karsimdaki insan yalana meyilli olunca insan korkuyo benim esyalarimida aldi der diye giremedim cesaret edemedimKapının kilidi değişmeden değiştiyse bile eşyalarımı alacağım diye girip kendiniz alabilirdiniz
Bence hata sizde eşyalarınızı bırakıp gitmişsiniz bu yüzden esyalarımı şöyle yolladı diye şikayet etmeyin el insanı ne bekliyorsunuzkarsimdaki insan yalana meyilli olunca insan korkuyo benim esyalarimida aldi der diye giremedim cesaret edemedim
hayir sinirimin sebebi ben karnim burnumda bile saatlerce onun utusunu yaptim geceligini dahi utuledim biraz saygi gosterbilirdi diyeGelişi güzel kıyafetleri tıktı diye mi bu sinir...neyse ütülersin biter
Ic giyimlerini göndermesi de normal yani,hatra olarak mi saklayacakti
evden kovdu beni daha sonrada kilidi degistirdi benim esya almama firsat vermedikiBence hata sizde eşyalarınızı bırakıp gitmişsiniz bu yüzden esyalarımı şöyle yolladı diye şikayet etmeyin el insanı ne bekliyorsunuz
Bilemiyorum ben karşı çıkardım evden döverek mi attı, kimin evinden kimi kovuyorevden kovdu beni daha sonrada kilidi degistirdi benim esya almama firsat vermediki
hayir ya utusunde degilim tabikide evide terk etmedim zorla cikardi kovdu sadece bu kdrida ayip diye dusunuyormdiğer konularınızı bilmiyorum ama boşanmaya karar verdiğiniz adamdan nezaket mi bekliyorsunuz?
evi terketmişsiniz, adam eve girmeyin diye kilit değiştirmiş, siz kıyafetlerin ütüsünü bozdu diye söyleniyorsunuz :)
dovmedi ama gitmezsen sacindan surukler yine gotururm dediBilemiyorum ben karşı çıkardım evden döverek mi attı, kimin evinden kimi kovuyor
öyle zırvalık mı olurmuş.keşke yanınızda polis eşliğinde bir çilingirle gitseydiniz.yasal yolu bu çünkü.evden kovdu beni daha sonrada kilidi degistirdi benim esya almama firsat vermediki
Bilemiyorum böyle bir insan hiç hayatımda görmedim, saygısız leş biriyle evlenmişsinizdovmedi ama gitmezsen sacindan surukler yine gotururm dedi
Böyle diyen birisini arasan küfretsen bağırsan çağırsan ninni gelir. Umurunda da olmaz daha da sinirini zıplatır. Hakaret davası falan bile açmaya kalkabilir. Yüz göz olma insan değil karşındaki öyle düşün.dovmedi ama gitmezsen sacindan surukler yine gotururm dedi
adam sizi çocuğunuzla kapının önüne koymuş. ayıbı gunahı umrunda mısınız sizce?hayir ya utusunde degilim tabikide evide terk etmedim zorla cikardi kovdu sadece bu kdrida ayip diye dusunuyorm
hakaret davasi degilde piskolojim bozuldu diye 50 bin tazminat istemiş bosanma davasindaBöyle diyen birisini arasan küfretsen bağırsan çağırsan ninni gelir. Umurunda da olmaz daha da sinirini zıplatır. Hakaret davası falan bile açmaya kalkabilir. Yüz göz olma insan değil karşındaki öyle düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?