İster hiç şaşırmadım:) Bu karaktersizlerin hepsi aynı. En iyisi hiç muhattap olmamak. Ben eş kişisini heryerden engelledim. Kafam rahat boşanma gününü bekliyorum. Ha o da tazminat istedi eşyaları vermiyor falan baş ağrısı ama bitecek insallah biraz sabır.. Bunlarla kavga edilmez kendini yorma kurtul gitsin.hakaret davasi degilde piskolojim bozuldu diye 50 bin tazminat istemiş bosanma davasinda
benim takildigim ben sustukca daha cok cirkinlesmesiTakılmanız gereken çok başka şeyler varken takıldıklarınıza bi bakar mısınız allah aşkına ? Ne yapacaktı adam eşyalarınızı katlayıp katlıyıp mı yerleştirecekti ? İç çamaşırlarını koysa niye koydu oldu koymasa vermedi olurdu bir alemsiniz
Bitti artık daha ne yapacak sana eşyaları vermiş anahtarı değiştirmiş boşanıyorsunuz çocuğu görüyor mu istiyor mu meselabenim takildigim ben sustukca daha cok cirkinlesmesi
evet ayni mahallede oturuyorz zatn markete bile gitsek goruyo her ne kdr bakmasalarda en son dun aldiBitti artık daha ne yapacak sana eşyaları vermiş anahtarı değiştirmiş boşanıyorsunuz çocuğu görüyor mu istiyor mu mesela
Aynen. Asla ütü yapmam. Sabah kalkınca kendi giyeceğimi ütülerim yeter. Ekstra emek harcamam hiç. Gerek de Yok çünkü kıymet verdikçe değerin de azalıyorNe diyeceksiniz ki arayıp.
Eşya dediniz yolladı. İletişime geçmeyin bence.
Ve yaptığınız fedakarlıklardan o değil,siz sorumlusunuz. Yapmasaydınız.
Ben yapmıyorum mesela.
Henüz istisnasına rastlanmamış genelgeçer bir kuraldır bu.Aynen. Asla ütü yapmam. Sabah kalkınca kendi giyeceğimi ütülerim yeter. Ekstra emek harcamam hiç. Gerek de Yok çünkü kıymet verdikçe değerin de azalıyor
aynen katiliyorm size ben o kdr cok deger verdim ve okdr cok caba gosterdimki zerre degerim kalmadi en dogrusunu yapiyosuniz benceAynen. Asla ütü yapmam. Sabah kalkınca kendi giyeceğimi ütülerim yeter. Ekstra emek harcamam hiç. Gerek de Yok çünkü kıymet verdikçe değerin de azalıyor
esim beklemiyodu benden esyalari istememi cunku benim bosanmak istemedigimi dusunuyo vede biz 7 aydir 1 kere konustuk sadece oyuzden o benim onu bekledigimi sanıyordu hala ondan hirslandi gibi geldi bizeBaşlangıç yapmış gibime geldi daha da rezilce şeyleryapacak gibi. Ne kadar hırslandıysa hazmediyse artık
hayir sinirimin sebebi ben karnim burnumda bile saatlerce onun utusunu yaptim geceligini dahi utuledim biraz saygi gosterbilirdi diye
o konuda ztn bizde davada gerekli delilleri sunduk ztn o asamalari gectik yani evede girmedik hic cunku hersey beklerim bu insanlardan arabeskte yapmiyorm ben ona sustukca iyice igrenclesiyo buna kiziyormMadeö kilit değişmiş bi çilingir de siz çağırıp açtırcaktınız eşyalarınızı alacaktınız. Üç kuruşluk adamlardan ne bu merhamet beklentisi arabesk olmayın bu kadar lütfen. Sizin günlerce ütü yapmanız sizi bağlar bunun karşılığında iyi niyet beklemeyin. Hele iç çamaşırı konusuna girmiyorum bile adam napacak sizin çamaşırınızı peki yollamış ne varsa. Kalan eşyanız varsa girin kendiniz alın kilidi değiştirmesi de suç ayrıca. Çamaşırdan ziyade bunlara yoğunlaşmanız daha yararlı sizin açınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?