Görmelerini istemiyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba kızlar
Sevgilim eskiden benle her yere fotosunu koyardı yani sosyal medya hesaplarına vatsap da profil fotoğrafına ikimizin fotosunu koyardı sonra aniden olmaz görmesini istemediğim kişiler var demeye başladı. Hadi vatsap tamam instagramda da mı ?? Facebook da zaten akrabalar var olmaz diyor ama bende rahatsız oldum bu tavrından sanki sevgilisinin olduğunu bilmelerini istemiyor sizin sevgiliniz ya da eşiniz de böyle yapıyor mu

Benim eşim de hic bi yere benimle olan resmini eklemez.ama en baştan böyledi hic eklemedi

Ama sizin ki önceden eklemiş.bilemedim bi nedeni olmali

Benim eşim de hic bi yere benimle olan resmini eklemez.ama en baştan böyledi hic eklemedi

Ama sizin ki önceden eklemiş.bilemedim bi nedeni olmali
Yeni tanıştığım arkadaşlarım var eskiden onları tanımıyordum artık tanıuorum diyor

Eaimle tabisikligimiz 7 seneyi bulur. Daha facebookunda beraber fotomuz yok. Belki bir iki tane okul zamanlarinda arkadas ortami icinde kalabalikla cekildigimiz fotograf varsa vardir. Koymuyor yani napabilirim. Hic takilmadim bu duruma takilmiyorum da. Ama esim onceden koysaydi ve birden tum resimleri kaldirip yeni resim atmayi kesseydi ben de sinir olurdum :/

İlişki durumunuzu daha iyi bilirsiniz ama.Ben tek resim koysam eşim anında kendi de değiştirir,kısas yapar.Tavır yapar.Ben de ona aynı şekilde bazen gözükmüyor resim whatsapptan dolayı.Niye sildin diye çatıyorum.Ama saçma yani,heryerden silmesi.Dışardan izleniminde sevgilisi yok algısı yaratıyorsa şu sıralar entrika peşinde olabilir.

Ben eş ile olmadığı sürece sevgili ile foto koyulmasını doğru bulmuyorum. Düşünsenize ayrılıyorsunuz ve sürekli başkalarıyla birlikte oluyorsunuz, sürekli farklı kişilerle foto. Bence pek mantıklı bir davranış değil.
Ama sizinki önceden koyup şimdi koyuyorsa bilemiyorum.

Çok sacma bi bahane

Tanisa ne olacak ki sizden mi utaniyormuş.sizi görseler ne olacakmış ?
Bende ona bunu söyledim beni görseler nolur dedim görmesinler seni dedi yoksa benden utanıyor musun dedim hayır sen çok güzelsin ondan görmesinler diyor ama ben çok huzursuzum

Bu konuda fikri degismis olamaz mi. Birlikteligin temsili fotograf koymak degildir ama o bir erkek mutlaka bir cikari vardir :)

Bende ona bunu söyledim beni görseler nolur dedim görmesinler seni dedi yoksa benden utanıyor musun dedim hayır sen çok güzelsin ondan görmesinler diyor ama ben çok huzursuzum
Öncedende güzeldin ve herkes göruyordu seni

Hiç inandirici degil.başka şeyler var bence

Direk de böyle karamsar olma bence. Suphelenmeni gerektiren başka mevzu yoksa sıkıntı yapma.
Ben instagram kullanmıyorum bir gün onun hesabına bakmak istedim ekledim bir arkadaşımdan baktım ki kızlar var hep ss atıp ayrıldım ağladı ben yapmadım arkadaşım yapmış o benim hesabımdan ekliyor kızların sevgilisi var mı bakıyor sonra kendi hesabından ekliyor dedi inanmadım ağladı yeminler etti bende affettim ama aylardır içim huzursuz

instagrammda veya whatsupp da sevmedigi yda bazi seyleri göstermek istemedigi insanlar varsa.

1. o insanlari neden engellemiyor, ayarliya biliorsun
2. ozaman neden sosyal medya kullaniyor.

Güven problemi zaten var diyosun yani. Canım erkek arkadaşını yine en iyi sen tanırsın anlarsin yani. Takip de kal yada kararını ver bence. Güven yoksa inan aşk da beş para etmiyo bi zaman sonra.

Kesinlikle şüpheli takipte kal. Hatta senin instagramın yokmuş madem şifresini versin birlikte kullanın.

Baştan koyup sonradan koymaması yeni birileriyle tanıştığı ve kendini yalnız biri olarak tanıttığını gösterir (yüksek ihtimal). Direk aldatma olmasa bile meyilli gibi. Ayni durum arkadaşımın başına geldi, en sonunda başka bi kizin faceinde sevgilisi ile o kizin el ele resmini (hem de kapak resmi olarak) gördü. Meğer çocuk bi kizla tanışmış, sevgilim yok demiş, o yuzden apartopar resimleri kaldırmış ve sonra iki kizi bi müddet idare etmis.

Radarları açın, yakin takibe alin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…