• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgü'süz!!!

benimde öyle bir arkadaşım var ne bulursa ne görürse elimde sormadadan yiyo ama ben aynısını yapsan kırk yıl susmaz. bence konuş . gerçi ben konuşunca yarım kulakla dinledi 30 dk sonra yine aynısını yaptı... en sinir olsuğum insan tipi...:KK43::KK43:

Ben hiç çalışmadım kurumsal yerlerde,hattta koca plazada.Hiç insan tanımıyorum hiç bilmiyorum.hatta senin tabirinle haberim yok.
konu sahibini bozmaya gerek yok .Kadın derdini anlatmış ve sonuna kadar haklı .
İster kabul edin ister etmeyin.

Hadsizlik tamamen başka bir şey değil. Ne münasabet yani ikram etmemişsem alma dediğin gibi.

Yalnız biraz fazla sinirlenmişsin. Takma bu kadar canım ya :) Regl falan mı olacaksın, pms sendromu mu nedir bu :KK48::KK48::KK48:

oooups kurabiye canavarı ete kemiğe bürünmüş:110:

amaannn her işyerinde böyle gereksiz şahsiyetler var malesef,bunlar laf çakmadıkça anlamazlar,safa yatarlar. ne diyeyim hepimize ALLAH sabır versin

teşekkür ederim ama gerek yok böyle konuşanlara cevaap vermeye.. ne deesek boş olur yani :KK43:
öyle aslında .Doğru .
Üslup çok çirkin .
insanı cimri yapıyorlar halbuki karşı taraf aslında cimri.Belli kendisi kıyıp alabilse bu lafları duymayacaklar .(işyerindeki şahıs için söylüyorum)

ya bu işyerlerinde bu dertler bitmiyo malesef.
mecburen bu insanlara göre ayarlıyorsunuz bazı şeyleri.
çekmecenize koyun ortalıkta bırakmayın.

bizde büyük kalabalık bi odada çalışıyoruz.
diyette yaptığım için yemem içmem sık oluyor.
mecburen çekmeceden çıkarıp yiyorum.
ortalıkta dursa gelen giden bi şey söyler şaka yollu.

İzinsiz birinin
aynen tam da ögle çayı vakti yaklaşıyor.olmaz böyle bir şey.şöyle ağızda dağılan of offf ki of

börek yaptım bugün bilseydim kurabiyenin böylesine değerli olduğunu ve canımın çekicegini yapardım.:kk77:
Böyle damla çikolatalı kocaman kurabiye yanında çay:mad:

bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı olur ????
O görgüsüzlük değil bence, olsa olsa aç gözlülük, yüzsüzlük ve dalkavukluktur. Bir olur, iki olur ama samimiyetin dahi olsa ne insan izin alır. Onu bile ben gururuma yedirip “alabilir miyim?” diyemem. Aynen dediğin gibi o ikram etmek istese eder zaten.

Madem yemelerini istemiyorsunuz çekmecenize koyun ortada durmasın. 5 tane kurabiyeyi nasıl yiyor ayrıca hiç kalamacasına ne bileyim insan samimiyetten oo kurabiye mi var diye bir tane alır bizimde arkadaşlar var öyle son bir tane kalmıştır başka yiyecek var mı diye sormaz alır onu yer bende hiç öyle direkt alıp yiyemem illa ye demeleri lazım onda da herkes yedi mi diye sorarım ama 5 tane bana abartılı geldi ne bileyim hiç öyle tüm kalan kurabiyenin hepsini yiyen görmedim dediğim gibi çekmecenizde saklayın çekmeceyi de karıştıramazlar ya.

Madem yemelerini istemiyorsunuz çekmecenize koyun ortada durmasın. 5 tane kurabiyeyi nasıl yiyor ayrıca hiç kalamacasına ne bileyim insan samimiyetten oo kurabiye mi var diye bir tane alır bizimde arkadaşlar var öyle son bir tane kalmıştır başka yiyecek var mı diye sormaz alır onu yer bende hiç öyle direkt alıp yiyemem illa ye demeleri lazım onda da herkes yedi mi diye sorarım ama 5 tane bana abartılı geldi ne bileyim hiç öyle tüm kalan kurabiyenin hepsini yiyen görmedim dediğim gibi çekmecenizde saklayın çekmeceyi de karıştıramazlar ya.

gözümle görmesem inanmazdım aynen kaldırcam yanımda oturan olursa ikram ederim herzamanki gibi

O görgüsüzlük değil bence, olsa olsa aç gözlülük, yüzsüzlük ve dalkavukluktur. Bir olur, iki olur ama samimiyetin dahi olsa ne insan izin alır. Onu bile ben gururuma yedirip “alabilir miyim?” diyemem. Aynen dediğin gibi o ikram etmek istese eder zaten.

aile görgüsü görseymiş öyle davranmayacağını bilirmiş belki oyüzden görgüsüz yazdım :) aç gözlülük daha doğru evet :)

Bazılarının fıtratı öyle, evet saklayın göz önünde bulundurmayın. :110:
En azından sinir olmazsınız fazla olduğu zaman ikram edersiniz zaten.

giphy.gif
AY çok güldüm buna kurabiye canavarına

arsız ve terbiyesizlere ne desen boş allah islah etsin bile diyemiyor insan

Bizim iş yerinde de oluyor bu. Patronumuz her gün muhakkak meyve yer ve bi arkadaşımızda kendisi alır getirir koyar mutfağa ki patron istediğinde bulunsun diye (kendi parasıyla alıyor). Bir başka arkadaşta istisnasız her gün açar dolabı sormadan etmeden alır bir güzel yer. Geçen en son çaycı abla söyledi bi kerede sen al getir 1kg biz yiyelim dedi. Odur budur almıyor :KK14:

aile görgüsü görseymiş öyle davranmayacağını bilirmiş belki oyüzden görgüsüz yazdım :) aç gözlülük daha doğru evet :)
Madem adam seviyor bunun gibi şeyleri getirsin kendine.

Bir de ofis ortamlarında şu tipler vardır. Biri bir şey getirirse toplu yenmek üzere hemen atlar, hatta hayıflanır “bir kek yapın da yiyelim kızlar”.. sonra “bak bunu hatırlayamadın yarın 1 kg baklava getiriyorsun” bu örnek erkek tabi. Biz bir gün fabrikada idari personel karar verdik herkes bir şey getirecekti evden çayla içeceğiz. İşte biri kek yaptı, biri börek falan tabi müdürler yok işin içinde. Bu vatandaş da dedi ki: ben kadın değilim ki bir şey yapamam benden beklemeyin.

O an kulis oldu: ee yapamadığını biliyoruz da yoldan geçerken de bir yerden almak çok mu zor? Ya da benim eşimin böyle bir şeyi olsa ben seve seve yaparım gibi.

Bizim numunelik örnek de 10 senedir buradaysam sakız bile getirmemiştir.

Madem adam seviyor bunun gibi şeyleri getirsin kendine.

Bir de ofis ortamlarında şu tipler vardır. Biri bir şey getirirse toplu yenmek üzere hemen atlar, hatta hayıflanır “bir kek yapın da yiyelim kızlar”.. sonra “bak bunu hatırlayamadın yarın 1 kg baklava getiriyorsun” bu örnek erkek tabi. Biz bir gün fabrikada idari personel karar verdik herkes bir şey getirecekti evden çayla içeceğiz. İşte biri kek yaptı, biri börek falan tabi müdürler yok işin içinde. Bu vatandaş da dedi ki: ben kadın değilim ki bir şey yapamam benden beklemeyin.

O an kulis oldu: ee yapamadığını biliyoruz da yoldan geçerken de bir yerden almak çok mu zor? Ya da benim eşimin böyle bir şeyi olsa ben seve seve yaparım gibi.

Bizim numunelik örnek de 10 senedir buradaysam sakız bile getirmemiştir.

iş ortamında öyle olanların aile ilişkileri nasıldır Allahım akıl fikir versin. ya erkeksin tamam yapmaayabilirsin git meyve suyu kola al bişe al yani ama işte yok bedavacılar nasıl gelmişlerse öyle giderler. bunlar gibiler. bunları savunanlar.

Back
X