aynen simdi ki hedefim oyle, bunu hak edecek olcude de calisiyor ve emek harciyorum. burada vurgulamaya calistigim sey bambaskaydi. sadece cantanin fiyatina odaklanmaniz ayri entresan.
Valla ben de bu rahatlığı anlayabilmiş değilim. İnsanlar nasıl bir görgüyle yetişiyorlar bilmiyorum. Benzer şeylerle karşılaşınca ben de garipsiyorum. Gelen kim olursa olsun ister annem ister kayınvalidem dikkat etmeye çalışırım. Çalışan bi insanım sonuçta 100 çeşit olmasa da birkaç çeşit bişeyler hazırlayıp evimi barkımı temiz derli toplu tutarsam incilerim dökülmez diye düşünüyorum. Zarar da etmem kar da, ama evime gelen mutlu ayrılsın, içi açılsın isterim. Benim kayınvalidem yine elinden geleni yapmaya çalışır ama ya üşenir ya başka bişey bilmiyorum yılda birkaç kere gittiğimiz halde yarı aç kalkarız. Görümcem desen çalışıyor ve çocuğu var diye zaten koruma altında. Memleketlerine gittiğimizde evine davet edip çay ikram etmek istemez bile, o çocuğunu çoluğunu alıp annesine gelir. E bana geldiklerinde helal hoş olsun ne varsa koyarım önlerine hakikaten rahat etsinler yesin içsinler isterim. Hatta memleketlerine giderken kendim bir şeyler yapıp götürürüm. Cidden aç kalmayalım diye. Kayınvalidem biraz yaşlı, cahil hadi onu anlamaya çalışıyorum da kızını kesinlikle anlamıyorum. Zaten sık görüşemiyoruz ömrü hayatında bir tanecik kardeşin var, o kadar zahmete de giriver nolcak...Arkadaşlar bana şey çok ilginç geliyor bana bir misafir geldiyse ve haberim varsa muhakkak önceden dolabimi doldurur ikramlik hazırlarım fakat halama gidecek olayım halam çok genç bu arada nezmaan gitsem dolabı bomboş.onceleri durumu yok diye uzulurdum ama bakıyorum çocuklara markalı pahalı kıyafetler almış.bir giyiniyor,kusaniyor hicbirseyden ggeri kalmıyor.Kalmasın ben mutlu olurum ama her gitmeye mesela biz dondurma mı götürdük onu ikram ediyor.kurabieni götürdük onu veriyor.haberli gitsende aşırı özensiz ve dolap boş.Hele kaliyirsunya orda mecburi bı durum oldu diyelim.ac kalırsın.gidip marketini biz görürüz filan.Ev kendinin biraz belli gelirleri yok ama marka esarp,marka çanta,çocuklara ne isterse aliyor.mutfak noktasında neden öyle kafama takılıyor.Tatilinede gider yeri gelir,bulur buluşturur özel doktora da gider ama o dolap niye tam takir kuru bakır..Her gitmeye çok etkilenirim
3 tane halam var. 3 üde canından çok sever beni bilirim. 2 halama her gittiğimde rahat 2 kilo alır dönerim. ve bu sadece akşam yemeği için geçerli 1 hafta kalsam rahat 10 kilo garanti. 3. halamda 24 saat aç kaldığımı bilirim. tarzı bu. sen sormadıkça yermisin demez. ha yemek yapmaz mı yapar. kendilerine ne yaptıysa onu yersin. mesela 24 saat aç kaldığımda kapuska vardı bende hayatta yiyemem. yemedim de zaten. dur ben sana bi yumurta kırayım demedi.Arkadaşlar bana şey çok ilginç geliyor bana bir misafir geldiyse ve haberim varsa muhakkak önceden dolabimi doldurur ikramlik hazırlarım fakat halama gidecek olayım halam çok genç bu arada nezmaan gitsem dolabı bomboş.onceleri durumu yok diye uzulurdum ama bakıyorum çocuklara markalı pahalı kıyafetler almış.bir giyiniyor,kusaniyor hicbirseyden ggeri kalmıyor.Kalmasın ben mutlu olurum ama her gitmeye mesela biz dondurma mı götürdük onu ikram ediyor.kurabieni götürdük onu veriyor.haberli gitsende aşırı özensiz ve dolap boş.Hele kaliyirsunya orda mecburi bı durum oldu diyelim.ac kalırsın.gidip marketini biz görürüz filan.Ev kendinin biraz belli gelirleri yok ama marka esarp,marka çanta,çocuklara ne isterse aliyor.mutfak noktasında neden öyle kafama takılıyor.Tatilinede gider yeri gelir,bulur buluşturur özel doktora da gider ama o dolap niye tam takir kuru bakır..Her gitmeye çok etkilenirim
Aynı ben. Misafiri sevmiyorum sırf bu yüzden.. Sırf çaya gelecek bile olsalar kaç çeşit tatlı tuzlu yapıyorum. Kendim gidince tek çeşit ikram ediyorlar mesela.. Kendi annem babam gelecekse bile bildiğin misafirlik tabak çanakları çıkarıp yemek yanına çeşit çeşit salatalar yapıyorum. Abartıyoruz.Senin de hakli taraflarin var. Ama ben konu sahibini anlayabiliyorum. Misafir konusunda ben de titizim. Cok sık misafir almam eve bu yuzden. Bi misafir gelecekse 384334 cesit yemek, ikramlik olcak illaYoksa asla rahat edemeyen bi tipim. Ama krndim misafirlige gittiimde de gayet gunluk yemekler önume gelince kendi tavrimin hastalikli bir tavir oldugunu anliyorum. Yine de vazgecebilmis degilim bu huyumdan. Konu sahibi de misafir agirladigi gibi agirlanmak istiyor.
Aynı ben. Misafiri sevmiyorum sırf bu yüzden.. Sırf çaya gelecek bile olsalar kaç çeşit tatlı tuzlu yapıyorum. Kendim gidince tek çeşit ikram ediyorlar mesela.. Kendi annem babam gelecekse bile bildiğin misafirlik tabak çanakları çıkarıp yemek yanına çeşit çeşit salatalar yapıyorum. Abartıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?