Ya ben burdaki bazılarına gerçekten gülsem miiiiii kızsam mı .Yahu sana kim ne dedi de bir de SIKTINIZ diyorsun.Yaptığım yoruma alakasız çok uç yakından uzaktan hiç alakası olmayan yorum yapan bir de,GÖRGÜ adlı konu da tanımadığın birine şundan bundan haberin yok galiba gibi bir üslupla cevap veren,yorumumda incitici tek bir hakaret olmadığı halde konu sahibi bozmana gerek yok diyen,bir de ben haksızsın demediğim halde istesen istemesen de konu sahibi haklı diye pervasız bir cümle kullanan,bu da yetmiyormuş gibi yok ne haddime haşa gibi dalga cümleleri kullanan sensin.Hala da kalmış sıktın cevap vermyicem diyorsun ya.Verme bana cevap verme.Sana laf söyleyen yok.Kimseyi tartışma ortamına çekipte sonra o bulaşmış gibi tavır takınamazsın.Herkesin eşref saati vardır.Kimse kimsenin canını durduk yere sıkmasın.Hee ben hakaret dolu dalga geçer birşey yazsam ve sen de insan olarak rahatsızlığını dile getirsen taktir ederim sağduyundan ötürü.Ama dön yazdıklarını oku ve bana kurduğun cümlelere dikkat et.Ben yorumumu yaparıum geçerim.Kimseyi bağlamaz.