- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
geldi gelmesine de görücü kadın pek oralı değildi sanki,hiç muhabbeti yoktu. giderken de görüşürüz falan demediler,numara istemediler ama yanında gelen diğer kadınla annem çok eskiden beri tanışıyorlarmış.böyle bişey yaşayan var mı yani görücünün bu tavırları 'sizi beğenmedik' manasına mı geliyor. bir de söylemesi ayıp kadının oturduğu koltuğunun yanındaki sehpada ayran lekesi vardı :)))
evet canım beğenmemiş demek oluyor
aman salla
geldi gelmesine de görücü kadın pek oralı değildi sanki,hiç muhabbeti yoktu. giderken de görüşürüz falan demediler,numara istemediler ama yanında gelen diğer kadınla annem çok eskiden beri tanışıyorlarmış.böyle bişey yaşayan var mı yani görücünün bu tavırları 'sizi beğenmedik' manasına mı geliyor. bir de söylemesi ayıp kadının oturduğu koltuğunun yanındaki sehpada ayran lekesi vardı :)))
Ayran lekesi; bekarlar icin evliliğe evliler icin güzel bi hayata delalettir
Sizin gibi seksi bir insanı cok beğenmişlerdir fakat korkmuşlardır eminim.
canım bu kadın senı begenmedı ıse nıye gorucu gelmıs kı
gorucu usulu benım bıldıgım ,anne baba begenır
oglanada kızı gostermek ıcın kız evıne gıdılır
ben boyle bılıyorum ama ,gorucu usulunun tarzıda degısmıs demek kı
bu şekilde tavır sergilediyse,istesede siz biraz daha uzak olun.sanki görücüye siz değil onlar çıkmış gibi boşverin..annenizin tanıdığınada konuyu siz hiç açmayın..
sen çokmu beğendin yoksa...
boşver takma kafana..seni beğenmeyeni sen hiç beğenme..
yanında oğluyla gelmedi ki :) ben onun neyini beğeneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?