• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmediği kişiye çaba gösteren erkek

yagmurzelis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
158
44
13
25
Aklıma takılan bir konu var sizlere sormak istedim. Bazen sosyal medyadan insan birileriyle tanışır konuşur. İlerleyen zamanlara Doğru erkek zaman harcamaya vs başlar. Sadece sesini duyduğu kişiye. Ne bileyim kadın hayatından çıkarmak isteyince kadına yalvarır yakarır sanki reel hayatta seçeneği yokmuş gibi. Bu başıma geldi mesela yakın zamanda biriyle konuştuk sonradan konuşma bitsin istedim düzgünce veda ettim adam yalvardı bitmesin diye. Anlattığına göre gayet kültürlü birisi aslında konuşmasından vs de belli. Tipi de güzel. Bu adamın çevresinde bir sürü kadın olmasına rağmen neden sosyal medyadaki kadına yalvarıyor? Bunu kendisine sorunca senin tipini beğendim sesini beğendim diyor ama görmedi gerçekte. Bir sürü insan var etrafında özgüvenin mi yok diye sorunda bir ümit diyor. Hadi gerçekte hayatında biri var desem ben yazsam gün boyu yazıyor. Yani bu tip insanların psikolojisi altında ne yatıyor?

Aklıma takılan bir konu var sizlere sormak istedim. Bazen sosyal medyadan insan birileriyle tanışır konuşur. İlerleyen zamanlara Doğru erkek zaman harcamaya vs başlar. Sadece sesini duyduğu kişiye. Ne bileyim kadın hayatından çıkarmak isteyince kadına yalvarır yakarır sanki reel hayatta seçeneği yokmuş gibi. Bu başıma geldi mesela yakın zamanda biriyle konuştuk sonradan konuşma bitsin istedim düzgünce veda ettim adam yalvardı bitmesin diye. Anlattığına göre gayet kültürlü birisi aslında konuşmasından vs de belli. Tipi de güzel. Bu adamın çevresinde bir sürü kadın olmasına rağmen neden sosyal medyadaki kadına yalvarıyor? Bunu kendisine sorunca senin tipini beğendim sesini beğendim diyor ama görmedi gerçekte. Bir sürü insan var etrafında özgüvenin mi yok diye sorunda bir ümit diyor. Hadi gerçekte hayatında biri var desem ben yazsam gün boyu yazıyor. Yani bu tip insanların psikolojisi altında ne yatıyor?
Bu bence cinsiyet ile alakalı bir konu değil daha çok karşı tarafın ruh sağlığı ile ilgili. Eşimle çocukluk zamanından beri beraberiz ve ayrıldığımız bir süreç oldu ergen yaşlarda. Bir fake hesap açmıştım onu takip edebilmek için ve daha gerçekçi görünmesi için kızlarla sohbet ediyordum. Biriyle muhabbet çok sarmıştı çok sık konuşuyorduk ve bir zaman sonra aşırı ilgiye başlamıştı. Tamam benim de yaptığım normal değildi aslında ama kız artık o kadar bunaltıyordu ki görüşmek istemediğimi söylüyordum. Bu sebepten kollarına Furkan (fake hesabımın adıydı) diye faça falan atıp bana yolluyordu. Ağlayan ses kayıtları vs. Cevap vermezsem intihar edeceğini söylüyordu, yaşım da küçük o zaman korkup hesabı silmiştim onun yüzünden. Başka bir fake hesap açmıştım, istemeden fenomen yapmıştım artık diğer fenomenler falan mesaj atıyordu şaka gibi. Fotoğrafını kullandığım kızın kendi hesabında doğru düzgün takipçisi yoktu😂 Bir zaman sonra kızdan özür dileyerek vermiştim hesabı ve şuanda hala o hesabı aktif kullanıp reklam falan oluyor sosyal medyadan geçiniyor kanka olmuştuk sonrasında. Bunlar hep ergenlik zamanımdan anılar eleştirmeyin lütfen😅 Şuanda bunun suç olduğunu biliyorum yani zaten gelmişim 30 yaşına bahsettiğim belki 14 sene falan öncesi. Yani özetle bence insanların bazen boşluk dönemleri oluyor ve tutunacak birini arıyorlar o an bi insan yerine kedi sahiplense inanın ömürlük olur😂

Abaza olabilir , psikolojisi bozuk özgüvensiz aşağılık kompleksi yaşayan biri olabilir, fake olabilir, oyunculuk yapmayı seven sahtekâr bir erkek olabilir vs.

Back
X