur. Bir olur, iki olur ama samimiyetin dahi olsa ne insan izin alır. Onu bile ben gururuma yedirip “alabilir miyim?” diyemem. Aynen dediğin gibi o ikram etmek istese eder zaten.bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı olur ????
Madem yemelerini istemiyorsunuz çekmecenize koyun ortada durmasın. 5 tane kurabiyeyi nasıl yiyor ayrıca hiç kalamacasına ne bileyim insan samimiyetten oo kurabiye mi var diye bir tane alır bizimde arkadaşlar var öyle son bir tane kalmıştır başka yiyecek var mı diye sormaz alır onu yer bende hiç öyle direkt alıp yiyemem illa ye demeleri lazım onda da herkes yedi mi diye sorarım ama 5 tane bana abartılı geldi ne bileyim hiç öyle tüm kalan kurabiyenin hepsini yiyen görmedim dediğim gibi çekmecenizde saklayın çekmeceyi de karıştıramazlar ya.
O görgüsüzlük değil bence, olsa olsa aç gözlülük, yüzsüzlük ve dalkavukluktur. Bir olur, iki olur ama samimiyetin dahi olsa ne insan izin alır. Onu bile ben gururuma yedirip “alabilir miyim?” diyemem. Aynen dediğin gibi o ikram etmek istese eder zaten.
AY çok güldüm buna kurabiye canavarınaBazılarının fıtratı öyle, evet saklayın göz önünde bulundurmayın.
En azından sinir olmazsınız fazla olduğu zaman ikram edersiniz zaten.
![]()
Madem adam seviyor bunun gibi şeyleri getirsin kendine.aile görgüsü görseymiş öyle davranmayacağını bilirmiş belki oyüzden görgüsüz yazdım :) aç gözlülük daha doğru evet :)
Madem adam seviyor bunun gibi şeyleri getirsin kendine.
Bir de ofis ortamlarında şu tipler vardır. Biri bir şey getirirse toplu yenmek üzere hemen atlar, hatta hayıflanır “bir kek yapın da yiyelim kızlar”.. sonra “bak bunu hatırlayamadın yarın 1 kg baklava getiriyorsun” bu örnek erkek tabi. Biz bir gün fabrikada idari personel karar verdik herkes bir şey getirecekti evden çayla içeceğiz. İşte biri kek yaptı, biri börek falan tabi müdürler yok işin içinde. Bu vatandaş da dedi ki: ben kadın değilim ki bir şey yapamam benden beklemeyin.
O an kulis oldu: ee yapamadığını biliyoruz da yoldan geçerken de bir yerden almak çok mu zor? Ya da benim eşimin böyle bir şeyi olsa ben seve seve yaparım gibi.
Bizim numunelik örnek de 10 senedir buradaysam sakız bile getirmemiştir.