Görücü meselesi

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba hanımlar ,
Çok samimi Olduğum 24 yasında bir kuzenim var. Kız güzel bir ünv de işletme okudu şu An master yapıyor. Çalışmıyor. Tek çocuk annesi de gözü arkada kalmasın ilerde diye güvendiği , iyi aile olduğuna inandığı biriyle evlendirmek istiyor her anne gibi kızının iyi bir evlilik yapmasını istiyor. Yengemizin Kardeşinin oğlu var o da 24 Yaşında tıp okuyor henüz bitirmedi kuzenimin annesi tanışmalarını istemiş. Ve yengeden de rica etmiş senin yeğenin olduğu için tanıştırır mısın diye yenge de " sizin kız nerede benim Yeğenim nerede. Sizin kız kendi kariyerine göre birini bulsun. Yeğenim Prof olacak eşi İşletme mezunu denk değiller. Dengini bulsun. Kızın atanıp atanmayacağı belli değil. " Demiş.
Kuzenimde bu sözleri duyup üzülmüş çocuğu istediği için değil de yengesinin Sözlerine bozulmuş beni hakir gördü diyor. Annesi de yengesine saygısız davranmasın yine konuşsun diyor. Ne fikir vermeliyim ?

Ailesini de tanıyor o Yüzden sadece mesleği Yüzünden değil.

yinede çok saçma kız daha 24 yaşında belki başkasını sevecek çocuk desen o da çok genç okuyor henüz ne gerek var şimdiden bu görücü bilmem ne durumlarına

yani annemi düşünüyorum da asla gidip de böyle bir şeyi kimseye teklif etmez

kuzeniniz için çok kötü bir durum olmuş yenge zaten densiz orası ayrı

yinede çok saçma kız daha 24 yaşında belki başkasını sevecek çocuk desen o da çok genç okuyor henüz ne gerek var şimdiden bu görücü bilmem ne durumlarına

yani annemi düşünüyorum da asla gidip de böyle bir şeyi kimseye teklif etmez

kuzeniniz için çok kötü bir durum olmuş yenge zaten densiz orası ayrı
Tabi öyle de görücü usulünde işler böyle ilerler zaten.

6 aya evlensinler demiyor. Tanıştır anlaşırlarsa evlenirler Demiş şartlar müsait olduğunda.

Kızın üzüldüğü nokta zaten yengesinin sözleri.

Back
X