görgüsüzlük

Henüz istisnasına rastlanmamış genelgeçer bir kuraldır bu.

Cok fedakarlık cok vefasızlik getirir.
Çünkü burda çok okudum. Kadın Verdikçe daha çok isteyen eşler okudum hep. Anneme git, hizmet et, ben ne dersem yap. Maaşını bana ver. Ben ne dersem o olsun, istediğim yere git istemediğim yere gitme.... liste uzayıp gidiyor. Ve ben bunları yaptıkça mutlu olan bir tek kadın görmedim.

o konuda ztn bizde davada gerekli delilleri sunduk ztn o asamalari gectik yani evede girmedik hic cunku hersey beklerim bu insanlardan arabeskte yapmiyorm ben ona sustukca iyice igrenclesiyo buna kiziyorm
Çamaşırlarımı bile yollamış kime giyeceğimi düşünüyorsa lafı gayet arabesk. Boşanmayı istemediğimi düşünüyor demişsiniz burdan bakınca istemiyor gibi görünüyorsunuz. Kendinize dürüst olun

Avukat esliginde actirilip alabilirsiniz .
Ki esyalari ne yapacakti , ütuleyip paketleyecekmiydi .Tıkmış gondermis normali bu zaten ,bosanıyorsunuz .

Aynen öyle

Geçmişe üzüldükçe garip şeylere takılıyor insanlar

Vay çoraplarım eksik diye dava açalım diyen erkek gördü bu gözler

Vazom kayıp perdeleri değiştirmişler çirkin olmuş diyen de

İhtiyacı olana tüm evi vereceğim kıyafetlerimi de diyen de

Hamile eşi evden giderken yatak odasını götürdü diye ortalığı birbirine katan da

Aslında boşanmayı istemiyor, hala bir ümit bekliyor olmaktan kaynaklı muhtemelen.Bir de karşıdaki için değerli olmuş olmayı istemekten.O eşyalar toplanırken, içlerine bir acı düşsün, hüzün çöksün, yaşananlar akla gelsin istiyorlar muhtemelen.Onca emek verdiğini düşündükleri bir insanın kendilerine değer vermemiş olması üzüyor doğal olarak insanları.Nefretle ve sevginin bitişiyle ayrılan taraftaysa bu duyguların zerresi olmadığından karşılıksız bir durum oluşuyor.insanoğlunun değerli olmak isteği aslında.

vallahi duygularima tercume olmussunuz helal

vallahi duygularima tercume olmussunuz helal
Konu sahibi eski konunuzu okudum az önce, kusura bakmayın ama sizin eşiniz adam olmayı bırakın insan bile değil.Ailesinin oyuncağı yapmış sizi.Kendisi de birey değil zaten, ailesinin ona da saygı duyduğu yok ama o bunu asla anlamayacak bir adam.Biliyorum çok çaresiz hissediyorsunuz.İşiniz yok, ailenizin yanında rahatsız hissediyorsunuz ama o aileyi çekmekten daha iyidir inanın.Gün olur önünüze mutlu olacağınız başka olasılıklar çıkar.Üzülmeyin o adam için.Kimseye de kendinizi ezdirmeyin.Hele de bu ruh hastası aileye.

agzinin payini vermene. gerwk yok bu saaten sonra daha once keske hic susmasaydiniz bastrdiginiz duygular sizi konusam mi doldum gibi ikilrmlere itiyor bazen susmak en iyi cevaptr . bu yuzdrn .yapior ole davranislari

esim beklemiyodu benden esyalari istememi cunku benim bosanmak istemedigimi dusunuyo vede biz 7 aydir 1 kere konustuk sadece oyuzden o benim onu bekledigimi sanıyordu hala ondan hirslandi gibi geldi bize

üzülmemeniz için direkt söylicem adam kağıt üstünde boşanmasa bile kafada boşanmış sizden

7 aydır sizi aramayan anahtarı değiştiren adam gurur yapmıyordur sizi aşmıştır artık. belki başka sevgili bile yapmıştır. bu hırslanma değil de umursamama gibi görünüyor.

hırslanmış adam öyle kıyafetinizi kırıştırarak intikam almaz. benimkinin yaptıklarını anlatırdım görürdünüz hırslanmış adam neler yapıyor.

cok haklisiniz sanirim biri var hayatinda is arkadasinin karisi soylemisti ama nasil ispat etcegimi bilemiyorum yani suan daha sureci diye dikkatli hareket ediyo ve ben kim diye bulamiyorm

cok haklisiniz sanirim biri var hayatinda is arkadasinin karisi soylemisti ama nasil ispat etcegimi bilemiyorum yani suan daha sureci diye dikkatli hareket ediyo ve ben kim diye bulamiyorm

anahtar değiştirmesi ondandır bence gelip bulamayın diye. keşke arkadaşların dediği gibi çilingirle girip kanıt toplasaydınız bilemiyorum onlar size daha iyi fikir verir.

bunu dememin sebebi erkekleri tanıyorum vurdumduymazlar ve gamsızlar. önceden yok ya her erkek aynı değil o farklı falan gibi aptalca düşüncelerim vardı artık kim ne anlatırsa bi erkek hakkında en kötüyü düşünüyorum ve her seferinde haklı çıkıyorum. keşke çıkmasam. ama erkekler kadar duygusuz bir tür yok. siz de erkek gibi olun kendi işinize en iyi gelcek şekilde hayatınızı yönetin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…