• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgüsüzlük sinirden ölüyorum

7 yıldır sadece makarna bulgur ve belki 2 3 kere börek bu kadar cola meyve çerez anca rüyanda görürsün
Sen yemeğe çağırılınca erken git
Şunu da yapalım mı bunuda yapalımmı de bakalım
Ne diyecekler
Cimri değillerde sanki pek bu işlerden anlamıyorlarmış geldi bana
Ya onlarında durumu çok yok galiba
Size gelince böyle saldırıya geçtiklerine göre

saglıgımı kaybettim mahkeme kapısından döndüm

Sağlığını niye kaybediyorsun? Gamsız ol biraz. Lafını esirgeme eşin birşey derse de kusura bakma senin ailen yüzünden sağlığımdan olamam dersin. Net ol, kararlı ol.

7 yıldır sadece makarna bulgur ve belki 2 3 kere börek bu kadar cola meyve çerez anca rüyanda görürsün

Tam tahmin ettiğim gibi. Talan ve yağma zihniyeti. Halbuki onlar büyük, yedirip içirmeyi, izzet ikram göstermeyi onlar öğretecek size. Yazık, çok yazık. Çocuğunuzun rızkını yedirmeyin bunlara.

fırsat vermediki nasıl yiyebildi bilmiyorum o kadar kısa zamanda
çok itildim. nefret ederim öyle yiyici tiplerden. bir akrabamızın da yazlık bir komşusu vardı koskoca adam, sürekli eve girer çıkardı buzdolabını kafasına göre açar yerdi. beleşçi herif. inşallah uzağa taşınırsınız da kurtulursun.

bence mevzu yedıgı kavun degıl
yanı takıldıgın buysa takıldıgın yer yanlıs

adam butun dolapları acıp kurcalıyormus ya :D
ben bundan rahatsız oldum

Sen yemeğe çağırılınca erken git
Şunu da yapalım mı bunuda yapalımmı de bakalım
Ne diyecekler
Cimri değillerde sanki pek bu işlerden anlamıyorlarmış geldi bana
Ya onlarında durumu çok yok galiba
Size gelince böyle saldırıya geçtiklerine göre
kayınpederimin maaşı 1900 tl falan almazlar ki denedim kaç kere

bakmaz ki benim param olursa bu sefer 2 maaş giriyor diye daha çok talan ederler
Sen evde olmadığın için talan edecek vakit bulamayabilirler belki
Yada evinizin çok gizli bir yerine mini dolap alın
Kilitleyin orayıda
Normal dolabınız tam takır olsun

çok itildim. nefret ederim öyle yiyici tiplerden. bir akrabamızın da yazlık bir komşusu vardı koskoca adam, sürekli eve girer çıkardı buzdolabını kafasına göre açar yerdi. beleşçi herif. inşallah uzağa taşınırsınız da kurtulursun.
inşallah

erkek

eşimle mahkemenin kapısından döndüm bu konu yüzünden eşim annemler o apt da olsun olmasın sırf senin tavrıın yüzünden oraya taşınacagız diyor tek mesele kavun degil mesajlarımı okursan eger

Aynı apartmana taşınınca zaten ister istemez boşanma aşamasına geleceksiniz. Sizi bununla tehdit etmesine müsade etmeyin.

Ay konu sahibine muhalefet olacağım diye ne diyeceğini şaşmış insanlar var ya, şurada okuyorum bakıyorum, niye evinin eşyasını satsın bu kadın hesapta olmayan bi adamın boğazı için? Gerçekten büyük düşüncesizlik ve terbiyesizlik. Dede dediğin torununa çikolata getirir, karpuz-kavun getirir, çocuğun çikolatasını fütursuzca yemez, kavuna kaşıkla ortasından dalmaz. O evde başka insanlar da var. Bu düpedüz kabalık, pisboğazlık ya.

2 buçuk senedir evliyim, ne kpim ne babam daha gelip buzdolabımı açmış insanlar değil ve ben de evime gelen kimseyi aç susuz göndermiş insan değilim. Tok olsa bile önüne sofrayı kurarım, çerezinden meyvesine yığarım. Elimde olanı dökerim.
Ellerinin kolay kolay boş geldiğini de görmem, Allah razı olsun hepsinden.

Ama kadın diyor ısrarla "Sıkışıktım, son liralarımdı" ... Çocuğuna bi kavun almış, çok mu zordu dede olacak adamın kavunu 2ye 3e bölüp bir kısmını yemesi ve o evin halini gözetmesi? Şu arsızlığı da savunan var ya ne diyeyim. Adam hasta değil husta değil, unutkan değil, zekası yetersiz değil, ee? Daha ne? Terbiyesizlik işte düpedüz.
Kadın diyor oğlunun cüzdanını dışarıda görse para alan adam bu, evimi karıştıran insanlar bunlar vs. ama hala ısrarla savunanlar var ya. Evin tüm erzağı adamın totosundan çıksın, bu insanlar da bilgisayar telefon satsın ha?
Oldu canım başka?

Çok sinirlendim konunuza konu sahibi.
Bi de habersiz çat kapı geliyorlar demişsiniz. En olmadı dolabın üzerine, dolabın içindeki yemeklere vs uyarı yazıları yazın.
"Bu çocuğun yemeği dokunma" vs diye.

Sen evde olmadığın için talan edecek vakit bulamayabilirler belki
Yada evinizin çok gizli bir yerine mini dolap alın
Kilitleyin orayıda
Normal dolabınız tam takır olsun
oglum söylüyor şunu aldık vs diye yada eşim unutup agzından kaçııyor

Aynı apartmana taşınınca zaten ister istemez boşanma aşamasına geleceksiniz. Sizi bununla tehdit etmesine müsade etmeyin.
ben tehdit ettim ve ayrı kaldık bir süre ama nafile inada bindirdi

bi çok arkadaşın yorumu aksine ben sizi haklı buldum.

bi kere başkasının evinde dolap açılıp bişey istenmez herif bırak istemeyi sormadan yiyor.
nefret ederim böyle insanlardan sonuna kadar haklısınız.

maalesef eşinizin ailesi oldugu için önlem alamazsınız ama aynı apartman olayını bi şekilde çözün.

kayınpederimin maaşı 1900 tl falan almazlar ki denedim kaç kere
ben annemin maaşını bilmem annem benim maaşımı bilmez , geçtim kv kpi yani... siz maddi sıkıntı içinde misiniz? kpin maaşını hesaplama , yediği lokmaları sayma, zamanında yediği çikolatayı unutmama , evlerine gittiğinde ikram bekleme falan...

inanın hepsi inanılmaz itici şeyler.. böyle bir insan olmak yerine maddiyatınızı toparlamak adına girip çalışabilirsiniz... evinizde yiyen içen bu kadar gözünüze batmaz o zaman, bu küçük hesapları belki bırakırsınız...

Ay konu sahibine muhalefet olacağım diye ne diyeceğini şaşmış insanlar var ya, şurada okuyorum bakıyorum, niye evinin eşyasını satsın bu kadın hesapta olmayan bi adamın boğazı için? Gerçekten büyük düşüncesizlik ve terbiyesizlik. Dede dediğin torununa çikolata getirir, karpuz-kavun getirir, çocuğun çikolatasını fütursuzca yemez, kavuna kaşıkla ortasından dalmaz. O evde başka insanlar da var. Bu düpedüz kabalık, pisboğazlık ya.

2 buçuk senedir evliyim, ne kpim ne babam daha gelip buzdolabımı açmış insanlar değil ve ben de evime gelen kimseyi aç susuz göndermiş insan değilim. Tok olsa bile önüne sofrayı kurarım, çerezinden meyvesine yığarım. Elimde olanı dökerim.
Ellerinin kolay kolay boş geldiğini de görmem, Allah razı olsun hepsinden.

Ama kadın diyor ısrarla "Sıkışıktım, son liralarımdı" ... Çocuğuna bi kavun almış, çok mu zordu dede olacak adamın kavunu 2ye 3e bölüp bir kısmını yemesi ve o evin halini gözetmesi? Şu arsızlığı da savunan var ya ne diyeyim. Adam hasta değil husta değil, unutkan değil, zekası yetersiz değil, ee? Daha ne? Terbiyesizlik işte düpedüz.
Kadın diyor oğlunun cüzdanını dışarıda görse para alan adam bu, evimi karıştıran insanlar bunlar vs. ama hala ısrarla savunanlar var ya. Evin tüm erzağı adamın totosundan çıksın, bu insanlar da bilgisayar telefon satsın ha?
Oldu canım başka?

Çok sinirlendim konunuza konu sahibi.
Bi de habersiz çat kapı geliyorlar demişsiniz. En olmadı dolabın üzerine, dolabın içindeki yemeklere vs uyarı yazıları yazın.
"Bu çocuğun yemeği dokunma" vs diye.
arsızlar canım işe yaramaz bıktım canımdan

evet ne yapıp edip aldı 80 tl yi ödeyecegim diye daha ödemedi 4 yıl oldu ogün söz verdim bir daha çalışmayacagım diye

Ama sargoz sen de pasiflikten öleceksin yani. Kendine bir daha çalışmayacağım diye değil, bir daha maaşımı onlara yedirmeyeceğim diye söz vermelisin.

Sende de sıkıntı var kusura bakma. Biraz sesin çıksın, kendin için olmasa bile çocuğun için.

dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
Sizin sorununuz bu gibi durumları bize ve eşinize yansıttığınız gibi eşinizin ailesine yansıtmıyor olmanız.
Aba altından sopa gösterme teknikleri deneyin derim.
Örneğin kp kavunu yedi ve eşiniz de benim de canım istedi dedi.
İşte o sırada gülerek latife edercesine diyeceğiniz çok laf var.
"Canım; babanın maşallahı var hepimizi gömer boğazı yerinde 5 kiloluk kavunu bir oturuşta yedi şimdi gidip bizede kavun alsın bizde yiyelim değilmi babacım"
Yada kp kavun yedim dedikten hemen sonra "Aaaaa ye tabi babacım kavun senden kıymetlimi? Oğlunla torunun da kavun istiyordu onlarda kavundan kıymetsiz değildir herhalde" diyerek kocana dönüp "Aşkım baban 1 kavun yedi ama şimdi gidip 2 kavun birden alacakmış biri sana biri torununa kavunlar gelene kadar ben mutfaga gidip yemeği hazırlayım bari" vs vs gibi şeyler.
Kaynımlar oğluma yaptığım pastayı yeseler (ki hamle bile yapamazlar) diyelim yediler yollar iki katlı pasta aldırırdım.Ama öyle kötülükle zorbalıkla değil erkeklik gururlarına laf söylerdim inceden şaka yollu ;)
Çok kafana çıkartmışsın bence.

Ama sargoz sen de pasiflikten öleceksin yani. Kendine bir daha çalışmayacağım diye değil, bir daha maaşımı onlara yedirmeyeceğim diye söz vermelisin.

Sende de sıkıntı var kusura bakma. Biraz sesin çıksın, kendin için olmasa bile çocuğun için.
neler nelr yaptım inan artık gücüm kalmadı beni ve eşimi tanıyan herkes çalışmasın sargoz baban onu da yer dediler inanın adam da kv de de o kadar arsızlarki

Back
X