görgüsüzlük

Takılmanız gereken çok başka şeyler varken takıldıklarınıza bi bakar mısınız allah aşkına ? Ne yapacaktı adam eşyalarınızı katlayıp katlıyıp mı yerleştirecekti ? İç çamaşırlarını koysa niye koydu oldu koymasa vermedi olurdu bir alemsiniz

hakaret davasi degilde piskolojim bozuldu diye 50 bin tazminat istemiş bosanma davasinda
İster hiç şaşırmadım:) Bu karaktersizlerin hepsi aynı. En iyisi hiç muhattap olmamak. Ben eş kişisini heryerden engelledim. Kafam rahat boşanma gününü bekliyorum. Ha o da tazminat istedi eşyaları vermiyor falan baş ağrısı ama bitecek insallah biraz sabır.. Bunlarla kavga edilmez kendini yorma kurtul gitsin.

benim takildigim ben sustukca daha cok cirkinlesmesi

benim takildigim ben sustukca daha cok cirkinlesmesi
Bitti artık daha ne yapacak sana eşyaları vermiş anahtarı değiştirmiş boşanıyorsunuz çocuğu görüyor mu istiyor mu mesela

Ne diyeceksiniz ki arayıp.

Eşya dediniz yolladı. İletişime geçmeyin bence.

Ve yaptığınız fedakarlıklardan o değil,siz sorumlusunuz. Yapmasaydınız.

Ben yapmıyorum mesela.
Aynen. Asla ütü yapmam. Sabah kalkınca kendi giyeceğimi ütülerim yeter. Ekstra emek harcamam hiç. Gerek de Yok çünkü kıymet verdikçe değerin de azalıyor

Aynen. Asla ütü yapmam. Sabah kalkınca kendi giyeceğimi ütülerim yeter. Ekstra emek harcamam hiç. Gerek de Yok çünkü kıymet verdikçe değerin de azalıyor
Henüz istisnasına rastlanmamış genelgeçer bir kuraldır bu.

Cok fedakarlık cok vefasızlik getirir.

aynen katiliyorm size ben o kdr cok deger verdim ve okdr cok caba gosterdimki zerre degerim kalmadi en dogrusunu yapiyosuniz bence

Gercekten ne bekliyordunuz? Esyayi kirisik yollamis diye soyleneceginize alir cilingiri eve girer kendiniz alirdiniz. En dogal hakkinizdi. Adama utu yapmissiniz camasir valiz hazirlamissiniz diye uzuluyorsunuz,yapmasaydiniz. Koskoca adam kendi valizini hazirlamiyorsa kendi sorunuydu sizin degil. Yapip edip sonra pisman olmayin ya

biraz abartmışsınız bence. boşanıyorsunuz zaten ütüleyip koyacak erkek dünyada yoktur.

siz de evliyken saçmalamışsınız kocaman adam kendi hazırlasaydı bavulunu.

eski sevgilimin bavulunu toplaması için de annesi gelmişti aşırı uyuz olmuştum. ee kim toplıcak dedi adam bana. aklınca bana topla diyor. sen toplıcaksın dedim. kocaman kocaman herifler bavul yapamıyorsa kendine adamım diye gezmesinler sokakta valla en sinir olduğum mevzu. biz kadınlar adamların hizmetçisi miyiz yahu

Madeö kilit değişmiş bi çilingir de siz çağırıp açtırcaktınız eşyalarınızı alacaktınız. Üç kuruşluk adamlardan ne bu merhamet beklentisi arabesk olmayın bu kadar lütfen. Sizin günlerce ütü yapmanız sizi bağlar bunun karşılığında iyi niyet beklemeyin. Hele iç çamaşırı konusuna girmiyorum bile adam napacak sizin çamaşırınızı peki yollamış ne varsa. Kalan eşyanız varsa girin kendiniz alın kilidi değiştirmesi de suç ayrıca. Çamaşırdan ziyade bunlara yoğunlaşmanız daha yararlı sizin açınızdan

Başlangıç yapmış gibime geldi daha da rezilce şeyleryapacak gibi. Ne kadar hırslandıysa hazmediyse artık
esim beklemiyodu benden esyalari istememi cunku benim bosanmak istemedigimi dusunuyo vede biz 7 aydir 1 kere konustuk sadece oyuzden o benim onu bekledigimi sanıyordu hala ondan hirslandi gibi geldi bize

o konuda ztn bizde davada gerekli delilleri sunduk ztn o asamalari gectik yani evede girmedik hic cunku hersey beklerim bu insanlardan arabeskte yapmiyorm ben ona sustukca iyice igrenclesiyo buna kiziyorm

Erkek milleti genel olarak bir kıyafetin ütüsünü düşünmez. Adam hayvanın tekiymis ki bu aşamaya gelmişsiniz. İnce düşünceli centilmen bir adam olsa zaten bosamazsiniz. Karakterine uygun davranmış. Ayrıca iç camasirini gönderecek tabi ne yapsın? Ben fantezi çamaşırı normalden ayırdığını da sanmıyorum

yanınızda 2 şahit ile gidip aldığınız eşyaları tutanak tutabilirdiniz. ya da video çekebilirdiniz.
zaten karakteri bozuk birinden özenli bir davranış beklenemez

Aman boşver kırışmış olsun eşyan, sinirle sen bile ne diyeceksin, sırf kızdırmak için yapmış belli ki, mahkemede söylersin, kilidi değiştirdi eşyalarımızı 7 ay sonra çantaya tıkıştırıp verdi diye, işiniz kolaylaşır bir an önce kurtulursunuz sizde.

Eşimin geceliğine kadar ütülerdim diye yazmışsınız ne geceliği yaw?

Boyle erkeklerin her işini yapmamak lazım bırakın utusunu kendi düşünsün anasimıyım ben onun . O benim yarın giyeceğim kıyafeti dusunuyormu akşamdan ütülüyor mu gün gelir ayrılinca hiç birseyin değeri kalmaz bütün fedakarliklar unutulur böyle o yüzden kendimizi çok da yipratmamak gerek

Boşanma sürecindeki hanımlar neden bu kadra gereksiz ve tuhaf şeylere takılıyorlar? Kabullenmeme aşamasının bir yansımaıs mı acaba? Biri internet aramalarına takılmış, biri kıyafetin ütüsüne. Daha önemli sorunlar varken ortada bunlara takılmak bir çeşit kaçış mekanizması mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…