Ya halasi sonucta. Dolabina bakacak kadar samimiyetleri vardir diye dusunuyorum.Kadin siz gidiyorsunuz diye dolabini doldurmak durumunda mi? Bana kalirsa misafire gittiginde milletin dolabi dolu mu bos mu, ikramligi var mi yok mu bakip burada konu acacak kadar bunu dusunmek gorguyle alakali. Buna takacak kadar bos vakti nasil buluyorsunuz sahiden merak ediyorum...
dolabina bakacak kadar samimiyeti varsa misafir gibi ikram bekleyip dolabinin bos olmasini yadirgamasin o zaman?Ya halasi sonucta. Dolabina bakacak kadar samimiyetleri vardir diye dusunuyorum.
Senin de hakli taraflarin var. Ama ben konu sahibini anlayabiliyorum. Misafir konusunda ben de titizim. Cok sık misafir almam eve bu yuzden. Bi misafir gelecekse 384334 cesit yemek, ikramlik olcak illadolabina bakacak kadar samimiyeti varsa misafir gibi ikram bekleyip dolabinin bos olmasini yadirgamasin o zaman?
Sana çok pis gelesim varSenin de hakli taraflarin var. Ama ben konu sahibini anlayabiliyorum. Misafir konusunda ben de titizim. Cok sık misafir almam eve bu yuzden. Bi misafir gelecekse 384334 cesit yemek, ikramlik olcak illaYoksa asla rahat edemeyen bi tipim. Ama krndim misafirlige gittiimde de gayet gunluk yemekler önume gelince kendi tavrimin hastalikli bir tavir oldugunu anliyorum. Yine de vazgecebilmis degilim bu huyumdan. Konu sahibi de misafir agirladigi gibi agirlanmak istiyor.
ben de bunu cok dogru bulmuyorum aslinda. Baskalarinin onayini almak icin gerek yok bu kadar yorulmaya. Ben mutfagi ve yeni seyler deneyip yedirmeyi sevdigim icin yapiyorum. Modumda degilsem kimseye bi sey ikram etmem cidden. İlla gelicem diyen varsa gelir yine :) zaten cok samimi olmadigim insanlar evime giremez, samimi olduklarim da ikrama bakmaz. Valla hayat boyle daha rahat, deneyin vazgecemeyeceksinizSenin de hakli taraflarin var. Ama ben konu sahibini anlayabiliyorum. Misafir konusunda ben de titizim. Cok sık misafir almam eve bu yuzden. Bi misafir gelecekse 384334 cesit yemek, ikramlik olcak illaYoksa asla rahat edemeyen bi tipim. Ama krndim misafirlige gittiimde de gayet gunluk yemekler önume gelince kendi tavrimin hastalikli bir tavir oldugunu anliyorum. Yine de vazgecebilmis degilim bu huyumdan. Konu sahibi de misafir agirladigi gibi agirlanmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?