Ay konu sahibine muhalefet olacağım diye ne diyeceğini şaşmış insanlar var ya, şurada okuyorum bakıyorum, niye evinin eşyasını satsın bu kadın hesapta olmayan bi adamın boğazı için? Gerçekten büyük düşüncesizlik ve terbiyesizlik. Dede dediğin torununa çikolata getirir, karpuz-kavun getirir, çocuğun çikolatasını fütursuzca yemez, kavuna kaşıkla ortasından dalmaz. O evde başka insanlar da var. Bu düpedüz kabalık, pisboğazlık ya.
2 buçuk senedir evliyim, ne kpim ne babam daha gelip buzdolabımı açmış insanlar değil ve ben de evime gelen kimseyi aç susuz göndermiş insan değilim. Tok olsa bile önüne sofrayı kurarım, çerezinden meyvesine yığarım. Elimde olanı dökerim.
Ellerinin kolay kolay boş geldiğini de görmem, Allah razı olsun hepsinden.
Ama kadın diyor ısrarla "Sıkışıktım, son liralarımdı" ... Çocuğuna bi kavun almış, çok mu zordu dede olacak adamın kavunu 2ye 3e bölüp bir kısmını yemesi ve o evin halini gözetmesi? Şu arsızlığı da savunan var ya ne diyeyim. Adam hasta değil husta değil, unutkan değil, zekası yetersiz değil, ee? Daha ne? Terbiyesizlik işte düpedüz.
Kadın diyor oğlunun cüzdanını dışarıda görse para alan adam bu, evimi karıştıran insanlar bunlar vs. ama hala ısrarla savunanlar var ya. Evin tüm erzağı adamın totosundan çıksın, bu insanlar da bilgisayar telefon satsın ha?
Oldu canım başka?
Çok sinirlendim konunuza konu sahibi.
Bi de habersiz çat kapı geliyorlar demişsiniz. En olmadı dolabın üzerine, dolabın içindeki yemeklere vs uyarı yazıları yazın.
"Bu çocuğun yemeği dokunma" vs diye.