Görmüyorsun ya?

Bence fazla kafaya takmışsın bu kadar dert edecek bi konu değil (gözlük kullanan biri olarak diyorum ki bazen eşim de bana diyor) bilmiyor musun yavrum benim gözler arızalı de geç

ne var bunda aynı bende ılerı derece .eşim şakalar yapar hiç alınmam bende dalga gecerım kendımle.aşkım şu yazıyı okusana korum ya ben goremıyom cam göz derim macera arayosan olur tabi bunlar sebep

ruhları öküz ne anlar o incelıkten , sende ona onun gibi davran belkı aklı basına gelır

1,5 yıllık evliyim. Eşim bazen çok kırıcı oluyor. Ya bunun farkında değil ya da bilerek yapıyor ben bunu artık kestiremiyorum. Geçende şöyle bir olay oldu. Telefonundan bir haber gösterecek bi yerde bi kaza olmuş, telefonu gözüme soktu resmen. Bildiğiniz gözümün içine yani.
Gözüme sokmana gerek yoktu dedim. Bana görmüyorsun ya? Dedi Uzağı bulanık görüyorum diye. Gözlük kullanıyorum fakat sadece tv izlerken ve kitap okurken . Doktorum böyle önerdi.
O kadar üzüldüm ve kırıldım ki. Başka bir konu olsa belki üzülmezdim ama sağlık problemi ve zorlandığım bir konu olduğu için bu tavrı hoşuma gitmedi açıkçası. Ona kırıldığımı söylediğimde verdiği cevap aynen şu. Sen yanlış anladın, bu cümleyi nasıl oraya çektin inanamıyorum dedi. Görmüyorsun ya demeyi nereye çekebilirim gayet açık. Ben bi göz doktoruna giderim ama sende birazcık kitap oku “görmüyorsun” demekle “ göremezsin” demek ayni şey değil dedim.
Kiminize göre alıngan görünüyor olabilirim belki çoğunuz bunu önemsemezsiniz ama yeni Doğum yaptım ve hassas bi dönemden geçiyorum.
Bu konularda eşim hep böyle.
Sizce bu konularda onun kırıcı olduğunu daha başka nasıl anlatabilirim?
Aranızda psikoloji ile ilgilenenlerden yardım bekliyorum. Ben genel yapı olarak daha sakin daha ılımlı biriyim eşimse tam tersi. Ona her konuda yaptığının ya da söylediğinin yanlış olduğunu anlatamıyorum. Ya ben abartmış oluyorum ya da yanlış anlamış . Bir türlü kabullenmiyor.
Bunda alınacak ne var Allah aşkına bu kadar alıngan davranıp esinizi bezdirmeyin bence..

Back
X