gunaydın kızlarrrr
konu açmamın sebebi gercekten mantıklı mı düşünüyorum yoksa tamamen saçma ve önyargılımıyım dıye.
yasım 27 cumartesı aksam gorucu geldı ailesi ıyı aynı köylüyüz terbiyeli edepli ahlaklı işte ne biliyim iyi bir insan.
içime sınmedı çocuk ressamlık fakultesınde okuyup master yapmış ama fabrıkada işçi olarak çalısıyor. insan o kadar okumus master yapmıs neden bolumunde bırseyler yapayım diye ugrasmazkı.
eve ılk defa gormeye gelecekler kız ıstemeye gıder gıbı ozel cıkolata kolonya ve kocaman bir çiçekle geldıler.
ben herzaman kendıme guvenırım enerji doluyum hareketliyim dış gorunume özen gösteririm yanımda sümsük gibi biri istemem oda kendıne güvensin omuzları dik dursun eli önunde vur kafasına al parası bir tip.tamam dış gorunuste cok önemlı degıl dıyelım az önem gostermelı ınsan bir yere giderken. babasının ceketını gıymıs gıbı 3 beden buyuk ceket pacaları ayagının altına gırecek gıbı. ben boyle birisi degılım karsımdakı de yanıma yakıssın ısterım.
ailem ve aracı olan ınsan ılla görüş bulamazsın boylesını kacırma aklını kullan evi varmış dayayıp döşeyeceklermıs falan fılan. kımse sormuyor bu kızın varmı hayalı ben 2 aydır memur olacam dıye sabah aksam ders calısıyorum. dün aksam annem babama bıraz cıtlattı kız olumsuz gıbı dıye babam kukredi resmen siz neden böylesiniz diye.
bu aksam konusalım dıye sözleştik zoraki gidecem kımseye gorunmeyım dıye en kuytu kosedekı cafeyi seçtim. yani dıyecegim şu acaba benmı yanlıs dusunuyorum insan ilk içine sinmesı tamam işte bu demesi gerekmıyor mu.